Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 14:10

Witam dziewczyny!!
U nas pogoda całkiem ładna. Świeci słoneczko ale jest zimno.
Czy któras z was bedzie robic sobie usg 3D lub 4D? Chyba najlepiej to pod koniec ciąży, prawda?
Ja w tamtej ciazy nie robiłam i w tej chyba tez nie będę.
Aneta30 udanych zakupów. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 15:23

Witam w sobotnie popołudnie.
Ja juz po zakupach i nareszcie mogę chwile posiedzieć, mąż odkurza a ja teraz odpoczywam.
Dona sprzeczka się nie martw u mnie też wczoraj była bo bez tego ani rusz w małżeństwie. Dzis juz jest ok bo mąż poszedł wczoraj na 2 zmianę do pracy i pewnie niektóre sprawy przemyślał :ico_brawa_01: i ja też odpuściłam bo to przecież święta idą :-D .
Ja tez nie będę robic żadnego USG 3D lub 4D. Bo po co mi to? Pozdrawiam was.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 16:52

hej

czy wasze dzieciaczki tez sie tak rozpychaja i preza w brzuszku? moj maluch to dzis tak daje ze cały brzuch mi faluje az mąż nagrał telefonem :ico_haha_01:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 gru 2007, 17:43

czesc dziewczyny
nie bylo mnie troche ale wiecie jak to przed swietami wczoraj upralam i wyprasowalam firany i zaslony a mezus powiesil tylko nim drygowalam, mowila ze to nie dla niego robota :ico_haha_01: wlasnie wrocilismy z zakupow caly dzien na miescie ,a teraz zaczynamy gotowanie juz slysze jak mezulek na dole stuka w garach :ico_haha_01: pozdrawiam kochane marcoweczki nie przemeczajcie sie za bardzo i udanych przygotowan :ico_buziaczki_big:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2007, 18:39

my to chyba jutro i pojutrze zrobimy zakupy.pewnie pojedziemy do zwykłego osiedlowego sklepu, nie zamierzam stac w olbrzymich kolejkach, poza tym na swieta nie potrzeba nam duzo jedzonka-jest nas przeciez dwoje (no, troje)

Zapomniałam Was o cosik zapytac. Czy bolą Was piersi? bo mnie cos tam kłuje w prawej brodawce, tak jakby ktos igiełkami mnie potraktował. Nie wiem czy to normalne.

monika83

23 gru 2007, 00:31

dona mnie piersi akurat nie bola ale wydaje mi sie ze to normalne moze te juz doswiadczone dziewczyny ci powiedza :-)

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2007, 09:55

Witam moje kochane marcóweczki

wczoraj zrobilismy pierogi 160 szt nam wyszło ale to mi sie podobało robiłam ja mój mąż siostra z męzem i ich 2 dzieci wiec szybko i sprawnie nam poszło.
dzis tylko upieke piernik do tesciowej a mąz wieczorem zrobi rybe po grecku.

wybieram sie dzis po ostatni prezent po chomiczka dla dzieci.

mój maluszek mnie wczoraj tak pokopał az bolało :ico_olaboga: czemu on mnie kopie tak nisko to w pecherz to w cos nie wiem chyba w szyjke to wtedy tak boli urwis jeden ale i tak kocham go najbardziej w swiecie

miłego dnia

acha dzis skończyłam 29 tyg wiec zaczynam 30 tyg huraaa :ico_brawa_01:
stawiam :ico_tort: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

23 gru 2007, 14:12

asiab widzę, że ja jestem tylko jeden dzień do przodu :) czyli terminm mamy prawie tak samo :ico_brawa_01: Gratulację za te pierogi. Bardzo dużo sie napracowałaś. Ja normalnie nie mam weny na zadne gotowania no ale niestety mnie to jeszcze czeka. :ico_olaboga:
dona mnie akurat w tej ciążki żadne kujki w piersiach nie łapią ale pamiętam że w twmtej takmiałam. Jakby mi ktoś w brodawki małe igioełki wbijał. Dobrze to pamiętam.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2007, 16:50

Cześć kochane :ico_ciezarowka:
Ja włśnie jestem w trakcie pieczenia sernika i mam nadzieje , że wyjdzie, bo z tym sernikiem to różne przypadki już miałam. A tak poza tym to byłam w sklepie bo dziś niedziela handlowa i w końcu kupiłam mężusiowi prezent! mam nadzieję, że będzie zadowolony. A kupi lam mutaki grubą bluże na zamek , że mozna w niej chodzić niczym w kurtce.
Pozdrawiam i idę do mojego sernika - jak wyjdzie to Was oczywiście poczęstuję.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2007, 17:09

a ja juz upiekłam piernik mąz robi rybke po grecku i wsio juz skończone

czestuje pienikiem :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”