witam Mamusie
Agnieszka mnie tez boli kregoslup , krzyz i cale plecy

dzien w dzien a wieczorem to juz nawet usiedziec nie moge ale to pewnie dlatego ze moj biust ma juz rozmiar E a reszt aciala dalej jest szczupla, ale czytalam ze tak poprostu jest , mozna a nawet powinno sie chodzic na basen to pomaga z tym ze ja nie moge bo mam problemy z pecherzem a z dwoja zleg wole bol plecow niz pecherza
ejustysia, brak mi slow na tego twojego mezusia

wiem ze latwo mi dawac rady ale czy nieszkoda Ci czas dla takiego osilka -narcyza ktory mysli tylko o sobie i przede wszytkim nie szanuje Ciebie
a co do tesciowych to poprostu nie wolno

sie nimi przejmowac bo to sa glupie baby ktore nie sa Waszymi rodzinami!! Rodzina jest maz a nie jego mamuska!!!!!!
[ Dodano: 2008-12-08, 18:31 ]
ejustysia powiem Ci choc mam nadziejej ze sie myle ale on sie nie zmieni , wiem co mowie bo sama bylam z facetem przez pare lat dla ktorego wazna byla tylko silownia , koledzy , nie wiem czy Twoj maz tez bierze jakies sterydy ale przypuszczam ze bierze a to ma wplyw na glowe i oni poprstu glupieja
jestes mloda sliczna (moja siostra tez jeat ta tt jak zobaczyla Twoje zdjecie to powiedziala ze jestes podona do angeliny joy - nie wiem jak to sie pisze

) dasz sobie rade sama , a on i tak bedzie musial placic alimenty na Ciebie i Wiktora