Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

26 sie 2009, 06:50

anusiek , gratuluje zdrowegi slicznego SYnka
U mnie szpital juz wybrany na Solcu , pewnie grudzien to bedzie duzo rodzacych .
iw_rybka wszystko bedzie w porzadku z twoim dzidziusiem :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2009, 08:00

że fotka, zdjęcie dziecka, pleć są bardzo ważne tak naprawdę przy pierwszej ciąży
niby tak,ale dla mojego meza to wlasciwie pierwsza ciaza... no i ja bym chciala jakos to "poczuc" namacalnie. bo ja po prostu tej drugiej ciazy tak nie odczuwam i nie przezywam :ico_noniewiem:
no i zaluje ze plci nie poznalam bo bym wiedziala juz jakie ciuzki szykowac...
rybka byloby fajnie :ico_sorki:
jest tylu fajnych ginekologów, więc może warto zmienić i mieć spokojną ciążę
ja chodzę do przychodni, a nie prywatnie,
ja tez chodze na fundusz...zmieniac ginekologa juz nie chce bo tu mam blisko do przychodni a czesto musze z Mateuszem jezdzic. ale chyba umowie sie na prywatne usg gdzies indziej :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2009, 10:26

dorotaczekolada, jak bedziesz miala synka,to napewno ci wysle ubranka.Kurcze szkoda mi,ze ich juz nikt nie zalozy,bo kazde ubranko to wspomnienie a nie bede przeciez ich trzymac na pamiatke,a Twojej dzidzi oddam bez mrugniecia okiem :ico_brawa_01:

anusiek - jeszcze raz gratuluje syneczka :ico_brawa_01:

Monika 25, dziekuje,to juz dzisiaj.

Nocke mialam koszmarna,mialam zle sny,ze bylam w szpitalu,ze nic nie robili,ze sie wypisalam sama,ze nikogo ze mna nie bylo,potem mi maz gdzies zniknal,ehh,koszmar :ico_szoking:

barbapuppa, no wojny nie bedzie :ico_oczko:

a shiva jeszcze sie nie meldowala :ico_szoking:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2009, 11:13

ja wlasnie polozylam Mata na drzemke,mam nadzieje ze zasnie to mykne szybko do sklepu po czosnek na przeziebienie i owoce
dorotaczekolada, jak bedziesz miala synka,to napewno ci wysle ubranka.Kurcze szkoda mi,ze ich juz nikt nie zalozy,bo kazde ubranko to wspomnienie a nie bede przeciez ich trzymac na pamiatke,a Twojej dzidzi oddam bez mrugniecia okiem
a nie masz kogos blizszego zeby oddac? nie chce klopotu robic :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2009, 12:02

WItam,

Już południe ale szczerze mówiąc nie mogłam spać i długo czytałam, dlatego niedawno wstałam :-D
Straszna dziś duchota :ico_noniewiem: gorąco na maxa!

czekam na wiadomość od męża i zdjęcie naszego bobasa :ico_brawa_01:
widziałam 1-wszą stronę. Jak fajnie na niej widnieć :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2009, 12:19

Witajcie kobietki :-)
anusiek, Gratuluję chłopca :ico_brawa_01: Imię piękne (u mnie jakby był synek też byłby Piotruś ) :-D Teraz powoli możesz wpadać w wir zakupów dla Waszej pociechy.

dorotaczekolada, jeśli nie chcesz zmieniać lekarza, to może rzeczywiście spróbuj prywatnie usg zrobić. Będziesz spokojniejsza.

iw_rybka, te koszmary to pewnie związane ze stresem przed dzisiejszym badaniem. ale pamiętaj, tu wszystkie trzymamy kciuki za Twoją córcię. Będzie dobrze. :ico_sorki:

Jutro mąż wyjeżdża na dwudniowe szkolenie, więc zostaję sama w domku :ico_olaboga: Trochę się boję, ale mam nadzieję, że nic niespodziewanego się nie zdarzy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2009, 16:48

Ciekawe o której Rybka się odezwie...nawet nie wiem czy daleko ma na to usg?

[ Dodano: 2009-08-26, 17:59 ]
...kurcze jakoś mi się dzień dłuży...

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2009, 18:25

Ja niestety też nie wiem o której Rybka miała mieć to badanie, ale jestem pewna, że jak wróci da nam znać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2009, 18:36

jestem,niestety musze isc do szpitala,bo lekarz chce sie skonsultowac i mowi,ze maja lepszy sprzed w szpitalu :ico_olaboga: Nawet mnie troszke pocieszyl,bo malutka lezala inaczej i z jednej strony znowu bylo to widac,ale z drugiej bylo w granicach normy :ico_olaboga: Mowi,ze wyglada to jak poczatek wodoglowia,ale wcale nie musi tak byc,poniewaz kora mozgowa przy wodoglowiu jest inna a malutka ma taka normalna,no i woli dmuchac na zimne :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2009, 18:44

iw_rybka, :ico_pocieszyciel: Tak mi przykro. Nadal mam nadzieję, że w tym szpitalu rzeczywiście lekarze rozwieją wszelkie wątpliwości :ico_sorki: :ico_sorki: W końcu lepszy sprzęt. Wiem że bardzo mocno to przeżywasz i teraz jeszcze bardziej się niepokoisz, ale nie trać wiary. Musi być dobrze. Kiedy masz się zgłosić do szpitala?? Mówił Ci ile czasu tam spędzisz??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”