Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

08 gru 2008, 14:25

widzę że macie nieciekawie z tymi teściowymi.
Ja od rana męczę się z bólem w krzyżu.Cały czas leżałam ale nie pomagało dopiero nospa pomogła.Chociaż dalej mnie pobolewa.
Czy wy tez tak macie dziewczyny?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 14:30

a ja zrobilam kluseczki z serkiem i sloninką.... i wlasnie gotuje sobie krupniczek :-D bo mam ochote na gorącą zupke:)

ja zamowilam dzis na allegro 2 zestawy z avon ale jeszcze nie zaplacilam. za to z tych mp4 widze ze nie zamierza oddac kasy ...wystawie negatywa i tyle kij mu w oko te 80 zł

troszke posprzatalam i tak czas upływa mąz przyjedzie zjesc i znow na wies jedzie przydalo by sie wybrac na zakupy no ale dobra jutro sie zrobi, a pranie tez zrobilam :D i juz dawno rozwiesila

ejustysia, no ba....a kazdy mi mowi ze babka to babka i wnuczka bedzie leciec do niej bla bla bla oczywiscie do mojej mamy moze leciec ale nie do pawla....ona wogole powiedziala ciotce Pawla ze jak sie nie wyprowadzimy jak dziecko przyjdzie na swiat to mamy problem bo ona nie zniesie placzu dziecka.... niech tylko cos pawel napomni ze teraz chce dziecko zobaczyc wszystko mu to wygarne :-D ale dla swietego spokoju niech ja raz zabierze i pokaze moze bede miala cisze wtedy...a tak na serio do pierwszego miesiaca nie zamierzma malej ciaganc na jakies dlugie wypady zwlaszcza ze zima

Agnieszka, z tym krzyżem to mnie boli caały czas teraz ale zaczelo sie to od 7-8 miesiaca

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

08 gru 2008, 14:37

milutka ja bym nie darowała tej kasy.Zgłoś to do allegro
a co do bóli to martwię się że to coś poważnego :ico_placzek:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 14:39

Agnieszka, no narazie mam centrum sporow a zeby zglosic na allegro to podobno trzeba protokol na policjii pisac nie mam czasu na to i to o taką sume ?? nawet nie wiem jak to sie robi

Agnieszka, ty nie przejmuj sie na zapas boo dziecko to czuje!!!! moze cos podnioslas nadwyrezylas albbo macica juz znalazla sie powyzej pępka....a ty jestes szczuplutka i ci troszke juz ciazy .... dla swietego spokoju przejdz sie jutro do lekarza rodzinnego jesli bedzie cie bol nekac

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 14:58

milutka moja mam tez nastawila mnie od dziecka do rodziny ojca i dzis jestem pewna, ze zrobila slusznie. Ojciec nie utrzymuje ze mną kontaktu- znaczy staral sie, ale ja nie chcialam, znalazl sobie żone mlodsza ode mnie i ja sponsoruje a kiedy ja zadzwonilam i poprosilam jeden raz o 600 zl na czesne bo akurat nie mialam to powiedzial, że go nie stać . dobre sobie. Cale życie na mnie nie dawal. No wiec ja tamtej rodziny na slub nie zapraszalam a wiem, że od malego mnie nie lubila tamta babcia bo mieli inna wnusie i byla tylko ewelinka ewelinka a ja jako male dziecko cierpialam jak u niej bylam bo nie rozumialam czemu moja babcia sie tak zachowuje i czy ja moze gorsza jestem od tej calej ewelinki. Wiem, że krzyska matka jest taka sama, krzysiek ma 3 siostry a one 4 dzieci a tylko jedna wyróznia i prezenty jej przywozi. No i gdzie tu myślenie. Co biedne dzieci są winne. Ja za to wszystkie te dzieciaki kocham prócz tamtej - bo tamta wszystko ma i rozpieszczona jest jak cholera a tamte takie kochane slodkie. Ja nie pozwole, żeby ona mojego Wiktorka tez tak z góry traktowala, Ja jestem jedynaczką więc moja mama nie ma wyboru - Wiktorek to jej jedyny wnuczek :) A tamta czarownic to od mojego skarba daleko sie trzyma bo bedzie miala ze mna do czynienia :)

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2008, 15:03

Agnieszko - Mnie też czasem dół pobolewa ale to chyba sie tam wszystko rozciąga, ale jak się marwtisz zadzwoń do lekarza uspokoisz się .
Ostatnio zmieniony 02 sty 2009, 20:51 przez Dora, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 15:09

ejustysia, tak trzymac i jestem tego samego zdania !! kazdy powinien byc traktowany jednakowo ...ale coz ... mojej to chodzi w szczegolnosci o pieniadze i tyle

Dora, ja dlatego nie rozmawiam na jej temat nawet ja do niej dzwoni udaje głuchą i głupią po co na co..wystarczy ze ona probuje go przeciwstawic przeciwko mnie ja wole z mezem zyc w zgodzie a zwlaszcza ze sie kochamy :)

kurcze dziewczyny zostalo mi 26 dni...ale praktycznie 17 grudnia mam donoszona ciąze

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2008, 15:25

Milutka\ - to super już niedługo będziesz tulić małą Klaudie :-D

[ Dodano: 2008-12-08, 14:45 ]
Agnieszka - jak się czujesz, dzwoniłas do lekarza? Moze masz zaprcie?
Czytałam ze czasem zdarzają sie skurcze od 5 mies, jak Ty to czujesz? Jak taki skurcz wygląda?

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 15:59

milutka dokladnie chodzi o pieniądze - rodzice mojej siostry eweliny są bardzo bogaci i babce albo prezenty albo wycieczki sponsorowali, a ta siostra krzyska co jej córke Czarownica wyróżnia to ma swoja firme targi i koncerty organizuje, a taka glupia, że jak ja kedys pytalam czy nie moglaby mnie wziac do tych swoich targów to powiedziala, ze nie mam odpowiedniego wyksztalcenia, no cóz nie chodzilo mi o stanowisko kierownicze, ale z glupia gadac sie nie da - przespala sie ze swoim szefem zaszla w ciaze i tak staremu dziadkowi firme przejela i niewiadomo kogo zgrywa- szkoda gadać, dora a moj to problemów nie ma - chyba, że z psychiką, bo tez nic nie robi tylko pieniadze zbiera i egoista po 2 godziny dziennie na silowni siedzi a potem przyjdzie i przed lustrem nastepną godzinę. Boże co za rodzina o ja biedna co ja nawyrabialam, no tak , ale Polak po szkodzie mądry :)

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2008, 16:26

Ejustysia- ja mam czasem takie same mysli :-D w co ja sie wpierni....... :-D

[ Dodano: 2008-12-08, 15:28 ]
czasem mam ochot spakowac sie i wrócic do mamy to moja najl przyjaciółka brakuje mi jej i nie musiałabym siedziec sama ani znosic baby.....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”