Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 16:43

oj dora ja też ciągle sama siedze. Mój mnie jeszcze dzis zdenerwowal. Zawrócilam krawcowej glowe, żeby mi jak najszybciej spodnie przerobila bo te z allegro za duże byly no i dzis mial odebrac a on mi dzwoni, ze nie wyrobi sie bo na silownie nie zdązy, no dajcie spokoj. A ja w czym chodzic nie mam, niech tylko coś bedzie chcial !!! A brzuch mnie coś zacząl boleć, kluje z 1 i 2 strony i do tego żąlądek boli mnie nie wiem o czego . Strasznie sie czuje dzisiaj.

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2008, 16:53

to z nerwó Cie pewnie boli :ico_noniewiem: nie denerwuj sie bo to synkowi szkodzi.
Pogadaj z mężem poważnie powiedz ze nie dasz rady tak dłuzej ze jestes w ciąży i nie chcesz ciągle sie denerwowac i byc smutna. Moze pomoże :ico_noniewiem:

Ja bym Ci radziła rozwiązać preblem bo urosnie i wybuchniesz...

[ Dodano: 2008-12-08, 15:54 ]
Wybuchniesz i jeszcze chłopa albo tesciową udusisz :-D kobieta w ciąży zdolna do wszystkiego :-)

[ Dodano: 2008-12-08, 16:01 ]
a ja sie martwie bo Niuni cos dzis nie czuje :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 17:14

dora, ale ja sie nie denerwuje teraz, tylko jakoś mi tak slabo, duszno i oddechu zlpac nie moge

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2008, 17:18

oj poruszyła sie uuffff

Ejustysia - Ja te cos dzisiaj kiepsko sie czuje, duszno mi sło brzuch mnie pobolewa, moze pogoda na nas tak wpływa?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 17:48

Dora, taki skurcz odczuwasz poprzez twardnienie nrzucha normalnie masz twardy jak kamień i malej nie czujesz wogole :-| to sa przepowiadające....az stac czasem nie mozesz nie są jeszcze takie straszne ale ciezko sie oddycha i czujesz jakbys miala wzdęcia

ejustysia, no to witaj w klubie....my to sie mamy

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

08 gru 2008, 18:51

Dziewczyny współczuję takich teściowych, ja na razie odpukać na swoją nie narzekam. My mieszkamy na górze teściowie na dole i raz ja gotuje obiad raz ona (kuchnie mamy oddzielne:)). Jak pojadę do lekarza albo coś załatwić i nie ma mnie prawie cały dzień w domu to jak przyjeżdżam to obiad stoi w kuchni wystarczy do mikrofali włożyć i już.

Co do męża to mój też ostatnio nerwowy chodzi u nas jest tak, że to on się kłóci ze swoimi rodzicami a ja się po prostu nie wtrącam między nich. Ale jak ja się na niego o coś wkurzę to potrafi się długo obrażać i pamiętać.
Na szczęście mam na niego sposoby :P :-D

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 19:21

witam Mamusie :ico_ciezarowka:

Agnieszka mnie tez boli kregoslup , krzyz i cale plecy :ico_olaboga: dzien w dzien a wieczorem to juz nawet usiedziec nie moge ale to pewnie dlatego ze moj biust ma juz rozmiar E a reszt aciala dalej jest szczupla, ale czytalam ze tak poprostu jest , mozna a nawet powinno sie chodzic na basen to pomaga z tym ze ja nie moge bo mam problemy z pecherzem a z dwoja zleg wole bol plecow niz pecherza :ico_zly:

ejustysia, brak mi slow na tego twojego mezusia :ico_olaboga: :ico_olaboga: wiem ze latwo mi dawac rady ale czy nieszkoda Ci czas dla takiego osilka -narcyza ktory mysli tylko o sobie i przede wszytkim nie szanuje Ciebie

a co do tesciowych to poprostu nie wolno :ico_nienie: :ico_nienie: sie nimi przejmowac bo to sa glupie baby ktore nie sa Waszymi rodzinami!! Rodzina jest maz a nie jego mamuska!!!!!!

[ Dodano: 2008-12-08, 18:31 ]
ejustysia powiem Ci choc mam nadziejej ze sie myle ale on sie nie zmieni , wiem co mowie bo sama bylam z facetem przez pare lat dla ktorego wazna byla tylko silownia , koledzy , nie wiem czy Twoj maz tez bierze jakies sterydy ale przypuszczam ze bierze a to ma wplyw na glowe i oni poprstu glupieja
jestes mloda sliczna (moja siostra tez jeat ta tt jak zobaczyla Twoje zdjecie to powiedziala ze jestes podona do angeliny joy - nie wiem jak to sie pisze :ico_wstydzioch: ) dasz sobie rade sama , a on i tak bedzie musial placic alimenty na Ciebie i Wiktora :-D

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2008, 21:43

Ejustysia - potwierdzam ze i Ja jak zobaczyłam Twoja fotke to stwierdziałam ze masz sliczną buzie jak Anglina Jolie :-D

A co do męża to Ja bym zrobiła standardową listę po prawej zapisz jego wady po lewej zalety i zdecyduj Sama ...
Wiem że łatwo nie jest odejsc jak sie ma razem dziecko.

Zastanów się kochana i pamiętaj że życie trzeba przyżyc szcześliwie a nie smutno i znoisć...

Sama wiem że nie zawsze jest łatwo bo czasem jak sie pokłuce z moim mam ochote wiac daleko i nie wracać...ale potem wracam i złosc mi przechodzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 08:35

witam z rana...dlugo u was nie zagodzcze.... stala sie tragedia na grudniówkach....az brak mi slow a płakac się chce.... :(

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 10:25

Boze jaka straszna tragedia , nie wyobrazama sobie co Karolina czuje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
i dlaczego lekarze kaza jej samej rodzic???????????????

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”