słodko ją nazywasz No i brawa za dzielnośćKorniszon dobrze to znosi!!!!
daj znać co Ci powiedział alergolog...My na 18.30 idziemy prywatnie do allergologa, bo mały cały wysypany
jeszcze trochę musisz wytrzymać, będzie lepiej. Dużo sił Ci posyłam i wytrwałości kochana Ucałuj Nellunię, oby jej to szybko minęło.jakiś koszmar ja chcę już się z niego obudzić
domu mąż ,który mnie doprowadził dziś do granic możliwości
każdy miewa gorsze dni , i wtedy różne myśli nam przychodzą . Kochana będzie dobrzeMam dość normalnie dość .......gdyby nie chłopcy ......eeech
że bardz brzydko to wygląda i trzeba porobić badania . W przyszłym tyg mamy zrobić takie badanie z krwi zobaczymy co wyjdziedaj znać co Ci powiedział alergolog...
mam to samo wiem co czujesz, ja na szczęście mam ferie to jest ok, ale jak wrócę do pracy to będę miała oczy na zapałkipotrafi nie spać przez 2 godziny. Jestem tym wyczerpana
trzymam kciuki aby się udało&&&&&&&od niedzieli biorę się ostro za niego
adługo go bierze? pomaga?bo często kicha i smarka.
dziękiZ Oliwki to taka mała modelka, a Adrianek przystojny chłopak
tak na ciałku już plamki są bledsze, ale buzia jeszcze jest jak tarka . No ale mału ma ostatnio bardzo ubogą dietę i baaardzo uważam co mu daje jeść to też pewnie pozytywnie wpływa na rezultatA powiedz maści i syrop pomagają?
a jak do tego doszłaś? Bo u nas Stasiu zasypia na kolanach, ale w nocy każe się bujać i ciężko zasypia po pobudce i jeszcze je butlę kaszy!Mat przyzwyczajony do bujania, ale od dwóćh miesięcy śpi w łóżeczku bez problemu. fakt rzadko zasypia w łóżeczku, najpierw go muszę troszkę polulać na kolanach ale chyba zapomniał o bujaniu
długo bierze. Szczerze mówiąc to nie widzę jakiejś znaczącej poprawy, Ula ciągle mi choruje, ciagle z katarem chodzi. Więc nie wiem jak to z t.ą skutecznością, ale jest bardzo drogi.adługo go bierze? pomaga?
te alergie są okropne, dzieciaki mają ciężki żywot przez to :-(to też pewnie pozytywnie wpływa na rezultat
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość