Jestem w

Nie zdążyłam sobie już wiola zrobić tego testu bo już go usunęli, może prześlesz mi link na maila? I daj znać jak wizyta.
Witam Czerwcówki

Ja mam 2 kg do przodu, bardzo tego pilnuję, bo po Izie przytyłam 30 kg. Schudłam przez te 2 lata 17 i teraz tak się boję, że codziennie na wagę wchodzę, w tym miesiącu schudłam bo w zeszłym mocno przybrałam, ale mam nadzieję, że na 10 się skończy.
Co do przedszkola, to boję się tych chorób, chyba to główna przeszkoda. Zapisać ją zapiszę a co dalej to zobaczymy.
Ja jestem umordowana, w pracy nie mam zmiłuj się, padam na pysk, a mam tyle roboty w domu, że strach, jeszcze M musi się uczyć i nie mogę go obciążać. On za tydzień zdaje uprawnienia budowlane i tyle ma nauki że mi go żal. Trochę dobrze, że mi ta senność zeszła bo bym nie dała rady. Dziś nawet zjeść nie miałam kiedy. Teraz robię talarki z piersią kurczaka i buraczkami, mam nadzieję, że zjedzą, choć już miałam w planach mrożonkę, tylko mi tych moich dzieci żal

Patrycja W pracy mówią że nic nie widzą bym przytyła, ale ja noszę tuniki i tak brzuch się nie rzuca, natomiast kurtka mówi co innego i kupić też muszę.
Z tym czuciem dziecka to ja nie wiem sama bo mnie często brzuch boli i często mam takie skurcze i jak by ktoś mnie kopał, ale nie wiem czy to te objawy ciążowe czy Gaja.
Aniu my mamy terminy te same, a moja mała ma 10 cm, trochę mniejsza do twojej dzidzi. Iza też urodziła się mała bo 56 i 3230.
Dobra mykam, poczytałam was, napisałam co u mnie i idę rugać.