Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2008, 12:04

Gie, ja też kąpałam Majkę samą w dużej wannie, ale mam taki plastikoy leżaczek, nakryłam go pieluchą a Maja była wniebowzięta.
Zaraz wkleję fotki.
szkrab, u nas jak na grudzień to bardzo ciepło, ja chodzę w takiej jesiennej kurtce bo na zimową za ciepło :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-15, 11:05 ]
Dziekuję za komenty na n-k :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-15, 11:18 ]
Leżała jak księżniczka :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 gru 2008, 14:26

margarita widac ze sie jej Majce podobalo :ico_brawa_01:

A u nas dzis byl mroz ja na podkarpaciu jestem i wieje chlodem :-)

Dzis znowu opanowalam sklep z uzywana odzieza :-) Tylko nie wiem jak ja sie do domu z tymi tonami ciuchow zabiore :ico_olaboga: Ale nie moge sie oprzec tyle jest fajnych ubranek dla dzieci no i dla mnie oczywiscie tez :-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2008, 14:38

;););)

Zacznę od dobrych wieści...przychodzą z przychodni i robią jej zastrzyki :ico_sorki: O dziwo bez żadnego ALE... :ico_brawa_01:
Emilka czuje sie juz o wiele lepiej...(widzę to po zachowaniu)
Ząbki coraz bardziej widać...jak juz będą na tyle widoczne ,wkleję fotki.... :ico_brawa_01: pokaże Wam mojego zębola :-D

Niestety znowu posiedziałam sobie w przychodni...tym razem byłam z moim średniakiem :ico_placzek: :ico_olaboga: Ma tak duszący i męczący kaszel ,że aż mi go żal.Naszczeście to nic poważnego. :ico_sorki:

Ja juz tez czuję się lepiej.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2008, 14:56

MARGARITA - zdjęcia super - fajny ten lezaczek - to taki specjalny do kąpieli??

JAGNA - super, że z Emi juz lepiej? A jak Twoje ucho?? Co do kaszlu - mój pan ma to samo, przez cały dzien nic, a wieczorem tak go łapie, że już dwie noce nie spi On, przez Niego i Ja i Zuzia, bo obie się budzimy od tego kaszlu... :ico_olaboga: Przez ostatnie dwie nocki wstawalam do Zuzi chyba co godzine, bo ciagle sie budzila, wypadal jej smok i bylo jęczenie... strasznie jestem niewyspana... Dzisiaj juz panu zapowiedzialam, ze idzie spac do duzego pokoju..

Fajnie, ze przychodzą robic Emi te zastrzyki i ze mala lepiej sie czuje... z niecierpliwoscia czekam na fotki zębalków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja wlasnie wrocilam z Rossmanna (wreszcie znalazlam sklep, w ktorym są pólki pelne sloiczkow dla dzieci) i kupilam jej 3 nowe sloiczki - zupke jarzynowa, zupke marchewkowa z ryzem i dynie z ziemniakami - dzisiaj sprobujemy tego ostatniego z wymienionych :) Ciekawe... bo wczoraj rozmawialam ze swoja siostra i ona mowi, ze zrobila blad wprowadzajac nowe posilki naszej Kaliszance - bo tez zaczela od deserkow (a one maja w sobie naturalny cukier i sa w miare slodkie), wiec porem Rysia nie chciala juz ani dyni, ani ziemniakow... wiec my dzisiaj sprobujemy :)

[ Dodano: 2008-12-15, 14:03 ]
przed chwila sprobowalam tej dyni z ziemniakami - o maaatko, jakie to jest obrzydlistwo :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

:ico_olaboga: :587: :ico_olaboga: :587: :ico_olaboga: :587: :ico_olaboga: :587:

ooojjj, cos czuje, ze dopiero dzisiaj Zuzia bedzie plula jedzonkiem, hhhehehee...

[ Dodano: 2008-12-15, 15:35 ]
jestesmy juz po karmieniu sloiczkiem...

musze przyznac, ze Malej bardzo to smakowalo... nie krzywila sie W OGÓLE, zjadla 3 duze lyzeczki i wygladala, jakby chciala jeszcze... ale wolalam dac jej mleczko... wypila jeszcze 90 ml, teraz spi... zobaczymy jak bedzie wieczorem, czy brzuszek nie bedzie bolal... no i czy nie bedzie zadnych uczulen... oby nie... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2008, 18:04

MARGARITA - zdjęcia super - fajny ten leżaczek - to taki specjalny do kąpieli??
tak specjalny kupiłam jak byłam jeszcze w ciąży :-)
mój pan ma to samo, przez cały dzien nic, a wieczorem tak go łapie, że już dwie noce nie spi On, przez Niego i Ja i Zuzia,
polecam tabletki THIOCODIN są bez recepty, mi przeszło natychmiast.

JAGNA ja też czekam na fotki zębolków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wczoraj Majka nie spala do 22 :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-12-15, 20:09 ]
Hmm jeszcze do pracy nie wróciłyśmy a wątek upada :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 00:26

Gie,margarita super kąpielowe fotki. Ja jeszcze trochę poczekam z kąpaniem małej w dużej wannie.

Jagna, fajnie,że nie musicie iść do szpitala, widać są jeszcze ludzie z sercem na tym świecie. Super,że Emilka już czuję się lepiej. Życzę zdrówka dla średniaka.
przed chwila sprobowalam tej dyni z ziemniakami - o maaatko, jakie to jest obrzydlistwo :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
:ico_olaboga: :587: :ico_olaboga: :587: :ico_olaboga: :587: :ico_olaboga: :587:
ooojjj, cos czuje, ze dopiero dzisiaj Zuzia bedzie plula jedzonkiem, hhhehehee...
jestesmy juz po karmieniu sloiczkiem...
musze przyznac, ze Malej bardzo to smakowalo... nie krzywila sie W OGÓLE, zjadla 3 duze lyzeczki i wygladala, jakby chciala jeszcze... ale wolalam dac jej mleczko... wypila jeszcze 90 ml, teraz spi... zobaczymy jak bedzie wieczorem, czy brzuszek nie bedzie bolal... no i czy nie bedzie zadnych uczulen... oby nie... :ico_sorki:
Gie, malutkie dziecko nie ma wyrobionych jeszcze kubków smakowych i dzieci lubią takie jedzonka w przeciwieństwie do nas.

[ Dodano: 2008-12-15, 23:27 ]
Ciekawe jak tam shoo w Polsce?

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2008, 08:15

Witam.......

No niestety nasz wąteczek podupada... :ico_placzek:

Spijam poranna kawę,przygotowywuję młodego do szkoły..."średniak" zostaje w domu...Kaszel ma okropny.
Ja z Emi czujemy sie juz całkiem,całkiem...

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 gru 2008, 08:40

Witam.
Podupada watek ale to chyba wina swiat.Wszyscy zaganiani i nie ma czasu na nic :-)

Jagna duzo zdrowka dla tych twoich dzieciaczkow.
A co do sloiczkow ja juz nie moge doczekac sie stycznia tez zaczne podawac smakolyki :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 09:23

BEREK :)

Dziewczyny, nic nam nie podupada... święta idą po prostu ;)

przecież my nie damy umrzeć naszemu wątkowi :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: SHOO - musi miec do czego wracac :-D :-D :-D :-D :-D

my na 11:00 na szczepienie i do lekarza... trzymajcie kciuki... ;)

IWONA H - wiem, że dzieci nie maja tak wyrobionych kubkow smakowych - dlatego malej smakowala ta dynia z ziemniakiami ;)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 11:27

witam
no niby nie pozwolimy umrzeć wątkowi to jednak spadamy na druga strone coraz częścej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

U nas nocka w miarę, Majka od 2 zaczęła sie kręcic ale jeśćjej dałam dopiero po 4 bo nie plakala tylko spała, a że sie kręciła no cóż - ja sie nie wyspalam.

A w ogole to chcialam was zapytac czy wasze maluchy też sa takie aktywne???
Majka wiecznie rusza nózkami i rączkami, macha nimi we wszystkie strony :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-16, 10:52 ]
zobaczcie co znalazlam http://www.omegastudio.pl/ksiazkachrzest.htm

bardzo mi sie to podoba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”