MAGDZINKA ale romantycznie było w zeszłym roku i malusieńka Joasia była juz na tym spacerze z wami hi hi hi a tatus jeszcze nie był tego świadomy hahahhhaa a mama była jednak intuicja dawała znać a Asia tez? miałaś jakieś dolegliwosci typu mdłości czy coś?
Ja nic zadnych objawów poza brakiem miesiączki
, nie dostałam dwa tygodnie po normalnym terminie i mówie to do męza a on ze to nie mozliwe zeby za pierwszą próba sie udało ze pewnie sie przesuneła bo sie ciepło zrobiło ze z powodu zmiany temperatur ale ja tam juz wiedziałam, wieczorem test, przymknięto oczy i czekanie-3 minutki. I jest ...... wychodze z łazienki patrzę a maż juz pod drzwiami stoi i czeka no i mówie ze są !!!!!!! dwie kreski są. Przyszedł do nas jeszcze nas przyjaciel i oczywiście mąż nie mógł sie powstrzymać i mu powiedział było miło, zjedlismy wszyscy naszą ulubiona pizze,a no tak przyjaciel nasz przyszedł bo ja robiłam test w swoje urodzinki i przyszedł mi zyczenia łozyc a ja dostałam najwspanialszy prezent !
No to sie rozpisałam ach.... lubie powspominać-wybacz ze tak ci zawróciłam moja opowieścia hahahhahaa
IWONA77 ja tez mam taka większą kołderkę dla Amelki ale mam ja złozona na pól i włożona pod przewijaczkiem w łozeczku tazke ona lest w łozeczku Amelki ale narazie ją nie przykrywam w te upały, tylko spi pod kocykiem tak jak MIrelka a nawet jak bardzo ciepło to pod pieluszka tetrową spała. Pod kołderką spała jak była noworodkiem to w rózku i kołoderka opatulona lubiła byc tak mocno skrępowana hi hi hi a teraz sie tak rozkopuje ze chwilka moment i spi bez przykrycia dziabąg mały
LUTOWKI no trzymajcie dzis za nas kciuki bo mamy szczepienia
odezwę sie pozniej jak juz bedziemy po i wam napisze jak Amelka sti z wagą i w góle papaśki miłego dnia