Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 22:32

poccoyo, hej gdzie nam wcieło emigrantki?????????????? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 sty 2009, 22:35

poccoyo, jakbyś pisała czytając z moich myśli... ja właśnie takiego doła zaliczam, że zakopane to pikuś....
zaczęłam wczoraj od pomalowania paznokci i powiem Ci, że ciut lepiej.. dziś długi spacer i drzemka...
a lustro.. heh.. Kochana - znalazłam sposób - nie patrzę, bo wyję.. przypomnij sobie, jaki duży brzuszek miałam a teraz ta skóra zwisa sobie po prostu... nie mam się czym ścisnąć, wszelkie dostępne pasy poporodowe szyją na jakieś chudziny, bo ja dwa chyba musiałabym kupić i zszyć...
na fryzjera nie mam kasy.. ledwo na farbę wyłuskałam i jutro mnie mama zafarbuje...

także wiedz, że nie jesteś sama.... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

22 sty 2009, 06:50

ananke, poccoyo proszę Was nie łapać dołów :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Organizm i ciało potrzebuje troszke czasu żeby się zregenerowac i wyglądac normalnie. Jak Was denerwuje lustro to nie patrzcie na nie tylko na Wasze przecudne maleństwa to od razu humorek sie Wam poprawi :ico_haha_02: Ja też już zaczełam puchnąć (tak samo jak z Madzia na końcówce ciąży), więc ledwo się mieszczę już nawet w swoje ciążowe ciuchy :ico_olaboga: (wczoraj nie mogłam kozaków nawet dopiąć, ale całe szczęście sa regulowane w łydce :ico_sorki: ). Jak mam cięższe chwile to myśle właśnie o malutkiej, że jestem najszczęśliwsza na świecie że sobie siedzi tam w brzuszku, a resztę się zrzuci po porodzie - i wiadomo że nie od razu.
Z Madzią muszę przyznać że miałam łatwiej bo najgorszy okres i dni po prostu przespałam :ico_wstydzioch: Przez praktycznie miesiąc czasu po porodzie spałyśmy razem z Madzia dzien w dzień od rana do nocy i w nocy oczywiście też :ico_wstydzioch: Jak wpadniecie do mnie to Wam pokaże że zdjęcia z pierwszego miesiąca mamy wszystkie jak śpimy :-D Niestety teraz już tak się nie da...
Trzymam kciuki by Wasze sylwetki wróciły szybciutko do wyglądu z przed ciaży :ico_sorki: , a tymczasem proszę mi sie tu nie dołować :ico_nienie: Maleństwom mleczko skwaśnieje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 sty 2009, 09:56

ja dziś wstałam ciut niewyspana, ale za długo siedziałam wieczorem, potem Młody walczył z opadającymi powiekami od 3, na szczęście tylko godzinkę... muszę więcej snu wyrywać za dnia albo wcześniej się kłaść, bo potem ciężko i nerwy mi się kończą dużo za szybko :-)

postraszę Was :-P to zdjątko z wczorajszego spacerku... jedno z moich ulubionych miejsc w miasteczku, to na połowie wysokości drogi do mojego domu z centrum... no i ta mogę godzinami spacerować i wpartywać się w zatokę...
Obrazek

a tutaj w dole centrum właśnie :-)
Obrazek

a mi juz ciut lepiej :ico_sorki: mam nadzieję, że się utrzyma taki stan i będzie jeszcze lepiej :-)

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 sty 2009, 10:44

witajcie kochane!
dlugo mnie nie bylo ale ja to chyba sobie musze motorek w d zamatowac zeby mi czasu i energii na wszystko starczylo :ico_haha_01:
malenstwa widze slicznie rosna :)
a ja wczoraj odwozilam lubego na lotnisko w glasgow i przez stirling jechalismy z natkiem:) szkoda ze jakos wczesniej to nie wyszlo bo bysmy z wizyta wpadli :) :ico_haha_01: no ale przynajmniej teraz wiem ze dam rade tam z natkiem dojechac :ico_haha_01: w sumie daleko nie jest ale droga nudna jak falki z olejem...
u nas bez wiekszych zmian
natek kocha przedszkole dobrze sobie tam radzi,
ja chce sie z nim do pl wybrac w marcu, juz nie moge sie doczekac ale znajac mnie to zamiast odpoczywac to postanowie odwiedzic wszystkich i bede znow latac na okraglo :ico_puknij:
pozdrawiamy serdecznie

Awatar użytkownika
Ania_R

23 sty 2009, 15:27

ananke, jakie macie piękne widoki i miejca na spacerki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 sty 2009, 15:47

julie_377, hej hej :-) noo, rzadko zagladasz :ico_nienie: :-D

Ania_R, dzięki :-) zapraszam do mnie na spacerek :-D

ja właśnie prawie 2 godz spacerowałam z mamą i nóżki mi w de** wchodzą :-) ale skończyło się słoneczko, nawet deszcz nas złapał już także czeka nas teraz siedzenie w domu znów :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-23, 14:47 ]
Ania_R, a jak Ty się czujesz?? jak brzuszek?? gotowa na nowy etap w życiu?? :-)

Awatar użytkownika
Ania_R

23 sty 2009, 15:54

zapraszam do mnie na spacerek
oj fajnie by było jakbyśmy mieszkały w tym samym mieście i mogły chodzic razem na spacerki :ico_sorki: bo ja tak okropnie nie lubie sama chodzić na spacerki :ico_wstydzioch:
a jak Ty się czujesz?? jak brzuszek?? gotowa na nowy etap w życiu??
czuje się coraz cieżej, ale przede wszystkim zaczełam puchnąć pod koniec ciąży tak samo jak to było z Madzią :ico_olaboga: Woda mi się zatrzymuje...
I jak nigdy w życiu nie miałam jeszcze zgagi tak teraz mnie dopadła - na poczatku nawet nie wiedziałam że to właśnie zgaga się nazywa jak mnie tak pali w gardle :ico_wstydzioch: A czy jestem gotowa? - hmmm psychicznie i fizycznie TAK i już nie moge się doczekać, ale co do tego czy wszystko mam juz gotowe to NIE :(
Mamy jeszcze sporo do kupienia a kasy teraz nie ma :( Chciałam powoli sobie spakować torbę do szpitala, ale nawet tam brakuje mi jeszcze kilku rzeczy...
Do tego się załamałam bo zgineła gdzieś 1 paczka z 2 które jechały do nas z PL z rzeczami dla Madzi i Maji :ico_placzek: Szukaja, ale nie wiadomo czy się znajdzie a tam tez były prezenty dla Madzi bo 2 lutego ma urodzinki :ico_placzek:

poccoyo

25 sty 2009, 14:08

część Ciotki
co porabiacie?
jakie macie humorki?
i jakie plany?
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:29 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ania_R

25 sty 2009, 16:01

część Ciotki
co porabiacie?
leniuchujemy :-D :ico_brawa_01:
jakie macie humorki?
ja jakiś kiepski ostatnio :ico_placzek:
jakie plany?
dziś mamy gości, jutro jesteśmy uziemieni w domu bo przychodzi facet do sprawdzenia gazu, a w kolejnych dniach mój mężuś ma urlop więc chciałam pójść z nim do sklepu pokupować ostatnie potrzebne rzeczy, ale kasy nie mamy i stąd też mój kiepski nastrój :ico_placzek: Obliczyłam nasze wydatki na luty i do samych opłat brakuje mi jeszcze 50F, a gdzie tu mówić o jakiś zakupach :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-25, 15:02 ]
a jak się mają Wasze maluszki??? Jeszcze nie zacałowane :-D ???

Wróć do „Pozostałe”