DUSIA555, czesc
wlasnie ostatnio zagladałam na radosnych ogloszeniach za Toba
Malutka wyjdzie predzej czy pozniej, a powiedz na kiedy mialas termin? I ile czekacie na wywolanie?
Ja zamowilam wozek Tako Jumper - chciałam w sklepie bo tam kupilismy wszystko i pan zrobil nam ładny rabacik i wyszło taniej niz na allegro.
Na poczatku mowil ze czeka sie tydzien srednio na zamowienie ale okazało sie ze tych wozkow nie ma

dzwonił ostatnio ze jest szansa ze bedzie w ten piatek. Na razie mi sie nie spieszy
A Wy jaki kupiliscie??
A tak wogole to moj termin z USG minął w poniedziałek

wiedziałam ze mnie oszukuje

Termin miałam na 31 maja ale tak czułam, że się nie "wyrobimy"

Dzisiaj byłam u lekarza na kontroli stwierdził, że główka jest wysoko. Pierwszy raz dzisiaj zrobione KTG - wszystko OK, bardzo podbudowało mnie to psychicznie, że z małą wszystko w porządku

bo przez ostatnich kilka dni chodziłam trochę przybita. Tydzień czasu od ostatniej wizyty to dla mnie za dużo, ta niepewność jest dołująca. Teraz jestem cała w skowronkach

i czekam na rozwój sytuacji. Jeśli się nic nie wydarzy wcześniej mam pojawić się na kontroli w sobotę rano najlepiej z przygotowaną torbą (już się nieco zakurzyła

) w bagażniku. Szczerze mówiąc nie jestem pewna ale wywołują chyba poród po dwóch tygodniach po upływie terminu. Czytałam w internecie wypowiedzi dziewczyn, że to koszmarne przeżycie. Oby Amelka nie zwlekała tak długo. No ale jak trzeba będzie to i to się przeżyje dla małego szkraba.
Bardzo ładny ten wózeczek jaki wybrałaś (rzuciłam okiem na allegro) najładniejszy jest zielony właśnie. No jasne, skoro dostałaś rabat u sprzedawcy to grzech nie skorzystać, nawet jeśli wiąże się to z dłuższym czekaniem. Przecież wiadomo, że nikt od razu po porodzie na spacer nie pojedzie. Więc na pewno dojdzie na czas.
My (chociaż mieliśmy kupić wózeczek po porodzie ale wpadło nam niespodziewanie trochę kasy) zdecydowaliśmy się na wózek Breaker
http://www.allegro.pl/item636533782_bab ... s_hit.html przedewszystkim z tego powodu, że jest już sprawdzony od strony użytkowania przez szwagierkę i wizualnie nam się podoba. Jest jeszcze ładniejszy niz na zdjęciu. My wybraliśmy ten pierwszy nad opisem.
Kochane teraz to wypatrujmy cudnych wieści od
ziolo bo jej nieobecność może świadczyć tylko o jednym. Tak czy inaczej trzymam kciuki
[ Dodano: 2009-06-03, 19:16 ]
kasiulinka, oczywiście zgadzam się z
5thelement, to bardzo miłe z Twojej strony, że dodajesz nam otuchy przed czekającym nas wyjątkowym wydarzeniem.
Dla Twojej córci z okazji roczku, gdyby matka natura mnie wezwała przed jutrzejszym dniem