Hej kobitki. Ja w końcu na nogach. Wczoraj mój G zabrał mie na wycieczkę do Gniewu na zamek, to jakieś 100 coś km od Gdyni. Jak walnęłam się spać tak dopiero niedawno wstałam.
Idę Was doczytać, ale nie narabiajcie za dużo, bo oczy mi wysiądą
ramonka, powiec mi, bo ponoc najlepiej jest spac na lewym boku ponoc dziecko lepiej oddycha ale u mnie to akurat moje cyce tak mi ciaza ze jak spie na lewym boku to mnie serducho boli jak cholera wiec spie tez na prawym - moze to głupie pytanie ale to chyba nie jest zle co?
Jestem, jestem, co prawda tylko na chwilę, bo zaraz G będzie z siostrą i dzieciaczkami więc za długo przy kompie nie posiedzę, tymbardziej, że kupiliśmy aparat w końcu na allegro i trzeba iść zapłacić. No i z moim do dentysty trzeba iść bo uniera biedaczek z bólu. I do niego do firmy coś w biurze załatwić. Mam nadzieję, że pojawię się tu dziś jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sabcia, ja spałam powiem szczerze bo mnie zamuliło a teraz idę do sklepu muszę się jeszcze tylko ubrać. Ulka pokemonie jeden już chciałam do ciebie esesmana pisać gdzie się podziewasz