Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 sie 2011, 07:35

Gabi, jej ale z Ciebie ranny ptaszek :ico_szoking:
U nas dzisiaj pogoda do bani więc i z łóżka nie bardzo chciało się wychodzić :ico_noniewiem:

Piszecie co sokach marchewkowych. Ja jedynie lubię te jednodniowe. Kubusia i innych przecierowych się nie chwycę. Za to herbata z cytryną, cola i woda z ogórków wchodzą mi jak złoto :-)

Beatka78, jej mnie też od czasu do czasu cosik swędzi :ico_wstydzioch:
Ale mimo wszystko wierzę że jajeczka noszę w brzuchu :-)

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2011, 08:13

Dobra dziewczyny, od dziś myślę o dziewuszce :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D "przez" Was to pewnie i sodę w ciąży osikam :ico_haha_01: tylko dajcie przepis na ten test- tzn. w którym tyg i jakie proporcje itp itd. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2011, 08:26

no ja też musze moje dziewczyny przegladnać pod kątem ciuchów do szkoły Magda to poza tenisówkami to ma raczej wszystko gorzej z Olką bo ta to rośnie jak na drożdzach i co chwilę się okazuje że ciuchy za małe ale dziś to siedzę w domu i ani czubka nosa nie wychylę tak paskudnie jest

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2011, 08:47

tak tak ona jeszcze ma wybór :ico_haha_02: tzn bardziej ja mam wybór :-D i wybrałam dla niej zerówkę tyle że w szkole :-D stwierdziłam że skoro jeszcze może się rok dłużej pobawić to czemu nie ale że do przedszkola chodziła już trzy lata to teraz zerówkę niech idzie do szkoły tak samo starsza córa chodziła

eSKa
4000 - letni staruszek

16 sie 2011, 09:31

ahoj
jeden dzień mnie nie było i znowu kilometry postów do nadrobienia :-D

Kurcze Beatka ale super że dziewczynka w brzuszku siedzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Cieszę sie twoim szczęściem :ico_haha_02:

Ja dziś na usg (jakoś zrozumiałam że ty też miałaś iść dziś a ty już po :ico_oczko: ) czekam do wieczora i jak lekarz drugi raz potwierdzi chłopaka to jutro wyciągam wszystkie pochowane ciuszki po Olku i robie segregację na "do użytku" i "do wywalenia" :-D
a potem jeszcze podzielę rozmiarami , uwielbiam grzebać w tych małych szmatkach :ico_brawa_01: :-D sprawdzę co mam a czego brakuje :ico_haha_02:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2011, 10:11

hej
u nas wczoraj był upał jak w afryce a dziś jesień :ico_zly:
poźniej muszę podjechać dla młodego po receptę na syrop od uczuleń bo tak go komary pogryzły zę aż guzki ma i poproszę o skierowanie na siuśki jemu bo coś ciągle przy siusiaku grzebie :ico_noniewiem:
a jak wrócę to 3 wiadra ogórków czeka na zaprawienie :ico_olaboga:
margolcia fajne zdjecie Igorka :ico_brawa_01:
gdzie ona tam zaglada?
heh sprawdza czy woda z hydrantu nie leci
Piszecie co sokach marchewkowych. Ja jedynie lubię te jednodniowe. Kubusia i innych przecierowych się nie chwycę. Za to herbata z cytryną, cola i woda z ogórków wchodzą mi jak złoto
a ja piję tylko i wyłącznie wodę ...herbata to tylko do śniadania i kolacji obowiązkowo zielona
Ale mimo wszystko wierzę że jajeczka noszę w brzuchu
ja też mam podobną nadzieję :ico_sorki: mam nadzieję że na najbliższym usg się sie rozczaruję :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2011, 10:32

cześć :-)
bo tak go komary pogryzły zę aż guzki ma
:ico_olaboga: biedulek , ja dziś robiłam pół nocy polowanie na komary :ico_zly: tak mnie pocięły ,ze jestem cała biała od pudodermu :ico_placzek:
ja też mam podobną nadzieję :ico_sorki: mam nadzieję że na najbliższym usg się sie rozczaruję :ico_wstydzioch:
ja ez wierzę ,że to chłopaczek i mam nadzieje ,że mi w poniedziałek usg zrobi :ico_noniewiem:

eSKa, trzymam kciuki za to dzisiejsze usg && :-D

muszę ogarnąć domek i za gruszki się biorę ,mężulek wczoraj po drzewie skakał i szkoda ,żeby się zmarnowały :ico_sorki: ale coś nie mam weny
:ico_spanko: i pranie na mnie czeka tylko czekam ,żeby się wypogodziło bo rano padało

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2011, 10:35

w ciąży z mikim praktycznie od początku brodawki mi ciemniały ,teraz nic
Pciemniały mi i to dość intensywnie, kolejny argument za chłopaczyną... :ico_noniewiem:
Cytat:
Ale mimo wszystko wierzę że jajeczka noszę w brzuchu
Też bardzo wierzę, że jajuszka będzie widać na usg hi hi

Dzisiaj sobie ciasto ze śliwkami takie najprostsze upiekę, bo lepsze to niż batoniki i inne...

Gabi, oj jedzenie z maka też mi wspaniale wchodzi :-D
Aga26, cola to bóstwoooo :P

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2011, 10:38

i mam nadzieje ,że mi w poniedziałek usg zrobi
ja też mam nadzieję w sumie to juz 19tc będzie skonczony więc moze na połówkowe sie załapie :ico_sorki:
tak mnie pocięły ,ze jestem cała biała od pudodermu
:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 sie 2011, 10:39

witam sie z ranka

u nas tez pochmurno i jakos chlodnawo

Eska moj gin powiedzial ze jedno usg o niczym nie swiadczy
trzeba zawsze potwierdzic plec na nastepnym
wiec mniej nadzieje ze tam jednak dziewczynka jest

margolcia
a ty wolalabys chlopczyka ?

dziewczyny slyszalyscie o tej masakrze na wyspie Jersey
szok normalnie
gosc chcial sie kiedys zabic nalykal sie tabletek a oni go wypuscili ze szpitala po 24h
bez opieki psychologa :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”