elibell
4000 - letni staruszek

18 maja 2011, 23:17

inia1985, przyjdzie i na nia pora że się zainteresuje bajkami, a w dzień czytasz, ja tez w dniu siadałam z nią na chwilke bo to małe to w miejscu 3 min ledwo usiedziało i tak powoli przyzwyczajałam, choc w sumie czytam jej od 1 miesiaca życia:)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

18 maja 2011, 23:19

elibell, czytam i to dość dużo, bo Wiki bardzo lubi, pięknie pokazuje mi co jest na obrazkach i nawet sama czasem przynosi żebym jej poczytała :-)

elibell
4000 - letni staruszek

18 maja 2011, 23:29

ahaa no to dobrze, widocznie wieczorem nie ma chęci już słuchać bajek tylko lulu:):)

Awatar użytkownika
inia1985

19 maja 2011, 08:18

widocznie wieczorem nie ma chęci już słuchać bajek tylko lulu:):)
na razie, zdecydowanie tak woli :ico_oczko:

Dzień dobry Dziewczyny :-D

Tak pięknie słońce świeci, że nastrój nie może być zły :-) Wiki pięknie spała, ale chwilkę przed 7 już miała ochotę wstać, na szczęście ja też się wyspałam :-) :ico_sorki: Nie ma to jak noc bez pobudek :-) Tak się cieszę, że ona już tak ładnie śpi :-) muszę się tym nacieszyć, bo od września znów mnie czeka nocne wstawanie :ico_oczko:

Muszę coś wymyślić na dzisiejszy dzień, bo nie chce mi się siedzieć w domu, czy na podwórku :ico_oczko:

Miłego dnia :-D

elibell
4000 - letni staruszek

19 maja 2011, 08:33

Doberek Kochane:)Jak samopoczucia?

My do pkolka lecimy niebawem to jedne zabawy będą i może po południu do koleżanki i dziewczynek to dzień zleci, a jak mała będzie miała drzemkę to obiadek zrobię, dziś mielone z ziemniaczkami i buraczkami:)mniami, już mi ślinka cieknie hihihi
Moja mała spała bez włączonej lampki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 maja 2011, 08:55

hej laski :-D

oczywiscie ze sie ciesze ze bedzie dziewczynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dziewczynki są słodkie takie śliczne laleczki :-D
będzie pokój wróżkowy i łóżeczka różowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wszystkie te piekne ciuszki po Majeczce nie pójda w odstawke :ico_brawa_01:
no i dziewczynom łątwiej dzielic pokój ze sobą :ico_oczko: ciesze sie bardzo :-D

za chwile ide łepetynę umyć bo za jakaś godzinke spotkam sie z koleżanką i jej synkiem w wieku Majki :-D :-D wiec śmigam :ico_oczko: do potem laseczki

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 maja 2011, 09:52

witam, pamiętacie mnie jeszcze :ico_haha_01:

zapomniałam o tym wątku :ico_wstydzioch: u mnie powolutku do przodu,jestem już na l4 od 3 tygodni :ico_sorki: z dzidzią wszystko dobrze, 30 będę miała usg to może w końcu dowiem się płeć maleństwa :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

19 maja 2011, 09:55

Hej laseczki :-D

Ja wczoraj padłam po tym figloraju choć to nie ja szalałam :ico_oczko:
Chwilkę z mężem pogadałam na skype i lulu.
Zasnęłam jak dziecko, Eliza zresztą też zasnęła przy czytaniu bajki co jej się nie zdarza,
taka padnięta była :ico_sorki:

Izuś gratuluję córci :ico_brawa_01:
Fakt ciuszki nie pójdą w odstawkę :ico_sorki: Ja przeglądałam po Elizie i takie słodkie są
i nie zniszczone szczególnie to malusie :ico_sorki:
I znowu muszą czekać jak coś z nimi zrobię :ico_sorki:

Inia super, że dzidzia zdrowiutka :ico_sorki:
Oj podziwiam Twoje zaparcie :ico_brawa_01:
Ja bym raczej nie wytrzymała :ico_oczko:

Elibell miłego dzionka życzę :ico_sorki:

Pisałyście o czytaniu bajek do spania no to u nas wprowadziliśmy je jak młoda miała
2latka. Wtedy przerzuciliśmy z cyca na butle i bajki same poszły w ruch :-D
Już się doczekać nie mogłam tego momentu :ico_oczko:
No a teraz wiadomo bajka, buzi i dobranoc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985

19 maja 2011, 12:22

będzie pokój wróżkowy i łóżeczka różowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak jak chciałaś :-D

kwiatunio, to teraz musisz częściej do nas wpadać :-)
Ja bym raczej nie wytrzymała :ico_oczko:
ja wczoraj też miałam chwilę zawahania, jakoś tak przeszła mi po głowie myśl, by zrobić mężowi niespodziankę :ico_oczko:

Wiki teraz śpi, jak wstanie, jemy obiad i jedziemy do mojej siostry :-) słonko świeci, ale upału dziś nie ma, tak przyjemnie jest na zewnątrz :-)

Wczoraj wieczorem ściemniłam męża, że będziemy mieć chłopca, jakoś tak zachwycony nie był :ico_oczko: On ma nadzieję na drugą księżniczkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 maja 2011, 20:02

Cześć!

izuś_85, no to cieszymy się z Tobą na wieść o córeczce :ico_brawa_01:
Oj, szkoda ciuszków, szkoda, wiem coś o tym. Jak się moja siorka nie zadeklaruje z kolejnym dzidziem to sprzedam wszystko na allegro. A dziś ona przeglądała ciuszki synka jak byłam, i jupi jakie fajne ciuszki czekają na mojego synka :ico_brawa_01:

inia1985, Ty to twardzielka jesteś, że wczoraj wytrwałaś :ico_haha_01:

Najważniejsze,że dzieciaczki zdrowiutkie i rosną jak na drożdżach :-)
Ja wczoraj padłam po tym figloraju choć to nie ja szalałam
no, no, mam wątpiliwości- przyznaj się :ico_haha_01:
witam, pamiętacie mnie jeszcze
eee, nie :ico_haha_01: Wpadaj częściej i pisz jak tam u Ciebie- jak się czujesz?

A ja dziś jakaś zalatana cały dzień, posadziłam wreszcie surfinie na balkonie, no wcześniej musiałam po nie jechać. Powiem Wam,że tyle mam na głowie, zupełnie nie wiem, jakbym wszystko ogarniała jakbym pracowała :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”