Zaraz wkleję fotki.
szkrab, u nas jak na grudzień to bardzo ciepło, ja chodzę w takiej jesiennej kurtce bo na zimową za ciepło

[ Dodano: 2008-12-15, 11:05 ]
Dziekuję za komenty na n-k

[ Dodano: 2008-12-15, 11:18 ]
Leżała jak księżniczka

tak specjalny kupiłam jak byłam jeszcze w ciążyMARGARITA - zdjęcia super - fajny ten leżaczek - to taki specjalny do kąpieli??
polecam tabletki THIOCODIN są bez recepty, mi przeszło natychmiast.mój pan ma to samo, przez cały dzien nic, a wieczorem tak go łapie, że już dwie noce nie spi On, przez Niego i Ja i Zuzia,
Gie, malutkie dziecko nie ma wyrobionych jeszcze kubków smakowych i dzieci lubią takie jedzonka w przeciwieństwie do nas.przed chwila sprobowalam tej dyni z ziemniakami - o maaatko, jakie to jest obrzydlistwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooojjj, cos czuje, ze dopiero dzisiaj Zuzia bedzie plula jedzonkiem, hhhehehee...
jestesmy juz po karmieniu sloiczkiem...
musze przyznac, ze Malej bardzo to smakowalo... nie krzywila sie W OGÓLE, zjadla 3 duze lyzeczki i wygladala, jakby chciala jeszcze... ale wolalam dac jej mleczko... wypila jeszcze 90 ml, teraz spi... zobaczymy jak bedzie wieczorem, czy brzuszek nie bedzie bolal... no i czy nie bedzie zadnych uczulen... oby nie...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość