Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2009, 12:35

meg śliczne te rzeczy, patrzy się na nie i czuje się miękkość :-)
acha, stawiam za moją studniówkę
brawa :ico_brawa_01:
wiadomość od Anetki : O 9 miała zabieg, powoli dochodzi do siebie, najgorzej boli pęcherz, jak wszystko dobrze pójdzie wypiszą Ją w poniedziałek.
trzymamy nadal kciuki :-) i za Rybki córcie też.

Ja dopiero co wstałam, maluszek tak kopał że mi brzuch podskakiwał...słodki mój Synek :-)
Córka koleżanki przespała Jej nieobecność a ja wróciłam do domu ok 3.

Smutno mi jest bo pokłóciłam się z mężem...On przeprosił wprawdzie ustąpił ale mnie i tak jakoś to boli...

Poszło o to że chciałam przestawić meble, żeby zmieścić łóżeczko. Powiedział, że nie dość że mu życie przewróciłam do góry nogami to jeszcze w pokoju chce mu poprzestawiać i przedszkole zrobić :ico_placzek:
popłakałam się bo poczułam że tu dla nas nie ma miejsca.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2009, 12:56

anusiek, Podejrzewam, że do Twojego męża po prostu nie do końca doszło, że już wkrótce zostanie ojcem. Niestety niektórzy mężczyźni potrzebują więcej czasu. Przemeblowanie (czyli w większym stopniu męska rzecz) to dla niego namacalny dowód, że całe jego życie się zmieni już nieodwracalnie. Myślę, że stąd taka reakcja. Musisz niestety cierpliwie dać mu czas na oswojenie się z tym. Może zaproponuj mu, byście wspólnie pomyśleli gdzie wstawić łóżeczko, wytłumacz mu jak ważne jest by te pierwsze miesiące Wasz synek był blisko. Jestem pewna że dojdziecie do porozumienia w tej kwestii.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2009, 13:22

Podejrzewam, że do Twojego męża po prostu nie do końca doszło, że już wkrótce zostanie ojcem
też tak myślę.
Przemeblowanie (czyli w większym stopniu męska rzecz) to dla niego namacalny dowód, że całe jego życie się zmieni już nieodwracalnie.
no właśnie boi się tego jak diabeł święconej wody - tak jak gdybyśmy nic nie zmieniali to i nic się w życiu nie zmieni.
Jestem pewna że dojdziecie do porozumienia w tej kwestii.
mam taką nadzieję, bo mi źle z tą jego reakcją.
dzięki :-) resztę dnia postaram się spędzić optymistycznie :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 sie 2009, 15:49

witam :-D To my :-D Moja stuprocentowa i zdrowa Zuzia i ja :-D

Jestem juz w domku,mialam robione USG wczoraj i lekarz powiedzial,ze wszystko jest super i mam sie nie martwic i dzis drugi raz,bo ordynator chcial,zeby dwoch niezaleznych ultrasonografow obejrzalo Zuzke i ten dzisiejszy tez powiedzial,ze wodoglowia nie ma.....ale jest drobna asymetria i trzeba to tylko obserwowac.Jakies cos tam ma 0,54 mm a norma jest 10,wiec ok :ico_brawa_01:

Dostalam tylko kroplowke z magnezu,bo z tych nerwow brzusio sie stawial :ico_szoking:

Ogolnie jestem zadowolona z tego co uslyszalam,chociaz to ziarnko niepokoju zawsze jest :ico_noniewiem:

Dziekuje wam za kciuki i wsparcie :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:53

iw_rybka, super wiadomosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gartuleuje!!!

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2009, 16:51

iw_rybka, super, kamień z serca :ico_brawa_01: Bardzo się cieszę, ze tak dokładnie i troskliwie się Tobą zajęli. :-D Ale przede wszystkim, że Zuzia jest zdrowa :ico_brawa_01:

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

28 sie 2009, 17:00

super rybka , ze wszystko w porzadku Gratuluje Zdrowej Córeczki :ico_brawa_01:

Pozniej napisze wiecej bo maz wypedza mnie od kompa :ico_zly:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2009, 17:16

oejjj Rybka :ico_szoking: :ico_sorki: :ico_brawa_01:
witam To my Moja stuprocentowa i zdrowa Zuzia i ja
jak dobrze, cudownie, dzięki Bogu wszystko dobrze. Ale się cieszę! :-D :ico_brawa_01:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

28 sie 2009, 17:35

faceci, faceci... niestety, ale pewne sytuacje ich przerastają. potrzebują znacznie więcej czasu niż my... . anusiek musisz o tym pamiętać :-D
dobrze, że wiemy przynajmniej co dzieje się z anetką, shiva pozdrów ją serdecznie :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-08-28, 17:38 ]
rybka super, że już się wszystko wyjaśniło :ico_brawa_01: gorące uściski dla Ciebie i Zuzi :ico_haha_02:
świetna wiadomość... naprawdę świetna:)

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

28 sie 2009, 19:56

Ach Ci mezczyzni , chyba Oni to musza zobaczyc zeby uwierzyc , moj niby zaczal sie opiekowac ale do brzusia zeby sie przytulil to trzeba mu powiedziec i to doslownie a potem sie wkurza ze mowie mu co ma robic :ico_puknij: Troche sie dzisiaj wkurzylam na meza , a dzidzia tak zaczela sie ruszac ze od razu sie probowalam uspokoic .

rybka , fajnie ze u Ciebie juz sie wszystko wyjasnilo i jest w porzadku , bardzo sie ciesze :-)

juz niedlugo zaczniemy 3 trymestr , :ico_haha_01: a grudzien coraz blizej , tak naprawde zostaly trzy pelne miesiace :ico_brawa_01: I zobaczymy swoje bobaski .

A mam takie pytanko duzo jest grudnioweczek z warszawy lub okolic ??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”