caro
Trzy tysiące lat minęło...

26 lis 2008, 10:54

cześć dziewczynki, kurde mielismy niby czas do niedzieli się wyprowadzic, to dzisiaj dzwonią i mówią że do jutra, no tak sie wkur....śmy że szok, G.dokańcza jeszcze kafelki tam w łazience, mebli tu jeszcze polowa, a kierownik mówi,ze jutro już przychodzi po klucze....tak sie zdenerwowałam, że aż brzuch mnie rozbolał :ico_placzek: :ico_placzek:

Kolka a moze dobrze sie stało, bo tylko byś wrzodów się nabawiła w tej robocie, zobaczysz jeszcze znajdziesz lepszą pracę :-)

nie mam weny.......no to od jutra juz mnie nie będzie tu, więc pa pa do sklikania gdzies za tydzień :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Blanka26

26 lis 2008, 14:13

caro będziemy tęsknić :( no i nie denerwuj się :ico_nienie:

kolka ale świnie. w ogóle to jakieś dziwne środowisko, z tego co pisałaś

agi zdrówka dla Majutka, u was biegunki u nas znów zaparcia, eh te kupy

kasi.k brawa za odwagę, choć wiesz ja chyba zrobiłabym to samo co Ty :-D no i gratulację awansu :ico_brawa_01:

hektorka ja bym wzięła tę robotę, w międzyczasie jak ci się nie będzie podobać to możesz szukać co innego, a 900 zł na drodze nie leży, hoho gdyby mi się trafiło takie 900 zł to już bym mieszkania szukała.

no więc szukam pracy nocą, choćby na pół etatu choćby na zlecenie, byleby mnie wzięli :ico_placzek:

i znów problem z kupą :ico_placzek: ja już nie mam siły, ostatnio Olcia zrobiła sama, 3 kupy w ciągu dnia, a teraz ciszaaaaaaaaaa :ico_placzek: a przecież musi do jutra zrobić kupkę :ico_placzek: chyba znów pójdzie czopek

Mróweczka taka tablica, fajna rzecz, zazdroszczę wam tych zabawek, u was to wszytsko takie drogie, że :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-26, 13:14 ]
a z tym usg, to chcieli nas zapisać w dwóch szpitalach na stycznia :ico_puknij: takie kolejki :ico_olaboga:

caro

26 lis 2008, 16:46

ja jeszcze na chwilkę, dzis odłączamy kompa

pa pa

Delicja nie smutasuj się.....

a ja nie czuje pleców.....

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

26 lis 2008, 21:05

witam.. Nie mam cos weny do pisania :ico_olaboga:
caro, śniłaś mi się dziś... że żegnałaś się właśnie tak z nami na TT i mówiłaś że wrócisz za tydzień a wróciłaś za 2,5 tyg z ... Filipkiem :-D
delicja, współczuje z tymi kupkami.. ja to nawet nie zwracam uwagi czy Kacpi robi codzien czy nie.. czasem mu się zdaża nie zrobić ale nic mu się nie dzieje....

w sprawie podusi ze zdjęciem mam takie samo zdanie jak Kolka

A moj Kacpi wczoraj w nocy miał 39,8 temperatury... dziś rano też był ciepły a teraz nic... nie wiem co to było... :ico_noniewiem:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 lis 2008, 23:36

WITAJCIE DZIEWCZYNY ŻYJEMY TYLKO KOMP NAM NIE DZIAŁA JAK TRZEBA MAM NADZIEJE ZE TERAZ POBEDE Z WAMI ZNOWU MAM TYLE DO NADROBIENIA ZE HO HO
U NAS OK MARTYNKA MA 16 ZEBÓW GRANDZIARA Z NIEJ NIEZŁA GADA JUZ PRAWIE WSZYSTKO MEZULEK BYŁ W PAZDZIERNIKU ZROBIŁ MI NAM NIESPODZIANKE PRZYJECHAŁ NA NASZA DZIEWIATA ROCZNICE ŚLUBU. NICOLKA OK ZDROWE SA OBIE DZIEWCZYNY .

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 lis 2008, 00:17

hej wieczorkiem

Robote wziełam i to jeszce lepsza nie kasjerke ale kierownik zmiany taka mi dzisiej zaproponowali, może być i to tylko ze na poczatek jest własnie 900 zł i premie, jeszcze dokladnie nie wiem ale od wtorku jade na szkolenie wię c mam prace, bardzo sie cieszę.

caro, dozobaczenia kochaniutka, wprowadzajcie sie jak najszybciej, i sie za dużo nie napracuj bo to u ciebie końcuweczka.

delicja, Kamil też nieraz nie robi jeden dzień, dwa, tylko ze ja gotuję kompocik z jabłuszek i jak sie opije to na drubi dzień sie wypróżnia nieraz i 3 razy

agi duzo zdrówka dla mayi, jejku bidulka.

M0rD3CzKa, Dla kacpigo tez duzo zdrówka

A co do poduszek zamowie je moim siostrzenicą, Ola ma 8 latek a Natala 6 wiec prezencik mam w sam raz.

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lis 2008, 00:48

AHA MARTYNKA NAJBARDZIEJ UWIELBIA KUBUSIA PUCHATKA A NA DRUGIM MIEJSCU TELETUBISIE WIĘC NA MIKOŁAJA DOSTANIE DO WANNY ZJEŻDŻALNIE Z KUBUSIEM A NA GWIAZKĘ TAKIEGO ŚPIEWAJACEGO I OPOWIADAJACEGO BAJKI KUBUSIA
http://www.allegro.pl/item489714099_fis ... hatek.html
http://www.allegro.pl/item485639488_int ... piewa.html

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

27 lis 2008, 09:11

Hej dziewczyny
czytam was na bieząco tylko coś czasu brak , żeby juz co kolwiek napisac

Caro ja mysle tak jak Mordeczka ,że na kolejne nasze spotkanie to Ty zawitasz już z Filipkiem przy cycusiu :ico_brawa_01: , ale puki co oszczedzaj sie kochana

Kolka hmm, co tu dużo mówić protegowani to protegowani i z takimi nie wygrasz tylko po co dawali ci szansę i nadzieje na ta pracę poprostu cymbalstawa nie rozumię , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . Odświeżyłaś się zebrałaś w sobie do działania i znajdziej lepsza spokojniejszą robotę napewno.
A Jula gaduła pierwsza klasa , ale jak usłyszłąm jej odpowiedz jaki jest śnieg to ...usmiałam się bo Lena odpowiada tak samo , i też gada duzo nprawdę
wczoraj ogladałm , filmy zkamerki jak była mała kurde jaki fajny szczypior , o rany ....
chyba chce takie :ico_wstydzioch: drugie , ale z drugiej strony lenistwo

Kasik ale sie super ułozyły wasze sprawy widzisz , ja wiem ,że bez zmartwien sie nie obejdzie.

hektorka - grtauluję pracy. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

delicja wiesz co jest taka agencja , worki sie potocznie na to mówi , przyjmują do pracy noca do rozkłądania towru w sklepach , płaca chyba około 11 zł za godzine . Mąż mi tak mówił bo u niego w sieci zatrudniaja takich ludzi , albo do rozklądania , albo do sprzatania nocami . moze cos takiego u was jest , tylko pomysl kobiety=o czy dasz rade potem ca ły dzień z Olcia czy nie bedzie sflustrowana ze zmęczenia itp.

Awatar użytkownika
Kolka

27 lis 2008, 11:47

Cześć. Ja tylko na chwilkę Mam dwa dni urlopu. Kazali mi wziąć, żeby mi nie płacić za niewykorzystany. Jutro idę tylko po kasę i papiery. Dali mi szansę, bo ta protegowana musiała dopracować w poprzedniej pracy a przez miesiąc by nikogo nie było. Nawet ledwo mi do wodzenia i cześć powiedzieli na odchodne... W nonono z nimi. Zaraz lecę do sklepu i sprzątać, czyli wracam do normalności. Brzuch mnie zaj... boli bo @. Buuu... Tylko Jula dziś szczęśliwa :ico_haha_01: Jak sie obudziła zanim mnie zobaczyła, to mówiła sama do siebie tak: "Nie ma mamusi, mamusia w pracy, pieniążki zarabia. Julcia z babcia musi czekać" A ja na to: Jestem. A ona: jest mamusia! Huraaa :-D Od razu lepiej mi na duszy i niech tamci spadają na szczaw, bo za takie słowa, od własnego dziecka, gotowa jestem zrobić wszystko :-D Każda praca i pieniądze wymiękają :-)
Caro, no właśnie... coś mi się też zdaje, że nasza Mordeczka miała proroczy sen :ico_oczko:
Hektorka, Gratuluję pracy! Obyś ty miała więcej szczęścia!
Syla Witaj ponownie :-) Masz kochanego męża, że takie niespodzianki Ci robi. Pokazuj najnowsze fotki i jakiś filmik z gadającą Martynką. Ja się chwalę, pochwal się i Ty :-D
Mordeczka zdrówka dla Kacpiego! Ponoć u dzieci zdarzają się takie szopki z jednodniową wysoką gorączką a rano ani śladu... Lepiej, że dziś nic mu nie jest, jak miałoby sie rozwinąć w coś gorszego.

Lecę tymczasem, bo Jula mnie woła. Odezwę się potem. papa

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

27 lis 2008, 12:31

Cześć :-D
Wiecie co napisałam długiego posta i sobie go sama skasowałam :ico_zly: ....więc jeszcze raz...
KOLKA - Julka jest super, gada jak stara baba :ico_brawa_01: a ty jak pisały już dziewczyny masz bardzo miły głos. Utratą pracy się nie zamartwiaj, nie ma co żałować roboty z takimi współpracownikami, znajdziesz lepszą zoaczysz.
CARO - wracaj do nas szybko i nie przemęczaj się przy przeprowadzce.
AGI, MORDKA - dużo zdrówka dla waszych maluszków
SYLA - brawa dla męzulka za niespodzianke, super że dziewczynki zdrowe, czekamy na zdjęcia.
DELICJA - nie smutaskuj :ico_nienie: ja jestem pewna, że niedługo i ty znajdziesz prace i będziecie mogli zamieszkać sami, my kwietniówki Ci mocno kibicujemy, głowa do góry będzie dobrze. Napisz nam koniecznie co na usg powiedzieli.
KASIK - super, że u was wszystko wraca do normy, Vikusia jak zawsze słodziutka dziewuszka :)
KATRIN - przepis na sałatkę z pekińskiej:
1 pierś z kurczaka
2 cebule
mjonez, ketchup
4 ogórki konserwowe
puszka kukurydzy
majonez, ketchup
kapusta pekińska
Pierś z kurczaka usmaż na patelni następnie wystudź. Składniki układaj najlepiej w dużej misce warstwowo. Z majonezu i ketchupu zrób sos i polewaj składniki. Sałatka łatwa szybka i bardzo smaczna. Z szyneczką i chlebkiem smakuje wyśmienicie.
PS. Bardzo proszę pokazać zdjęcia z wesela i nie ściemnać nam tu o odchudzaniu :ico_oczko:
No, a u nas wszystko po staremu, ja mam ostatnio jakąś plazmę na mózgu, wczoraj zawiozłam Karinę do szkoły na 10 bo mi się ubzdurało, że ma zabawę andrzejkową. Okazało się że zabawa jest ale dzisiaj i dziecko nie poszło do szkoły. Dziewczyny głupieję... coraz gorzej ze mną ... ech

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”