eve81, fajny Szymuś! Taki szczęśliwy,że nie śpi o 3!!!
mama_zuzi1980, tak jak dziewczyny piszą- nie masz sobie nic do zarzucenia!
eSKa, no właśnie- Nelcia dała naszym dzieciaczkom dobry przykład!
skoro wyłączył tel to nic innego nie pozostaje jak czekać, jeśli ty już wysłałas smska to on jesli go jeszcze nie przeczytał to przeczyta jak właczy telefon, wiec ja bym sie już nie odzywała tylko czekała na jego reakcję. W koncu jesli ty nie masz do niego pretensj to teraz niech on sie pomartwi jak to rozwiązać skoro ma jakieś fochyno napisalam, ale on i tak wylaczyl telefon, idiota jeden.....
smsa dostal prawdopodobnie zanim wylaczyl telefon. Najgorsze jest to ze on nie bedzie mial poczucia winy tylko bedzie sie dasal w nieskonczonosc.....skoro wyłączył tel to nic innego nie pozostaje jak czekać, jeśli ty już wysłałas smska to on jesli go jeszcze nie przeczytał to przeczyta jak właczy telefon, wiec ja bym sie już nie odzywała tylko czekała na jego reakcję. W koncu jesli ty nie masz do niego pretensj to teraz niech on sie pomartwi jak to rozwiązać skoro ma jakieś fochy
to wyslij mu jeszcze jednego żeby sie nie dąsał bo i tak go kochasz a bez sensu roztrząsać dawne sprawy. Moze facet zakapuje że ma ci wyslac smska że też cie kocha i że troche przesadzaNajgorsze jest to ze on nie bedzie mial poczucia winy tylko bedzie sie dasal w nieskonczonosc.....
dokladnie tak napisalam. Dzieki Eska. W nerwach to czlowiek jednak nieracjonalnie myslito wyslij mu jeszcze jednego żeby sie nie dąsał bo i tak go kochasz a bez sensu roztrząsać dawne sprawy. Moze facet zakapuje że ma ci wyslac smska że też cie kocha i że troche przesadza![]()
mój Szymek śpi od 14.30..heh chyba odsypia nockeKurcze mój Olus to spi od 12.20 , mam nadzieje ze w nocy tez będzie spał a nie tak jak Szymuś![]()
Szymul jak mu dam blisko grzechotke to bierze dwie ręce w jej kierunku i chce próbuje chwycic, ale jeszcze tak nieporadnie mu to wychodziDziewczyny a czy wasze maluchy swiadomie chwytaja zabawke w lapke? Czy trzeba im wkladac? Bo moja jeszcze sama nie chwyta.....
a te tabletki anty to cerazette??Pytałam sie lekarza i miesiączki nie będzie podczas brania tych tabletek,całe szczęście bo już byłam trochę w strachu.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość