słodko ją nazywaszKorniszon dobrze to znosi!!!!
daj znać co Ci powiedział alergolog...My na 18.30 idziemy prywatnie do allergologa, bo mały cały wysypany
jakiś koszmar ja chcę już się z niego obudzić![]()
![]()
![]()
domu mąż ,który mnie doprowadził dziś do granic możliwości
każdy miewa gorsze dniMam dość normalnie dość .......gdyby nie chłopcy ......eeech
że bardz brzydko to wygląda i trzeba porobić badaniadaj znać co Ci powiedział alergolog...
mam to samopotrafi nie spać przez 2 godziny. Jestem tym wyczerpana
trzymam kciuki aby się udało&&&&&&&od niedzieli biorę się ostro za niego
adługo go bierze? pomaga?bo często kicha i smarka.
dziękiZ Oliwki to taka mała modelka, a Adrianek przystojny chłopak
tak na ciałku już plamki są bledsze, ale buzia jeszcze jest jak tarkaA powiedz maści i syrop pomagają?
a jak do tego doszłaś? Bo u nas Stasiu zasypia na kolanach, ale w nocy każe się bujać i ciężko zasypia po pobudce i jeszcze je butlę kaszy!Mat przyzwyczajony do bujania, ale od dwóćh miesięcy śpi w łóżeczku bez problemu. fakt rzadko zasypia w łóżeczku, najpierw go muszę troszkę polulać na kolanach ale chyba zapomniał o bujaniu
długo bierze. Szczerze mówiąc to nie widzę jakiejś znaczącej poprawy, Ula ciągle mi choruje, ciagle z katarem chodzi. Więc nie wiem jak to z t.ą skutecznością, ale jest bardzo drogi.adługo go bierze? pomaga?
te alergie są okropne, dzieciaki mają ciężki żywot przez to :-(to też pewnie pozytywnie wpływa na rezultat
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość