a ja zrobilam kluseczki z serkiem i sloninką.... i wlasnie gotuje sobie krupniczek

bo mam ochote na gorącą zupke:)
ja zamowilam dzis na allegro 2 zestawy z avon ale jeszcze nie zaplacilam. za to z tych mp4 widze ze nie zamierza oddac kasy ...wystawie negatywa i tyle kij mu w oko te 80 zł
troszke posprzatalam i tak czas upływa mąz przyjedzie zjesc i znow na wies jedzie przydalo by sie wybrac na zakupy no ale dobra jutro sie zrobi, a pranie tez zrobilam :D i juz dawno rozwiesila
ejustysia, no ba....a kazdy mi mowi ze babka to babka i wnuczka bedzie leciec do niej bla bla bla oczywiscie do mojej mamy moze leciec ale nie do pawla....ona wogole powiedziala ciotce Pawla ze jak sie nie wyprowadzimy jak dziecko przyjdzie na swiat to mamy problem bo ona nie zniesie placzu dziecka.... niech tylko cos pawel napomni ze teraz chce dziecko zobaczyc wszystko mu to wygarne

ale dla swietego spokoju niech ja raz zabierze i pokaze moze bede miala cisze wtedy...a tak na serio do pierwszego miesiaca nie zamierzma malej ciaganc na jakies dlugie wypady zwlaszcza ze zima
Agnieszka, z tym krzyżem to mnie boli caały czas teraz ale zaczelo sie to od 7-8 miesiaca