a ja w poniedzialek rozpuscilam 10 pianek i zobaczylam czy masa mi wyjdzie i wyszła

u nas na bilansie roczniaka zawsze się pytają czy dziecko znajduje wszystkie paproszki na podłodze i je zjada ?Stasiu zbiera wszystko z podłogi i do buzi pcha.
superja w poniedzialek rozpuscilam 10 pianek i zobaczylam czy masa mi wyjdzie i wyszłaco prawda kleiła się do rąk niemiłosiernie, ale najważniejsze że wyszła
i juz nie boje sie jej robić hehe :D
heheheho znaczy , że ma dobry wzrok
bardzo fajnie wychodzi i wcale nie jest taka trudna, a klei się tylko na początkuzobaczylam czy masa mi wyjdzie i wyszła
ta porcja co Ci podałam, starcza na dwukrotne przekrojenie, czyli otrzymasz 3 placki. Nic mi nie opadało pod masą z pianekpinko mam pytanie przepis na biszkopt ktory podalas nadaje sie na dwukrotne przeloznie go kremem? no i czy nie opadal ci pod masa z pianek ?
zawsze to cośDo mnie dzisiaj zadzwonili z urzędu pracy i poweidzieli, że mają dla mnie propozycję stażu, więc wracam do urzędu miejskiego na kolejne 3 miesiące.... nie wiem czy się cieszyć czy nie. Mam mieszane uczucia.
to prawda, ale się zapakowałam w 1 walizkęManenka pewnie już od paru dni pakuje siebie i Nell
dziękujemyManenka jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Nell i mocno trzymam kciuki żeby operacja rozwiązała wszystko, i żeby nie trzeba było kolejnej![]()
![]()
![]()
![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości