lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 gru 2007, 14:25

lidzia juz kiedys pisalam ci ze moje siostry mieszkaja kolo aquaparku
faktycznie wybacz :ico_sorki:

Kocura Bura, a wiesz ze nie zaskoczylam za pierwszym razem????? :ico_wstydzioch: <dowcipu >
na polu zimno i do przychodni pojechalismy taxi ale z powrotem juz na nogach :-)

u lekarki ok nie ma zadnych zmian u pysi.ani gorzej ani w zasadzie lepiej.powiedziala ze kaszle ladnie-i juz jej sie odrywa wszystko.w razie czego dala nam antybiotyk by w niedziele wykupic.

wracalysmy i spotkalysmy jakas akcje tp i orange konkurs rzucania kulka do celu.pyska podeszla i musialam rzucac <nie trafilam > ale moja mama trafila i dostala dominika kredki i taki chlopak <z 18lat> wygral jabluszko do zjezdzania na sniegu i dal pysi
taka szczesliwa jabluszkiem snieg odgarniala
chyba ze lubisz nocne zycie, to w jakis knajpach je dojrzysz
aha jedna pracuje w jakies restauracji na rynku/kelneruje hihi
uwielbiam zycie nocne...ale juz nie dane mi imprezowac ale jeszcze 6 lat temu...

[ Dodano: 2007-12-14, 13:25 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=cAUGA4GsyUI

a tu dominika,jak ma jesc a sie wydurnia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 15:32

a wiesz ze nie zaskoczylam za pierwszym razem????? <dowcipu >
nie przejmuj się - ja też nie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 18:07

Hej dziewczynki. Mnie nie przeraża zimna pogoda i odbębniam z Kubusiem godzinki na spacerkach, bo mały jest nie do wytrzymania jak się porządnie nie wywietrzy. Chyba jak będzie z -20 też będę musiała wędrować, bo zgłupieję z nim w domu. Okazuje się, że spacer to cudowny lek na kolki. Zupełnie inne dziecko odkąd zaczęliśmy wychodzić.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 gru 2007, 19:27

Okazuje się, że spacer to cudowny lek na kolki. Zupełnie inne dziecko odkąd zaczęliśmy wychodzić.
to super

ja tez sie staralam z mala dominika wyjsc codziennie choc na chwilke bo potem lepiej spala :-)
bardzo sie meczycie z kolkami????????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 19:42

lidziasc napisał/a:
a wiesz ze nie zaskoczylam za pierwszym razem????? <dowcipu >
nie przejmuj się - ja też nie :ico_haha_01:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
to tylko ja zajarzylam???? i do tego blondynka hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mam foty lesia w sniegu ale nie moge znalezc w tym kompie dziury na karte hihi zeby je zgrac hihi
a kabelka nie mam hihi

lidzia ogladalam twoja wesola pysie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

za 3 godzinki bedzie moja siostra jupi!!!!!!!!!!!!
a jutro zakupki z sisterkami hihi a leos chyba zostanie z babcia
chcialam go zabrac, bo taK sie przyzwyczailam ze zawsze sobie razem smigamy po sklepach ale mama mi przypomniala ze to POLSKA przeciez.. hihi w sklepach wasko, te schodki wszedzie .. no i nie ma shoppinge centre tylko pojedyncze sklepy badz jakies male centrum... wiec co chwile musialabym go rozbierac, ubierac. itd.. no i nakarmic nie mam gdzie czy pieluche zmienic.. a pewnie zejdzie nam min 3 godz..
wiec w domu spokojnie babcia da zupki herbatki itd hehe
no szkoda.. ehhhh beznadziejnie

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 21:23

bardzo sie meczycie z kolkami????????
No niestety! Jak nie wyjdziemy na dwór to wyje od 11,00 do samej kąpieli 19,30. Pomaga tylko noszenie na rękach i to konieznie trzeba chodzić. Nawet zatrzymać się na moment nie można nie mówiąc już o siadaniu.
to tylko ja zajarzylam????
nie, no ja też :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 21:40

kilolek wspolczuje tych kolek..masakra
dobrze ze choc na spacerach odetchniesz

a co do tego.. dla mnie tez pogoda nie straszna hehe teraz jest super. nie narzekajcie
jak bedzie -10-20 to dopiero brrrrrrrrr
a dzieciaki trezba hartowac i wychozic nie tylko jak swieci slonce hihihhi
choc rozumiem ze czasem sie nie chce hehe
ja wietrze codzienie i siebie i leonka

lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 gru 2007, 22:47

ale mama mi przypomniala ze to POLSKA przeciez.. hihi w sklepach wasko, te schodki wszedzie .. no i nie ma shoppinge centre tylko pojedyncze sklepy badz jakies male centrum... wiec co chwile musialabym go rozbierac, ubierac. itd.. no i nakarmic nie mam gdzie czy pieluche zmienic..
wiesz w krakowie masz 2 naprawde duze centra handlowe i masz tam koncik dla matki z dzieckie itd.ruchome schody w jednym 3 a w chyba 4 poziomy,windy...wiec nie nie jest zle :-) do krk tylko musialabys dotrzec :ico_oczko:

kilolek, to straszne,a stosujecie jakies srodki?????????? np infacol albo plantex?????
wiesz szczescie w nieszczesciu ze ma je w dzien a nie w nocy :ico_noniewiem: kumpeli synek plakal od 1-6 rano :ico_olaboga:
masujesz mu brzuszek??acha a wiesz tamten maly mial kolke gl po...ziemniakach!szok a dopiero po 2,5 mies to odkryla :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 22:53

lidzia ja mieszkam w znacznie mniejszym miescie hehehe
a w kraku lubie galerie krakowska
lada chwila bedzie sistra jupi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 gru 2007, 09:24

Czesc wam.ale sie nie wyspalam...pobudka o 6 :ico_placzek:

pyska w jednej chwili goraca a w 2 chłodna nie ma goraczki,kaszle gorzej.co ja mam robic :ico_olaboga:
chyba na pogotowie sie przejde,moze tam cos poradza,bo nie wiem co z tym antybiotykiem,dac czy nie :ico_noniewiem:

Wróć do „Kącik dla rodziców”