wlasnie wrocilismy ze spaceru... mala spala a jakk przyslismy do domu to placz i od razu na cyca niby isnela ale na rekach no i prezy sie

haha mam identycznieA jak chcvecie sobie poprawic humor to wam powiem ze jak chce zalozyc dziny sprzed ciazy to zatrzymuja sie na udach i koniec ni centymerta dalej a tam dalej jest sloniowa nonono i takie cos na biodrach kur%$# jakby kolo ratunkowe czy co
no masakra normalnie
no kochana posmialam sie,ale na pocieszenie dla ciebie-nie jestes sama ja mam tak samo!!!! a jak zjem to w ogóle jakbym w 5 misiacu ciazy znowu byla!!!ja tez musze sie ostro zabrac do cwiczen,tylko ku.,/.//. mi sie nie chce,i pomimo tego ze patrzec na siebie nie moge!!!!A jak chcvecie sobie poprawic humor to wam powiem ze jak chce zalozyc dziny sprzed ciazy to zatrzymuja sie na udach i koniec ni centymerta dalej a tam dalej jest sloniowa nonono i takie cos na biodrach kur%$# jakby kolo ratunkowe czy co
no masakra normalnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość