Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 kwie 2009, 15:21

Obiadek zrobiony tzn najpierw byłam z psem potem zakupy no i posprzątałam :-D zjadłam ryż z truskawkami :ico_brawa_01: (taaaaaką wielką miałam ochote) i zrobiłam obiadek!! I jakoś siły mi wróciły tylko leń pozostał i znowu spać :ico_sorki:
edulita, jesteś super mamą :-D chętnie bym się z wami pobawiła bo ja uwielbiam się bawić z malutkimi dziećmi :ico_brawa_01:
Bigottka masz kota ale fajnie uwielbiam koty!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

21 kwie 2009, 16:00

magduś81, mam kota tylko ona jest czasem taka denerwująca :ico_zly: zwłaszcza jak budzi się o 5 rano i zaczyna szaleć po całym mieszkaniu :ico_zly: jest wtedy tylko do uduszenia.

:ico_tort: :ico_brawa_01: dla każdej na 13-ty tydzień :ico_brawa_01:

Właśnie wróciłam z małych zakupów kupiłam w końcu spodnie i bluzeczkę na nasz stan obecny i jestem zadowolona jak gwizdek na odpuście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Właśnie zabieram się za zrobienie jakiejś zupy :ico_brawa_01: na jutro bo tradycyjnie jutro to mnie leń weźmie i nie będę miała ochoty na nic :ico_zly: Coś ostatnio za mną te zupy chodzą nie wiem dlaczego. :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 kwie 2009, 20:21

Musze się pochwalić bo zamówiła dzisiaj do naszej sypialni mebelki bo mamy taki koszmarnie zniszczone że już mnie ostatnio zdenerwowała szafa i powiedziałam że musimy zakupić. I wybraliśmy wreszcie i dzisiaj zamówiłam i w sobote przyjadą :ico_brawa_01: nie moge się doczekać jak sobie ciuszki poukładam :-D
a za dwa miesiące może zamówie jakieś mebelki do pokoju dziecięcego :-D sama przyjemność!!!

Awatar użytkownika
bigottka

21 kwie 2009, 21:07

Ja jeszcze z mebelkami to nie będę szaleć i jak na razie żadnych ciuszków też nie kupuję :ico_sorki: ale jakby co to wyniosę komodę z dużego pokoju do małego i maleństwo będzie miało swoją komódkę na ubranka :ico_brawa_01: .
magduś81, to masz tak jak ja :ico_brawa_01: . Ja jak kupuję jakiś nowy przedmiot do mieszkania to po prostu nie mogę się doczekać a mąż aż cholery dostaję bo mam 100 pomysłów na minutę z przemeblowaniem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Po malutku będę kładła się spać bo jakoś zaczyna mi się ziewać.
To do jutra brzuchatki kochane :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 kwie 2009, 21:15

bigottka, ja narazie też nie kupuje ciuszków i mebelków do pokoju dziecięcego ale może za jakieś dwa miesiące kupie coś!! Narazie swoją sypialnie urządzamy!!
Narazie rozglądam się za wózkiem bo dla bliźniaków to niestety mały wybóre jest i musze się dobrze zdecydować i wybrać najlepszy dla siebie i dla maluszków. Mam sporo czasu więc sobie szukam!!!
Ide też sobie spać ale najpierw coś zjeść bo znowu głodna jestem :-D
Miłego wieczorku i słodkich snów :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

22 kwie 2009, 07:53

Dzień dobry rano :)))
Bigottka, ja też jadłabym ciągle zupy, a szczególnie pomidorową. Ostatnio wróciła mi ochota na słodycze i sama zjadłam pół opakowania ptasiego mleczka :ico_olaboga:
Magduś81, my też chodzimy i oglądamy wózki. Wstępnie już wybraliśmy. Taki 3-funkcyjny Chicco, w którym jest głęboki wózek, spacerówka i fotelik do auta. Ubranek i mebelków dla maleństwa też jeszcze nie kupuję, bo jest czas. Poza tym po co zapeszać :-) Jedynie chcemy pomalować pokoik dziecinny, tylko zastanawiamy się nad kolorem.
Dziś tradycyjnie chce mi się spać i chyba zasnę przy biurku w pracy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
bigottka

22 kwie 2009, 08:03

Witam przyszłe mamusie z ranka.

Magda33, Powiem szczerze że ja najchętniej zaczęłabym już zakupy ale to jeszcze zdecydowanie za szybko a szkoda tyle fajnych rzeczy jest dla maleństwa.
Jak będę miała wizytę u ginka to mam zamiar poprosić o usg i spytać się czy widać płeć :ico_brawa_01: jak tak to chciałabym wiedzieć :-D
Dzisiaj zabiorę się za zrobienie zupy jeszcze nie wiem jakiej ale jakaś musi być.

A jak się ostatnio czujecie brzuchatki bo mnie ostatnio męczy strasznie sen a za to wstaję bardzo szybko bo jestem wyspana :ico_spanko: i cały czas jakaś głodna jestem :ico_zly:
To miłego dnia kochane mamusie

asika82
4000 - letni staruszek

22 kwie 2009, 10:12

Witam bardzo wyspana bo od 2 nocy tata śpi z Antoniem a ja u swojej mamy. :ico_brawa_01:

ja czuje się dobrze, tylko trochę brzuch pobolewa, rośnie po prostu.

isia super,ze się odezwałaś

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 kwie 2009, 10:17

Dzień dobry z rana
wczoraj znow mi sie nie chciało włączyc kompa
dzidzia ma 5,5 cm :ico_brawa_01:
dwie rączki dwie nóżki
ale Piotrek stał wpatrzony w monitor, usmiechniety i dumny
zdjęcie tutaj
http://nasza-klasa.pl/profile/5615629/g ... album/2/80
mam nadzieje ze macie profilek na naszej-klasie...
bo nie mam gdzie tego zdjęcia indziej wkleic, pozapominałam hasła na inne strony :ico_haha_01:
nom nic, bede dzis zaglądac bo bede cały dzien przy kompie /a chce mi sie :-/ /
ale za 2 miesiące musze oddac prace licencjacką a jeszcze tak naprawde nie zaczełam pisac.... /ale napewno zdąże/
uciekam pisac... zajrze niedługo

Awatar użytkownika
bigottka

22 kwie 2009, 11:55

isiawarszawa, próbowałam wejść na tą stronę i pokazuje że nie można nawet po zalogowaniu się na naszej klasie. :-/ Ok po kilku próbach udało mi się i nawet komentarz wystawiony :-D
Szkoda że ja nie wiem ile moja kruszynka już ma ale może za 1,5 tygodnia się dowiem. :ico_placzek:

asika82, oj to masz teraz labę od 2 dni i się wysypiasz. :ico_brawa_01: Ja od 2 dni mam męża na noc w pracy :ico_brawa_01: i też jestem wyspana chyba poza tym że kot wstaje o 5 rano i mnie budzi :-/

Właśnie robię mężowi zupę pomidorową a ja zjem sobie rosołek boi coś za mną chodzi. Zjadłabym coś ale nie wiem na co mam ochotę. :-P
Do usłyszenia kobietki :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”