Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 17:07

hej dziewczynki..jestem dopiero teraz dotarłam do domku....mam dzis do nonono dzien..
zaczeło sie rano- byłam na wizycie kontrolnej i okazłao sie ze szyjka sie skrociła i jest miekka i mam isc do szpitala..wybłagałam zeby to bylo jutro..mała za szybko sie pcha na ten świat..wazy dopiero 1400 g :ico_placzek:
poźniej zadzwonili ze samochod kt oddałam do przegladu bedzie mnie kosztowal zamiast 100 zł to 1400 bo sie zepsuly taki rzeczy bez kt nie podbija mi dowodu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
no i na koniec pojechalm na poczte po paczke mysłalam ze sobie hunor chociaz ciuszkami dla niuni porawie a tu niespodzinka..jakims dziwnym trafem paczke odebrał moj mąz 14 a awizo bylo z wczoraj.. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

i jak tu sie nie załamc.. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-11-18, 16:04 ]
a z dobryc rzeczy to..podobało mi sie jak moj mąż wczoraj wypadł w serialu..jestem z niego dumna :-D :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

18 lis 2008, 18:54

Marcia, trzymam kciuki żeby mała jeszcze troszke posiedziała w brzuszku, nie denerwuj sie kochana, wiem że to łatwo powiedzieć, ale nic tym nie zmienisz. bedziecie pod dobrą opieką, będziesz przynajmniej pewna że ok wszystko jest bo będzie ktg ciągle i usg.
męża Twojego niestety przegapiłam, rutynowo po "na wspólnej" na "m jak miłość" przełączyłam....

manenka gdzie TY????

ja dopiero niedawno do domu weszłąm z olą, byłam u koleżanki w sklepie, pokupowałam małemu ciuszków, pogadałam, potem zrobiłam zakupy spożywcze drobne i spotkałam drugą kolezanke i wyciągnęła mnie do siebie na kawe - plotkarski dziś miałam dzień :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 20:34

witam

przepraszam, że dopiero sie odzywam, ale mam bardzo zły dzień cały zapłakany :ico_placzek: , jeszcze nie miałam takiego dnia
a to dlatego , że dowiedziałam się że przyszły wyniki badań mojego psa i nie może przyjechać do No :ico_placzek:
ponieważ nie ma wścieklizny aale ma za mało komórek odporonościowych
jej wynik to 0,4
a norma jest od 0,5
no i się załamałam :ico_placzek:
ja wcale bez niej nie chciał tu jechać a teraz ona nie może do mnie dołączyć
a dla mnie ona jest jak dziecko, 5lat dzień w dzień bez żadnej rozłąki :ico_placzek:
i dziś cały dzień szukam w internecie czy jakoś można to załatwić, czy moze źle została pobrana krew, a może źle przetransportowana??
pisze do ambasady by się wszystkiego dowiedzieć i zaraz napisze do mojej weterynarki
może się uda coś załatwić
jak mi strasznie smutno :ico_placzek:
no ale walczę
bo jak sie nie uda na święta ja tu zabrać to znowu będzie musiała mieć zastrzyk przeciw wściekliźnie, znowu 3 miesiące kwarantanny w Pl a potem znowu pobranie i badanie i jak znowu wyjdźie źle :ico_placzek:
nawet nie chcę o tym myśleć :ico_placzek:
przepraszam, że tak się żale , ale zawsze miałam dobry humor a dzisiejszy dzień mnie załamał :ico_placzek:

Marcia77, oby córcia nie chciała wyjść wczesniej na świat :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60, fajnie, ze juz dziś dzień miałaś fajny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja mam nadzieję, ze jutro u mnie sie poprawi :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60

18 lis 2008, 21:58

manenka, trzymam kciuki by sie jednak udało, współczuje syt, bardzo smutne.

u mnie dalej koszmarna atmosfera, mąż powiedział że też chce cos sobie oglądać w tym czasie jak mam seriale i że wychodzi i poszedł do rodziców.5 lat mu nie przeszkadzało, smiał sie że wieczorami żona przed serialami a nagle wybuchnął i robi jazdy, strasznie mi przykro

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 01:23

u mnie dalej koszmarna atmosfera, mąż powiedział że też chce cos sobie oglądać w tym czasie jak mam seriale i że wychodzi i poszedł do rodziców.5 lat mu nie przeszkadzało, smiał sie że wieczorami żona przed serialami a nagle wybuchnął i robi jazdy, strasznie mi przykro
współczuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
też z mężem czasami mam takie dni, nidy nic w tv nie ogląda ciągle przed kompem lub w pracy, a ja mam swoje seriale i tu on raptem, że on chce tv oglądać jak moje seriale lecą :ico_puknij:
bez przesady tyle czasu mu nie przeszkadzało a teraz fuczy :ico_olaboga:
a na następny dzień wszytko wraca do normy :ico_noniewiem:
faceci są czasami bardzo dziwni :ico_puknij:
i po co się kłócą jak i tak nie mają racji ?? :ico_noniewiem:
na szczęście takich dni nie ma za wiele , oby ich było jeszcze mniej

dobranoc

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 07:32

dziewczynki zegnam sie-mam nadzieje na pare dni,ide do szpitala bo małej cos za bardzo sie na świat spieszy :ico_olaboga: :ico_olaboga: trzymajcie kciuki!! buziaki pappa

Beatris60

19 lis 2008, 10:23

Marcia, trzymamy kciuki i czekamy na wieści :ico_sorki:

u nas niby lepiej ale jeszcze nie jest ok. tak to bywa raz lepiej, raz gorzej, ale nie lubie tych dni kiedy tacy obcy dla siebie jesteśmy. zaraz kończe śniadanko i zmykam do fryzjera.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 12:59

witam

a ja dalej czekam na wieści od weterynarza i szukam wszystkich innych informacji na temat wyjazdu psinki
,ide do szpitala bo małej cos za bardzo sie na świat spieszy :ico_olaboga: :ico_olaboga: trzymajcie kciuki!!
:ico_szoking: tak szybko do szpitala??
niech dzidzia jeszcze poczeka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
źle jej w brzuszku na pewno nie jest :ico_nienie:
a więc trzymamy mocno kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tak to bywa raz lepiej, raz gorzej, ale nie lubie tych dni kiedy tacy obcy dla siebie jesteśmy.
oj ja też nie cierpię tych dni :ico_placzek:
robi mi się wtedy przykro i czuję się samotna :ico_placzek:
ale takie już jest życie raz lepiej raz gorzej i nic na to nie poradzimy, na szczęście po kłótni przychodzą dobre dni :ico_sorki: :ico_sorki:
zaraz kończe śniadanko i zmykam do fryzjera
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: humorek sobie poprawisz :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 18:05

http://dzidziusiowo.pl/index.php?option ... &Itemid=98
dziewczynkiprosimy o glos
Marcelek jest 6 na liscie
z gory bardzo dziekujemy

p.s. moj synek urodzil sie w lutym :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 20:46

hej dziewczynki..leze sobie w szpitalu pod kroplówka, dostałam tez jakis zastrzyk na podtrzymanie..szyjka jest skrocona ale na szczescie nie ma rozwarcia..mam tu internet wiec was poczytałam bo własnie mi maz laptopa przyniós

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”