Natashka,glowa do gory wszystko bedzie dobrze,ja tez sie wylezalam ze swoim synem w szpitalu norma 2 razy w roku tak od 2001 roku konca nie widac teraz czekamy na termin biopsji nerki zobaczysz maluszek wyzdrowieje nawet sie nie obejrzysz jak bedziecie w domu :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla Twojego syneczka jestem z Toba.usciski dla szkraba. powodzenia.trzymaj sie cieplo.
[ Dodano: 2007-04-24, 15:30 ]
a co do szpitalnych noclegow wszedzie trzeba placic,bo nie w kazdym szpitalu mozna byc 24ha ze swoim maluszkiem wiec pozostaje hotel za ktory trzeba placic i to spore pieniadze
Jeju Natalka az mi sie slabo zrobilo , mam nadzieje ze jak najpredzej wyjdziecie , ( bo pewnie bedziesz z nim lezec ) a Ty bidulko jeszcze sama , oj biedny Oskarek
[ Dodano: 2007-04-24, 18:40 ]
Druga ciotka tez zauwazyla , tylko refleks ma gorszy Kubunku , nasz Fufatku buziaczki na Twoje 14 miesiecy :ico_buziaczki_big:
madziu dziekujemy akurat ten moj dobrze odlicz awarie maja te tiktakowe hmmmmmmmmmmmmm do odwolania cos tam sa klopoty ale nie znam szczegolow
poszly soobie jak ja leje
chcialam sie pochwalic ze mialam z mezem uroczysta kolacyjke i nawet kwiatki mi sie dostaly hehhe a wczesniej ostrzyglam synka w wannie ale fajnie wyglada super jak na moje marzenia o byciu fryzjerka