Cześć
Wiecie co napisałam długiego posta i sobie go sama skasowałam
....więc jeszcze raz...
KOLKA - Julka jest super, gada jak stara baba
a ty jak pisały już dziewczyny masz bardzo miły głos. Utratą pracy się nie zamartwiaj, nie ma co żałować roboty z takimi współpracownikami, znajdziesz lepszą zoaczysz.
CARO - wracaj do nas szybko i nie przemęczaj się przy przeprowadzce.
AGI, MORDKA - dużo zdrówka dla waszych maluszków
SYLA - brawa dla męzulka za niespodzianke, super że dziewczynki zdrowe, czekamy na zdjęcia.
DELICJA - nie smutaskuj
ja jestem pewna, że niedługo i ty znajdziesz prace i będziecie mogli zamieszkać sami, my kwietniówki Ci mocno kibicujemy, głowa do góry będzie dobrze. Napisz nam koniecznie co na usg powiedzieli.
KASIK - super, że u was wszystko wraca do normy, Vikusia jak zawsze słodziutka dziewuszka :)
KATRIN - przepis na sałatkę z pekińskiej:
1 pierś z kurczaka
2 cebule
mjonez, ketchup
4 ogórki konserwowe
puszka kukurydzy
majonez, ketchup
kapusta pekińska
Pierś z kurczaka usmaż na patelni następnie wystudź. Składniki układaj najlepiej w dużej misce warstwowo. Z majonezu i ketchupu zrób sos i polewaj składniki. Sałatka łatwa szybka i bardzo smaczna. Z szyneczką i chlebkiem smakuje wyśmienicie.
PS. Bardzo proszę pokazać zdjęcia z wesela i nie ściemnać nam tu o odchudzaniu
No, a u nas wszystko po staremu, ja mam ostatnio jakąś plazmę na mózgu, wczoraj zawiozłam Karinę do szkoły na 10 bo mi się ubzdurało, że ma zabawę andrzejkową. Okazało się że zabawa jest ale dzisiaj i dziecko nie poszło do szkoły. Dziewczyny głupieję... coraz gorzej ze mną ... ech