Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2011, 14:50

I ja sie melduję po Kościele. Upal jak nie wiem u nas się zaczął od rana a teraz od 20 minut leje i burza potworna przechodzi, może troszkę chłodniej będzie bo kostki mi spuchły.

Biore sie teraz za gotowanie spagetti, bo naszła mnie ochota :-D
u mnie na odwrót niestety, włosy wypadają garściami, szybciej się przetłuszczają i cera bylejaka, mam czerwone plamki na polikach, wiecej pryszczy mi wyłazi
u mnie jest dokladnie tak samo, go sobote musze przepychać prysznic, bo po myciu glowy same włosiska sie pałętają, po ręcznikach, podłodze i zapychaja odpływ :ico_szoking:
do tego nawet na brzuchu mi wyrosły długie
ja na brzuszku mam pasek od pepka w dół musze go golić bo jak facet wyglądam. A najgorsze to ze mam tylko prysznic i źle się nogi goli, muszę w misce kombinować :-D

elibell
4000 - letni staruszek

22 maja 2011, 17:33

ja na brzuszku mam pasek od pepka w dół
dokładnie takie coś ale nie golę bo wiem, że zejdzie a od golenia będą już rosły cały czas

pospałam troszkę, padłam na kanapie przed tv, a moje dziecię połamało szufladę w nowych meblach:( dno od szuflady i musimy jechać gdzieś na wymiar kupić płytę.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2011, 21:33

O, kurde, dziewczyny, ale macie z tymi włosami!
Mnie ciąża służy, ale pewno po ciąży będzie tragedia :ico_olaboga: Przy Zu tak mi włosy powypadały,że normalnie małe zakola miałam, ale odrosły :-D Takie krótkie i wkurzająco kręcone miałam na skroniach.

Ja sobie drzemnęłam po zupce, a przed drugim dankiem. Zuzia sobie nie drzemnęła i całe po południe była jak osa :ico_zly: Ale za to padła wieczór i spokonie sobie oglądam X Factora.

elibell
4000 - letni staruszek

22 maja 2011, 22:10

moja już w łóżeczku i ja niebawem też się szykuję do łóżeczka, bo jutro pobudka o 5 i do pracki czas, jeszcze tak z 10 tyg popracuje i 9 miesięcy macierzyńskiego:) a później czas sukać lepszej pracy i bliżej domu:)

[ Dodano: 23-05-2011, 06:43 ]
Doberek kochane, wpadam powiedzieć Wam Dzień Dobry i życzyć miłego dzionka:):):) Ja jak co poniedziałek nie wyspana i niebawem do pracy uciekam.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2011, 07:23

Ja równiez witam z rana, wlasnie robie sobie śniadanie i będę brała się za pranie i prasowanie, bo samo sie nie zrobi...... potem jakis obiadek musze wykombinować.

Pochmurno na polu sie zrobilo i chłodniej wreszcie, bo wczoraj miałam tak popuchnięte kosti że masakra.

Miłego dnia Kochane

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2011, 08:01

hej brzuchatki :-D

ja sie wczoraj tak leniłam :ico_brawa_01: bylismy u mojego brata, hehe nic nie musiałam robić, obiad pod nos podano, Maja biegała nago po trawniku :ico_haha_01: heh żyć nie umierać :ico_haha_01:

u mnie z cera masakra jakaś, pryszcz na pryszczu i pryszczem pogania :ico_noniewiem:
przed ciążą uzywałam do twarzy garnier dla tłustej skóry ten z pilingiem, ale teraz mnie bardzo podrażnia, nie moge codziennie sie nim myć i musze kupić sobie coś innego do tłustej skóry
tylko nie wiem co... może Nivea visage?
macie pomysł?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2011, 08:18

tylko nie wiem co... może Nivea visage
ja używam clean& clear lub afrodyta płyn do twarzy, cos na wzór toniku kupiłam wczoraj w aptece. fajne uczucie bo jak przemyje sie twarz to chłodno sie robi, bo po pilingach miałam wypieki i podrazniona twarz.

I znalazłam w końcu mebelki dla dziecka z firmy wójcik nie są typowo dzieciece raczej mlodzieżowe kupię część z zestawu 2 komody szafę i 2 półki bo pokój mam dość mały.
pokój chce zrobić w kolorze buku lub jasnej sosny i słonecznych kolorów, żółty, pomarańcz....... aby był jasny.............. teraz szukam dywanu :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2011, 08:32

izabelllla123, clean&clear mam tonik do twarzy matujacy, moze i zel kupie, dzięki za podpowiedź :ico_sorki:

a co do mebelków :-D
znalazłam łózeczk całkiem inne niz z początku zakładałam
ale mam miejsce w pokoju na dwa łózka osobne i na stolik z krzesełkami i na komody itp :-D

łózeczko http://allegro.pl/lozko-junior-baby-boo ... 12714.html
będą dwa takie łózeczka, na razie jedno a po jakims czasie dokupie drugie :-D

stolik http://allegro.pl/542-sliczny-stol-i-2- ... 60550.html

komoda http://allegro.pl/541-sliczna-komoda-bi ... 60597.html

regał http://allegro.pl/539-sliczny-regal-ze- ... 60633.html

ławka-kuferek http://allegro.pl/338-sliczna-lawka-kuf ... 67274.html

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2011, 08:54

Bardzo ladne, tez je oglądalam na allegro ale doszłam do wniosku z mężem że skoro zaczynamy sie budować i a dziecko będzie rosło wraz z pokojem kupimy coś uniwerslanego jasnego z elementami w kolorze wanilii. Chciaż myslimy nad tymi mebelkami jeszcze
http://allegro.pl/klups-safari-9-elemen ... 57214.html tyle ze jak dla mie za mal mebelków w tym jest bo tylko komoda i szafa żeby coś schować.

Wlasnie odświażam ubranka dziecięce, mam dała mi 3 kartony ciuszków na różny wiek i jeszcze kupiła w cholerę :-

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2011, 09:07

Cześć!

Piękne te mebelki!
izuś_85, wróżkowe mebelki wymiatają- dziewczynki będą zachwycone :ico_brawa_01:

izuś_85, ja lubię do mycia twarzy żel-krem oczyszczający Czysta Skóra Garnier, fajnie pachnie i czuję sie po nim na maksa czysto :-D
Ale z racji tego,że teraz moja skóra wogóle się nie przetłuszcza :ico_szoking: kupiłam wczoraj delikatny kremowy żel do mycia twarzy Lirene, mega tuba za 12 zł, na promo w Rossmanie :ico_brawa_01: No i po 2 użyciach super.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”