moj pulpet wazy 10900, a noce jak zawsze ...niespokojne, pobudki co 1-2 godz. Spokojniej było moze z tydz. A teraz zupełnie nie wiem co mu jest...nie widac aby następne zęby szły?
O ....JAK JA NIENAWIDZIŁAM TAKIEGO GADANIA...mówi że waży prawie 10kg a kuzynka na to- a to nadwagę ma dużąbo jej synek jest mały, chudy i niejadek to znaczy że każde cięższe ma nadwagę
baba jedna wredna
dla mnie też Piotruś jest ślicznyWidziałam Piotrusia na zdjęciach i bardzo mi p;rzypomina Dawidka...jak dla mnie slicznie wyglądai kiedys wyrośnie z tego
![]()
o tak, w końcu się pokazałi gratuluję następnego ząbka...bo widze na zdjęciu ze sie pojawił
o właśnie, my też tak mamyWogóle najlepiej teraz smakuje mu to co my jemy, ale robię mu to poprostu bez przypraw i tyle.
hihi niech on się tak nie wyrywa do chodzenia,najpierw zimowe dzieciaczki zaczną chodzić, my ewentualnie po nowym rokuDopiero tydzień temu zaczęło się raczkowanie a dziś, sam się podniósł przy stoliku od TV![]()
o właśnie, ja tak ostatnio mojemu tacie powiedziałam.. bo porównywał Piotrusia z córką mojego brata. ona ma 2 latka ale jest strasznym niejadkiem a na dodatek jest szczupła i wysoka.. i mój tata powiedział że ona jest za chuda a Piotrek za gruby.. więc pokazałam jemu zdjęcia małej jak miała 7 miesięcy to tata nawet powiedział że Piotrek jest szczuplejszy niż onaWogóle ludzie są dziwni, bo sami zapominają bardzo szybko jak ich dzieciaczki wyglądały w Cezarego wieku i komentują teraz.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość