Zirafka:
Bo to wygląda jak ząb, ale nie jest Tylko swędzi, więc trzeba smarować żelem. Małemu faktycznie to pomaga.
ja tez miałam w swej przychodni taką panią doktor, nic nam nie tlumaczyła, w koncu po 2 wizytach zmienilam lekarza i jezdzę z malą ciut dalej, do innej przychodni, jestesmy baaaardzo zadowoleni, juz po 1. wizycie widac było róznicę, teraz dostajemy rózne skierowania,bo wg nowego lekarza trzeba dmuchac na zimne i nawet najmniejsze podejrzenia trzeba sprawdzacale moj lekarz w przychodni to tak sobie chyba olewa
ja mam wydaje mi się super lekarza, pracuje w przychodni i w szpitalu pediatrycznym, ma takie zdrowe podejście, wypisuje skierowania kiedy trzeba, a kiedy zadaję za dużo głupich pytan to "wypycha" mnie z gabinetu ze śmiechem.. ale zawsze odpowiada nawet na te najgłupsze pytania. Mówi kiedy ma dyżur w szpitalu np. podczas długich wekeendów, że jak coś by się działo to prosto do niego do szpitala.. No i ostatnio zrobił doktoratkamila_torun napisał/a:
ale moj lekarz w przychodni to tak sobie chyba olewa
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość