Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

07 sie 2007, 22:25

tez bym cos przekąsiła ale sie trzymam :) :) :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 22:49

Glizdunia a cóż to się dzieje??? gdzie Wasze złote dziecko??? :ico_szoking: Może jutro będzie lepiej...

Gosiu ja bym zwariowała tak sama...to musi być straszne...Ale dasz radę, masz nas! :-D

Kulka co ta teściowa chce od Ciebie? czego ona się czepia??? wtrąca się w teraźniejszość, czy wraca do historii??? a mnie już nie chce dziś gryźć...A na tą stronkę to klikam, klikam!!!

A ja Wam pokażę, jak się spacerowało
tak śpi nasza księżniczka
Obrazek

tak wygląda tatuś na etacie :-D
Obrazek

tak matka ledwo żywa
Obrazek

a tu usiadłam na...mrówkach! i to czerwonych...bleeeeeeee....
Obrazek

a tu śliczny słonecznik
Obrazek

moja blisko mieszkająca kumpela :ico_oczko:
Obrazek

i na dobranoc...zachód słońca...
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2007, 22:49

A ja wskoczyłam jeszcze z życzonkami dla Kochanej Hanusi!!!!!! Niech nam rośnie i pięknieje z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc i niech mamie dostarcza dni pełnych uśmiechu i radości :ico_prezent:

A ja byłam dziś i na spacerku, oczywiście zapomniałam aparatu więc innym razem pokażę Wam moją okolicę, i na działeczkę też wyskoczyliśmy, jedna drzemka więcej na powietrzu nie zaszkodzi.

A jutro szczepienie :ico_olaboga:

A dziś już mówię dobranoc, bo śpiąca jestem jakaś po tym dziśiejszych wycieczkach.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 22:51

A ja na kolację wciągnęłam nienarodzone dorsze...hehehhe...ikrę z dorsza, pycha! jadł ktoś? bo mój ojciec wczoraj na morzu na rybkach był i z tej okazji pyszna kolacja, a na obiad świeży dorsz...uwielbiam..

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 22:58

sorka sie sie tak zadko pojawiam ale iagle walcze z katarem mojego dziecia
wczoraj mala malutko spała w ciagu dnia ale jakpadla o 21 to spała do 5
wsawałam kilka razy zeby sprawdzic czy ktos mi dziecka nie zwędził z lozeczka taka cisza byla
ale dzisiaj powtórka z rozrywki
w ciagu dnia spała moze w sumie 2 godz ale za to jak o 19 padła to o 21 ja budzilismy na myju myju
zjadła i spi aktualnie ale to sie okaz na jak dlugo katar ja opusicl

zborra dla hanusi :ico_tort:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 23:02

Jeszcze raz dzięki za pamięć i życzenia!

Sikorka to powodzenia na szczepieniu i oby po tym było spokojnie!

Jagódka zdrowia!!! i wytrwałości...

Ja też spadam, dobrej nocki!

[ Dodano: 2007-08-08, 07:22 ]
Obrazek

co jest, laski, co jest??? aż niemożliwe, że ja dziś pierwsza... :ico_szoking:
Wyspana...i już :ico_prasowanko: zrobione... :ico_szoking: Hania spała od wieczora do 6.15! :ico_szoking: fajnie...tylko że chyba na dobre jej to nie wychodzi...bo ja mam pokarmu po nocy tyle, że :ico_olaboga: , a ona głodna, więc je zachłannie...i ulewa...bez sensu...chyba następny raz dla pewności nastawię budzik i jak ona sama sie nie obudzi, to w śpiku ją nakarmię i tyle.
No, teraz jakieś śniadanko by się zdało, ogarnąć się, bo jak się obudzi na amciu to chyba czas na spacer...?bo potem to znów za gorąco będzie...
No skoro już jestem, to lecę nadrobić inne zaległości...
Miłego dnia!

[ Dodano: 2007-08-08, 07:36 ]
A!!!!
Jeszcze cosik...
Obrazek
to dla Jakuba z okazji 3miesięcy! rośnij zdrowo Jakubku i przynieś mamie dużo radości!!!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

08 sie 2007, 07:59

witajcie
Dla Jakuba najlepsze zyczonka z okazji ukończenia 3 miesiąca życia.
Obrazek

w prawdzie mama się odchudza, ale chłopcy nie
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 09:20

Ja od jakiegos czasu juz nie ranny ptaszek...Milunia budzi sie drugi raz w okolicach 5-7 i mecze ja w łóżeczku jeszcze tak do 8:30 zeby troche dospac, czasem tez zasypia, a czasem lezy i spogląda na zabaweczki.
A teraz moja niunia lezyn ależaczku koło mnie i tak sie skarzy, chyba chce zebym z nia cos porobiła, albo nie - czeka na mleczko!!

Dzis czeka mnie pracowity dzien, musze zaczac od wczorajszych garów, na szczescie A. pozmywał poołudniu wiec nie ma tego za duzo i oczywiscie :ico_prasowanko: poniedziałkowego prania - ale za mnie leń sie zrobił.

:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: dla Jakubka z okazji 3 miechów. Juz duży kawaler z niego..

Spadam dokarmic małą, narka :516:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2007, 09:41

a witam wtam :-D u nas troche marudnawo - bo kupy brak - męczy sie bidaczek 3 dzień ... tylko bakuny ida - ale już takei coraz boleśniejsze :ico_olaboga: ..mniejmy nadzieje, że dzis męki koniec .. młody zasnął - pewnie pół godzinki - może cyca bedzie chciał .. bo był cycy o 6 potem o 9 to tak aby aby ...i nie chciał .. no zobaczymy ... i polece na spacerek - bo wtrąbiłam cała paczke 7 days :ico_wstydzioch: ..jak was czytałam .... poważnie .,.a ja tu schudnąc chce ( ale mąż mi przed wyjazdem kupił ... ) do chrzcin...a ciasteczka całą pakę wcinam ..... :ico_wstydzioch:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: dla Jakubka i mamy !!!
rany nasze dzieciaczki 4 m-c zaczynaja :ico_szoking: ale leci :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 10:25

Witam !!!

Wczoraj się napissaaaałaam :ico_oczko: i wcięło mi wszystko i się wysypało TT więc może dziś z tą moją niespodzianką na dobranoc wyjdzie... :ico_noniewiem: :-)

Ale oczywiście przepadły też życzenia, więc dziś nadrabia ciotka klotka, i tak:

DLA HANUSI I MAMUSI !!!! :-D :ico_tort: :ico_prezent:

Obrazek

DLA JAKUBA I MAMKULKI !!!! :-D :ico_tort: :ico_prezent:

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”