witajcie
ja dziś na posterunku usypianiowym, bo męża na zakupy wysłałam i powoli padam, coś mi chyba dzidzia do góry podskoczyła i jakoś tak się na przeponie ułożyła, że aż ledwo oddycham
meg z facetami tak bywa, że mało rozumieją, a już najmniej potrzebę kupowania kolejnych butów czy porządnych ciuszków i rzeczy dla dzieci, w ich mniemaniu, to najlepiej jakbyśmy same materiał kupiły i własnoręcznie poszyły rzeczy lub wydziergały na szydełku, choć nie przeczę, że rzeczy dla dzieci są stanowczo zbyt drogie, no ale w końcu lepiej kupić 1 porządną, niż byle co i za chwilę być zmuszonym do kolejnych zakupów
nie przejmuj się, najlepiej znajdź kilka racjonalnych argumentów przemawiających za kupnem tych które ci się podobają, to najbardziej działa
a zakupki super
shiva no to witaj w klubie niewyspanych mamusiek
brawa za 100
i dzięki za wieści od
anetki, dobrze że już OK
a co do zamążpójścia twojej przyjaciółki, to przecież przyjaciele najlepiej wiedzą i rozumieją, więc nie czyń sobie wyrzutów, bo ona na pewno nie ma ci tego za złe
no i dbaj o siebie, nawet jak męża nie ma, to lepiej nie przesadzaj z "pracami"
anusiek głowa do góry, facet tak jak piszą dziewczyny jeszcze nie jest na etapie tatusiowania, więc pewnie się nieźle boi, ale z drugiej strony powinien bardziej zważać na to co mówi i nie robić ci przykrości
iw_rybka super wieści
no i zazdroszczę męża, mój to by w życiu nie wpadł na pomysł posprzątania mieszkania jak mu nie suszę głowy, czy kupienia mi kwiatów bez okazji, a nawet jak rodziłam dzieci, to na to nie wpadł, więc twój to prawdziwy skarb
i super, że imprezka udana
no i koniecznie nam wklej foteczkę z nową fryzurką
śliczne zakupki dla małej
monika 25 mój to niby 3 raz będzie ojcem, a do głowy by mu nie przyszło, żeby się do brzuszka przytulać, jak już mnie makabrycznie nasz Ulcia kopie, to chłopina łaskawie rączkę przyłoży w nadziei, że tatusia posłucha ta nasza mała rozrabiaka
dorotaczekolada dużo zdrówka dla ciebie, a może zrób sobie jakąś inhalację na ten katarek