Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

23 sty 2009, 23:27

Po prostu jestes przemeczona,jeszcze ta zima....Jeszcze troszke i bedzie lepiej zobaczysz Glowa do gory
oj właśnie sam ryżyk jest najlepszy na ból brzuszka,pamiętam jak moja Natalka chorowała na brzusio ,miała biegunki,to właśnie lekarka kazała tylko podawać kleik ryżowy! także wydaje mi sie że na ból brzuszka jak najbardziej kleik ryżowy,a ja mam nadzieje że już nie bedzie bolal mojego misiunia brzusio i że ładnie już bedzie spał! ja tez ide,dobranoc kochane i miłej nocki!

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

23 sty 2009, 23:30

Nie no to zdjecie Natalki miazdzy .. ten maly dziubek :D:D mnie tez sie baaaardzo podoba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 sty 2009, 01:22

miszka fota zawodowa!!!! oj, rosnie nam mała modelka :ico_brawa_01:
yoanna, ale sie wsciekłam jak przeczytałam twojego posta....a co dopiero Ty :ico_zly: niby fajnie, że kocha, że się interesuje.....ale jednak....nie no-trzymaj się...może pogadaj z Małzowinem, z Was dwojga to On może wiecej z własna Mamuską zdziałać :ico_noniewiem:
Agusia1982, przeslczne dzieciaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
betka, cudo Junior!!!! :ico_brawa_01:
mój to był strasznie silny od urodzenia....już jak mi go połozyli na piersi po porodzie, to główkę trzymał :-D stabilnie w pionie trzymał już w 6 tygodniu na bilansie, a od kilku dni ma obsesje na punkcie siadania :-D i ładnie pion trzyma jak sie za moje palce chwyci :-D

a dziś wielkie wydarzenie-w 100% świadomie Al pożerał kopyta żyrafy :-D nigdy wczesniej tak precyzyjnie nic sobie nie wpychał do buzi, poza własnymi raczkami oczywiscie :ico_brawa_01:
drugi dzien batalii o smok zaliczony....poddał sie po pół godzinnym krzyku, czyli krócej niż wczoraj (1h)....pomogło ssanie tetrówki....

[ Dodano: 2009-01-24, 00:29 ]
wklejam powalającą fotę mojego Aniołko-Diabełka :-D (patrz-prawa dłoń :-D )

Obrazek

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

24 sty 2009, 10:56

agusia ale sliczna z nich parka,no swietnie to zrobilas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a dziś wielkie wydarzenie-w 100% świadomie Al pożerał kopyta żyrafy nigdy wczesniej tak precyzyjnie nic sobie nie wpychał do buzi, poza własnymi raczkami oczywiscie
No brawa dla Alusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A jaki z niego przystojniak :ico_sorki: Oj,bedziesz gonila panny.....
mnie tez sie baaaardzo podoba
Dziekuje kochana :ico_sorki: Zeby tylko grzeczniejsza byla,bo ostatnio diabel w nia wstapil!!!!Moze dobrze jej en dzisiejszy chrzest zrobi :ico_haha_01:
adia jeszcze raz ,100 lat gwiazdeczko nasza :ico_tort: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 11:30

Dziewczyny boskie foty
Agusia ja tez czasem miewam takie dni...
Miszka Natala slodas maxymalny
Zirca leje z Aliego :ico_brawa_01: BOSSSSSSSS :-D :-D :-D
yoanna powtorze sie tez mam takie dylematy z tesciowka

u nas nocka jak zwykle.
aaa Agusia ja tez nic juz nie kombinuje i tylko daje jej herbatke czasem
Zirca moze maly musi miec jakis nalog...jak my mamy... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Agusia1982

24 sty 2009, 12:03

witam dziewczyny!
zirca przystojniaczek z naszego Alika!! :ico_brawa_01:

miszka super że bedziesz miała Chrzest za sobą,my dopiero w lipcu jak

bedziemy w PL!
aaa Agusia ja tez nic juz nie kombinuje i tylko daje jej herbatke czasem
i tak trzymać kochana,jak najdłużej,cieszmy sie że możemy!!! :ico_haha_02:
aha no właśnie nasza adia coś pisala o urodzinkach,to tak jakby dziś-100 LAT KOCHANA W SZCZĘŚCIU ZDROWIU I MIŁOŚCI!!!! :ico_tort: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sty 2009, 12:06

miszka, dzieki kochana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Przesyłam wam dziewczynki po kawałku pysznego torcika :ico_tort: i martini oczywiscie wstrzasniete nie mieszane :-D :ico_haha_01:
Zirca moze maly musi miec jakis nalog...jak my mamy...

powiem wam ze my wcz\oraj sie poprzytulalyismy taki maly przedsmak urodzinek dzisiejszych :ico_haha_01: wiec zacelo sie super jak kiedys dopadlismy siebie jak wariaci i milo i sympatycznie az tu nagle ja zaczynam sie smiac :ico_noniewiem: i czar prysl ja jakas nienormalna chyba jestem nawet nie wiem z czego sie smialam :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-24, 11:08 ]
Agusia1982,
dzieki Aguś buzialki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 sty 2009, 12:48

hehe najlepszego :)) :ico_tort: ja z checia zjem i sie napije!! z tym smianiem to nieladnie :P ale ja tez tak czasem mam :D albo zadam glupie pytanie :P na szczzescie coraz rzadziej :)

:)
Ostatnio zmieniony 04 lut 2009, 00:20 przez yoanna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zirca

24 sty 2009, 12:54

adia26, kochana-wszystkiego, co uważasz za najlepsze!!!! :ico_tort:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 13:28

Adia KOCHANA DUZO ZDROWKA I SAMYCH SZCZESLIWYCH CHWIL W ZYCIU