Zobaczysz że niedługo będzie bardziej aktywne,skoro już teraz go lekko wyczuwasz.Ja sie zdziwiłam,bo w czasie kilku dni dosłownie tak się maluch rozszalał że szok. Jak siedzę i gumka od dresów lekko usiska w dole macicy,to Groszkowi od razu przeszkadza i zaczyna działać.Jak spodnie poprawie to się uspokaja,taki wygodnicki.geheimnis, ja wychodze z zalozenia, ze skoro moje dzidzi tak malo aktywne na razie, to albo chlopak i za leniwy, albo dziewczynka i delikatna
Oby sie Twoja kruszynka dobrze ustawiła i pokazała co tam kryje między nózkami.Ja nadal mam przeczucie że mój to chłopak.Nie mam pojęcia czemu.Tak czuję.jeszcze nie znam chociaż mam przeczucie że to dziewczynka we mnie siedzi i ciekawa jestem czy dzidzia pokaże kim jest.
A powiem wam że dosłownie kilka min temu wróciłam z poczty,którą mam 2 bloki dalej.Idzie się na nią niecale 5 min,a ja....ze 3 razy się zatrzymywałam takiej zadyszki dostałam.( no ale dziś straszna duchota wiec co się dziwić) Do tego na poczcie już cały mięsień udowy mi drgał.No noga się trzęsla jak galareta.Masakra jakaś.Co to będzie później.Ale tak to własnie jest jak się siedzi w domu i zero ruchu ma,potem wyjdę gdzieś na chwilę to zaraz zawroty głowy i zadyszka mnie dopada.