STO LAT STO LAT JEDNO ROCZNIACZKI!!
Niedługo przyjdzie nam wątek zmienić cholerka!

Mati od jakiegoś czasu raczkuje![]()
na chwilę, do kurek się czasami przejdziemyA Wy chodzicie z dzieciakami na taki mróz????
nie przyzwyczajonyTylko, że Mat nie chce się ustawiać do fotek. ALbo nie patrzy w obiektyw albo mruży oczka
superMati od jakiegoś czasu raczkujewchodzi wszędzie, najbardziej kocha ściągać ciuchy z suszarki
ja ostatnio wyciagnelam ja 5 dni temu, dzisiaj tez zamierzam, chociaz na 15 minut ..A Wy chodzicie z dzieciakami na taki mróz????
nagranie nie potrzebnie zostało wrzucone w neta, masz rację, mi się wydaje że dziewczyna ma trochę niepokolei w głowie, sam fakt, że za puerwszym razem nie powiedziala gdzie tak naprawde ukryla zwloki, dopiero za drugim razem wyjawila prawde..zastanawia mnie fakt czy to co mowi (o upadnieciu dziewczynki) jest prawda, w koncu biegli ustalili ze rzeczywiscie byla walnieta w tyl glowy (matka Madzi) a wiec wydaje mi sie ze ta sprawa jeszcze pokaze cos nowego .. ;/Znaleźli ciałko małej Madzi, zastanawiam się co pokaże sekcja zwłok. Nie podoba mi się to co zrobił rutkowski, nie powinien pokazywać ludziom tego przesłuchania tej dziewczyny, a teraz ludzie rzucają w nią kamieniami, a przecież do końca nie wiemy co się stało i jak to się stało. Przecież nie my jesteśmy od skazywania dziewczyny. Przykro mi z powodu dziewczynki, bo miałam jeszcze nadzieję, ze moze jednak będzie żyła, tak bardzo ją przyrównuję do moich maluchów.... bardzo to smutne :-(
Znaleźli ciałko małej Madzi
wielkieMati od jakiegoś czasu raczkujewchodzi wszędzie, najbardziej kocha ściągać ciuchy z suszarki
Jak się śmieje, to widać jednego żabka na dole
drugi jest maleńki.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości