zania, hihi jak Emi była w wieku Wikusia to też już niemogłam się doczekać jak będzie raczkować a teraz muszę mieć oczy dookoła głowy. Ani na chwilę nie mogę jej zostawić bez opieki bo wszędzie wstaje i wszystko ściąga
Także ciesz się swobodą póki możesz Na wszystko przyjdzie pora
Małgorzatka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
olcia kochane jest to twoje dziecko. czy ty kiedys pisałaś o nieproporcjonalnej głowie do tułowia?? nie wydaje mi sie ze cos jest nie tak, wyglada przeuroczo!!!!
Oj tak teraz jest najgorszy okres. Szymon też przy wszystkim staje. Wszystko ściąga. Wyłącza komputery ;) I jeszcze jak stoi to się puszcza Ciekawe kiedy ruszy ;)
Olciiaa, skoro Emi tak marudzi to może spróbuj podać jej Viburcol. Może to od ząbków a jeżeli tak to poco ma się biedactwo męczyć
Ania też mi się wydaje że teraz jest najgorszy okres. Hihi Emilka też uwielbia wyłączać komputer, telewizor czy DVD
A to puszczanie jest straszne zawsze się boję że walnie gdzieś głową
Aga26 pisze:Ania też mi się wydaje że teraz jest najgorszy okres. Hihi Emilka też uwielbia wyłączać komputer, telewizor czy DVD A to puszczanie jest straszne zawsze się boję że walnie gdzieś głową
No Szymonowi już się to nie raz zdarzyło A znajomej córeczka w ten sposób doznała pęknięcia czaszki
dziewczyny nie straszcie.... ale tak to jest ze jak byłam w ciazy nie mogłam sie doczekac kiedy urodze, potem nie mogłam sie doczekac kiedy wiktorek pierwszy raz sie usmiechnie, zacznie gaworzyc, kiedy chcwyci pierwszy raz zabawke itd, pewnie kazda z nas to przechodzi hihihi.