Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2012, 11:19

my już po wizycie u logopedy teraz chwila w domu i lecę do fryzjera tylko musze opiekę do dzieci zawołać :) dobrze że chrzestna za ścianą mieszka :ico_haha_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2012, 12:24

Użyliśmy fasolki do karmienia do leżenia na brzuszku i zobaczcie jak spasowało :-)

Obrazek

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2012, 14:20

Mad., super Martynka się wyleguje a filmik jest booski strasznie rozgadana ta nasza Martynusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a tu moja fryzurka trochę byle jakie zdjęcie bo telefonem sama robiłam
ObrazekObrazek

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2012, 15:16

Kaja, bardzo twarzowa fryzurka i bardzo mlodo w niej wygladasz ! :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2012, 16:45

Gabi, jutro napiszę czy mniej włosy wypadają jak po nocy nie bedę miała całej poduszki w kłakach :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak na razie nie zauważam żeby leciały więc jest ok :ico_brawa_01:

u nas cały czas pada tyle spacerku mieliśmy co rano do poradni logopedycznej :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2012, 18:57

hej

Kaja
super Ci w tych włoskach :ico_brawa_01: widze ze zaraz wiekszosc z nas bedzie miało krótkie włoski :-D

agaa współczuje @ mnie niedługo tez kolejna czeka

Mad. super Martsia,muszę Lenke kiedyś nagrac ale ona jak telefon biore do reki to cichnie

my w czwartek mamy szczepienie mierzenie ,wazenie ,to sie dowiem ile niunia ma bo ciekawa jestem ....

buziaki dla wszystkich dzieciaczków i mamus :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

07 maja 2012, 20:06

Hejka :-)

Kaja ślicznie wyglądasz :ico_brawa_01: hehe ja zapuszczam włosy bo chciałabym właśnie fryzurkę podobną do Twojej :ico_oczko: Póki co nie zauważyłam żebym się jakoś bardziej leniła :ico_oczko:
Mad., superowa jest Martynka :ico_brawa_01: a jak ciemieniucha?? pomógł krem??
agaa współczuje @. Mnie póki co omija i mam nadzieję że tak pozostanie dopóki karmię :-)
Jadzia, mam nadzieję że się pochwalisz wagą Lenki :ico_oczko:

A u nas ok. Pogoda jest fajna tylko chłodno się zrobiło. Ale generalnie nie jest źle :-)
Boryś nauczył się obracać z brzuszka na plecy i z pleców na brzuszek. Strasznie fajnie to wygląda bo mu często brzuszek przeszkadza ale daje dzielnie radę :ico_oczko: mam nagrane filmiki ale z tutejszym transferem to pochwalę się dopiero po powrocie :-)
No a Emilce zaczął się ruszać pierwszy ząbek :-D hehe przeżywa to strasznie

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2012, 21:02

Witam
Dziewczyny zerknijcie jak macie ochote do sklepiku, bo powystawiałam kilka ciuszków dla chłopca w rozmiarze 68-80, może coś się komuś spodoba :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2012, 07:50

Dzien dobry

Ale piękna pogoda się zapowiada :-) już się cieszę, bo wreszcie na spracerek wybędziemy :-)

Wczoraj zdajsie laptop mi klęknął i siedzę na nie swoim. Dzisiaj może brat spróbuje mojego odratować. Najbardziej w razie czego tfu tfu będzie mi szkoda zdjęć :( po pójdą w cholerę :(

Aga26 ciemieniuchę dalej mała ma. Z tym że jak namoczone to jest po kąpieli to fajnie widać i fajnie schodzi. A na sucho nie chce. Smaruję obficie tym kremem AA no i nie pogarsza się (wyglada to tak jak odchodząca skora po poparzeniu słonecznym). A w ogóje tą szczoteczką dziecięcą to ciężko cokolwiek wyczesać :ico_noniewiem:

Jadzia, Martyna też zamiera jak ja nagrywam :-) bo ciekawszy aparat czy telefon niż kontynuowanie ;-) Ona ogólnie strasznie lubi zdjęcia i filmiki :-)
a Emilce zaczął się ruszać pierwszy ząbek hehe przeżywa to strasznie
No i nie dziwić się... Nie na co dzień zostaje się szczerbatą dziewczynką hihi ;-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2012, 08:04

Witam dziewczyny z :ico_kawa: oczywiście :ico_haha_02: Aga26, gratulacje dla Boryska i dla Emilki za pierwszy kiwający się ząbek moja Olka też bardzo przeżywała zresztą dalej jest to dla niej wielkie przeżycie jak ząbki się jej kiwaja

Mój Kubulek własnie leży sobie u mnie na łóżku i się obraca ale dookoła juz prawie o 360 stopni się obkręcił i teraz się złości bo pies przyszedł i połozył sie w nogał łóżka na kołdrze i Kubul go nie widzi dobrze :ico_haha_01: :ico_haha_01: a że psina to już staruszka i dwoje moich dzieci wychowała to teraz raczej z daleka od dziecka woli przebywać :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 08-05-2012, 08:07 ]
aaa i zapomniałąbym Gabi zdecydowaną poprawę widze po ścięciu włosów dziś po nocy na poduszce tylko 3 włosy znalazłam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”