elibell
4000 - letni staruszek

19 maja 2011, 20:13

A ja dziś jakaś zalatana cały dzień, posadziłam wreszcie surfinie na balkonie, no wcześniej musiałam po nie jechać. Powiem Wam,że tyle mam na głowie, zupełnie nie wiem, jakbym wszystko ogarniała jakbym pracowała :ico_olaboga:
też sie zaastaanawiam nad tym jak mam być szczera, robię dwa dni tylko a co jak czas będzie na cały etat wrócić, jak ja dom ogarnę, gdzie nie powiem ale mąż mi pomaga wiele i to bardzo wiele. a czasem nie mam czasu siusiu iść zrobić

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

19 maja 2011, 21:01

Kocura Bura, super, że takie ładne ubranka czekają na twojego synusia, u nas gdyby się okazało, że chłopiec, to niestety musimy liczyć na siebie. Trochę ubranek po Wiki się nada (ona zdarła dużą część po kuzynach), ale teraz to już właściwie wszystko jej kupujemy sami, a nie są to rzeczy uniseks :ico_oczko:

Nam dzionek miło zleciał, Wiki tym razem bawiła się z innym kolegą, całkiem ładnie z resztą. Zasnęła jak zabita, jak wróciłam do domu :-) Dzidzia mnie kopie tymi chudymi szkitkami straszliwie, aż boli momentami :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 maja 2011, 21:15

Witajcie

nie mialam kiedy zagladnac, troche zajeta bylam.
Eczoraj w robocie, polecialam posprzatac i jakos tak mi ciezko bylo pozniej, ze nie mialam sily na nic.

Kocura_Bura super, ze z dzidzia wszystko ok, to najwazniejsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

izus gratulue coreczk :ico_brawa_01: i, a lekarz juz tak na 100% potwierdzil, ze corcia??? :ico_brawa_01:

inia, super ze z dzidzia wszystko ok :ico_brawa_01:

izabella Tobie rowniez gratuluje corci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kurcze tak patrze, ze chyba wszystkie juz wiecie kogo nosicie tylko ja nie wiem, mam nadzieje, ze teraz jak pojde 1.06 to sie dowiem

A ja sama zostalam do jutra wieczorem, maz pojechal do PL to towar wiec jutro wieczorem wroci dopiero.
Chyba sie polze jakas taka zmeczona jestem, nic mi sie nie chce

elibell
4000 - letni staruszek

19 maja 2011, 22:06

Pati85, a nie wszystkie wiedzą co pod serduchem się kryje bo i ja i inia wiedzieć nie chcemy:):):):)ja już szansy nie będę mieć by się dowiedzieć, a inia musi pilnować swoja ciekawość hihihi:)

moj księżniczka śpi już, ja niebawem ide do kąpieli potrzebuję chwili relaksu, jutro znów pobudka wczesnie bo na zajecia jedziemy z elizką rano, a po południu może do koleżanki zajrzymy choć nie na długo, bo między 19-21 mają byc ludzie po sprzęty wygrane w aukcjach na ebay. Dziś po południu nigdzie nie wychodziłyśmy, dzień spędzony na bajkach niestety, choć tego nie lubię ale miałam lenia ogromnego na wychodzenie i brak pomysłów na zabawy z małą, dobrze, że ona umie się sobą zająć:)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2011, 09:16

hej dziewczęta :ico_kawa:

my też wczoraj miałyśmy zalatany dzień, rano widziałam sie z koleżanką
potem obiadek i drzemka a popołudniu znów wpadły dwie koleżanki z dziećmi na kawkę
i jak Przemek wrócił z pracy to poszedł z nami na plac zabaw :ico_oczko:

czekam już dwa dni na hydraulika, nie odbiera telefonu :ico_zly: wybija nam z kratki sciekowej, prania zrobić nie moge ani kąpac sie w wannie :ico_olaboga: woda ledwo co zlatuje, trzeba powoli spuszczać bo wylewa, w dodatku śmierdzi :ico_zly:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2011, 09:35

witam,

obiecuję, ze będę częściej zaglądała :ico_brawa_01:

izuś_85, gratuluje córeczki :ico_brawa_01:
czekam już dwa dni na hydraulika, nie odbiera telefonu
ale szuja :ico_noniewiem:
ze chyba wszystkie juz wiecie kogo nosicie tylko ja nie wiem,
ja jeszcze też nie wiem bo moje dzidzię dość wstydliwe u pupę pokazuje :ico_oczko: ale 30 mam wizytę to może wtedy się już dowiem :ico_sorki:
pisz jak tam u Ciebie- jak się czujesz
dziękuję, czuję się bardzo dobrze :ico_sorki: jestem już na L4 od 3 tygodni i bardzo się z tego cieszę :ico_sorki: a najbardziej się cieszę z tego, ze tylko 3 kilo przytyłam od początku ciąży :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

20 maja 2011, 12:29

Hej laseczki :-D

Ja wczoraj jeszcze dziadków odwiedziłam przed odlotem :ico_oczko:
Pogoda dla mnie nie na podróże a całe miasto trzeba było przejechać :ico_puknij:
Wczoraj był też kurier zabrał już rowerki i paczki :ico_sorki:
Wieczorkiem wpadną teście na obiadek.
A w niedzielkę już wylot :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oj będę musiała się mężusiem nacieszyć :-D :-D :-D

A dziś znów zdycham od tej pogody :ico_olaboga:
A tu jeszcze całe lato przed nami :ico_olaboga:

Kwiatunio no ja wczoraj się ważyłam i też mam 3kg na plusiku :-D :ico_szoking:
Także przybij piąteczkę :-D

Izuś to co ten hydraulik taki olewający?!
Chyba musisz go szurnąć :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2011, 13:06

Hej, hej!

izuś_85, oj współczuję tych historii hydraulicznych :ico_olaboga: U nas w domu, jak mieszkałam z rodzicami, też się często tak zdarzało.
najbardziej się cieszę z tego, ze tylko 3 kilo przytyłam od początku ciąży
ja wczoraj się ważyłam i też mam 3kg na plusiku
nie gadam z Wami :ico_nienie: :ico_haha_01:
U mnie dwa razy tyle :ico_wstydzioch:

Posprzątane, placuś upieczony, obiadku dziś nie ma, bo idziemy na pizzę, więc relaksik :ico_brawa_01:
Jutro wybywamy do teściów na cały dzionek,ale u nas to wyprawa, bo do Wieliczki jedziemy.

elibell
4000 - letni staruszek

20 maja 2011, 14:11

my po zabawach i zakupach, ale naładowałam wuzek wszystkim i niczym heh że autobusem wracałam bo ciezko było pchać hihihi
teraz młoda śpi a ja leniuchuję, bo obiad to mam na 2 ddni, maż z pracy przyniósł troszke jedzonka, to dzis trzeba wszamać conieco:)
po południu idę do koleżanki to mała się z dziewczynami pobawi a ja nie będę się sama w domu nudzić

a wagi nie znam swojej obecnej, miałam się zważyć wczoraj wieczorem, idę zobacze teraz ile waże ehmmm ale już na pewno więcej jak 3 kilo na plusie hihihi i się nie łamię tym zycie, w koncu to ciąża a nie obfite święta hihihihi- wierzyć mi sie nie chce jest pomiędzy 75-76, a na pierwszej wizycie u położnej w 6 tyg ważyłam 72 kilo, hmmmm dziwne, zobaczę w następnym miesiacu na wadze u położnej to będzie porównanie prawdziwe na tej samej wadze co na poczatku:)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2011, 14:12

no ja wczoraj się ważyłam i też mam 3kg na plusiku
super Obrazek

ja się dziś na chwilkę położyłam bo pogoda daje w kość :ico_sorki: a przed chwilką skończyłam malować paznokcie u nóg, trzeba wykorzystać to że jeszcze brzuch mi zbytnio nie przeszkadza Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”