kurde ja dostalam okres po tygodniu brania tabletek, mam nadzieje, ze nastepnego nie musialam miec po 28 dniach :P bo minely 2 miesiace i ani widu ani slychu nastepnego..
a z tym pozytywnym mysleniem to ja nie umiem :D widze jak mi sie piersi pomniejszyly, mialam takie piekne C a zaraz spadnie do A
no i nie chce mi sie wierzyc, ze cos sie zmieni. A poza tym nigdy nie mialam problemow w nocy! A teraz juz nie pamietam jak to jest jak piersi sa twarde
a poza tym coraz wiecej stresow mam wiec pewnie to tez wplynie na mleko, no i omijaja mnie karmienia i moj M karmi Nine butelka wtedy, ominie mnie znowu jutro, we wtorek, we srode
wrRr a to taki komfort. Ostatnio jak jechalam autobusem i zaczela marudzic bo ponad 2h jechalysmy, to ciach prach i juz je :) a poki nie daje sloiczkow, to musialabym zaopatrzyc sie w sprzet do przechowywania sztucznego mleczka zeby bylo cieple :) mam nadzieje, ze dotrwam do 5 miesiaca tak zeby chociaz w nocy ja karmic i jeden raz w ciagu dnia, bo pozniej juz moge dawac inne rzeczy.
A jakie dajecie herbatki?? Bo ja bym chciala jakas nowa jej zapodac :D boje sie jej dawac czesto koperkowa, bo wyobrazam sobie ze to tak jakby dawac srodki przeczyszajace co chwile :P czytalam ze Hipp ma kilkanascie smakow herbatek (lacznie z winogronowa, wisniowa itp) ale od 4 miesiaca.. w sumie to jeszcze 10 dni :D wiec bedziemy mialy duuzy wybor :)
[ Dodano: 2009-01-25, 21:11 ]
Spoko, doczytalam sie, ze moge nie miec (laska nie miala 2 lata podczas brania tabletek :) ale schiza o ciaze dalej jest :)
Kurde mam nadzieje,ze jak kiedys bede w ciazy to pierwszy trymestr chociaz bedzie inny (bo ja mialam wszystkie ksiazkowe objawy - wymioty i to o kazdej porze dnia srednio co 10 minut, czasem pod drzewkiem, czasem na przystanku ;((( schudlam do 47kg przez to!!Przy 171cm wzrostu ;(( A wszyscy mowili, ze wygladam jak nieboszczyk
mdlalam w tramwajach, mialam zgage, krwawily mi dziasla :O boshh jak ja to przezyje drugi raz :) moj M prawie mnie rzucil na poczatku jak niewiedzielismy :D bo tak abylam okropna ;( i jak Nina to przezyla? :) Twarda babka!