Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 11:17

powiedzial do mnie w sklepie "zamknij morde"
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: a to nonono :ico_olaboga: :ico_olaboga:

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

07 gru 2008, 15:55

Ejustysia to on faktycznie przegiął. Ja też mam dzisiaj ze swoim na pieńku. Oni są nienormalni.

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 gru 2008, 16:14

EJUSTYSIA - faktycznie przesadził, wiem jakie to przykre :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 02 sty 2009, 20:49 przez Dora, łącznie zmieniany 1 raz.

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

07 gru 2008, 17:35

Dora masz rację. Stawiaj na swoim bo inaczej to na głowę Ci wejdzie

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 17:49

dora jak to co? No postaw na swoim i nawet czasem przesadzaj , to może sie odczepi - choć nie pociesze Cie bo na glupote nie ma lekarstwa- moja kupila nam kanape - stoi w piwnicy , glupia krowa jest obrazona, ale dalej cos nam kupuje, A mó mąż baran ma 26 lat milutka i nie zapowiada sie na to, że zmądrzeje - dzis powiedzialam mu, że ma sie zglosić na terapie to powiedzial, że on nie potrzebuje, bo jak nie bede go denerwować to on będzie spokojny - no fakt ma za kim być glupi. Zobaczymy co zrobi jak sie spakuje i wyprowadze, ale wtedy bedzie zbyt późno , z malym nie dam mu juz szansy. Baran mi już nawet przykro nie jest bo nie zalezy mi na nim. Kiedys to bylo jak w bajce - pierwsze 3 lata nawet 1 sprzeczki. 1 byla o choinke bo powiedzialam , że moja waży 40 kg a on na to , ze to niemożliwe no a ja urazona sie obrazilam - A tak to przez 3 lata zero bylo. a widzielismy sie codziennie i to po 5-6 godzin. A teraz teraz to ja juz nic nie cuje, nie jestem pewna tego czy to jeszcze milość czy moze tylko przywiązanie. Jak go zostawilam, to pól roku pil i sie pozbierac nie mogl a jak wrocilam to nie potrafi tego docenic.

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

07 gru 2008, 19:18

Hej
Dora jejku masz nieciekawie z tą dietą.A teściowa nie zazdroszczę takiej małpy
milutka jupi może niedługo zobaczymy twoją kruszynkę
ejustysia jejku.Ja bym nie mogła z takim facetem.Ja na mojego narzekam ale on w życiu by czegoś takiego do mnie nie powiedział.Prędzej ja jestem do tego zdolna.
A ja jakieś 3 godziny temu strasznie sie wystraszyłam.Miałam jakies dziwne skurcze.Najpierw myślałam że to zatrucie i zaraz dostanę biegunki ale to nie to.Skurcze miałam bardzo mocne,kilkusekundowe w odstępie 2-3minut.Potrwało to może 20 minut i przeszło jak ręką odjął.Wzięłam zaraz nospę i ok.Ale mały kopie jak zawsze więc sie uspokoiłam ale wystraszyłam sie na maksa :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
nastka
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

07 gru 2008, 22:46

Dora, nie pozwól babie rządzić Twoim życiem Ty jej nie rządziłaś i baba mogła jej przeżyć jak chciała więc niech się w Twoje nie wpycha. A dobrymi chęciami piekło wybrukowano, te dobre chęci teściowych zero taktu i wyczucia.
ejustysia, nie zazdroszczę i współczuję ale bądź dobrej myśli może wszystko się jakoś ułoży.
ja dziś ryję przepisy drogowe mam testy w środę.

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 09:22

E dziewczyny ja już sie nie przejmuje, nie bede mojego synka stresować jakimś bezmózgiem, najwyżej będę samotną matką i tyle. Wcale mi to nie przeszkadza jeśli to ma oznaczać, że mój Wikuś będzie mial lepsze życie. Jakoś mi to ostatnio lata

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 12:42

dziewczyny nie dajcie sie rządzic tesciowej bo to najgorsze babsko jakie moze byc ( nie kazda ale przewaznie) moja miala imieninty osttanio to ja jej nawet przez tel nie zlozylam a Pawel pojechal oczywiscie tam zjadl ciasto a mi nawet suka kawalka nie dala....nie to co moja mama zawszecos nam daje do domu itp.... i tak bym tego jej ciasta nie zjadla ale liczy sie gest... niech tylko malutka bedzi ena swiecie a jak pawel bedzie jej chcial pokazac to wypomne wszystko mu i moze da se spokoj...albo raz jej pokaze i niech spier.....

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 12:55

milutka to ja mam podobnie - wczoraj mojej mamie powiedzialam, ze naucze malego na moją teściową móiś "czarownica" to jak tak bedzie do niej wiktuś mówil to moze sie odczepi hahaha no chyba, że taka glupia jest i nie zrozumie. Niestety 15 grudnia te babsko przyjedzie. juz zapowiedzialam mężowi, że tv zabieram i grzejniki pozakręcam i pojade do mamy hahhaah i żeby sie nie zdziwil bo ja jak tak powiedzialam to tak bedzie , a moj syn ma juz 2 babcie - moja mame i moją chrzesną, ona mnie sama poprosila czy moze byc jak babcia a nie ciocia bo ona bardzo kocha dzieci , jest przedszkolanką a sama swoich wnuków sie nie doczeka raczej bo jej córka karierowiczka niestety :) A obcej baby na babcie mój wikuś nie potrzebuje, bo dla mnie to ona obca jest

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”