cześć dziewczyny !!!
My jutro jedziemy na szczepienie, dowiem się ile Tobiaszek waży i ile ma wzrostu. POzatym mierzyłam mu stopę - jest 11 cm
(wielgachna).
Mój Tobiaszek przekręca się z plecków na brzuszek, na boczki - z brzuszka na plecki udało mu się chyba z 2 razy. Przy czym jak przekęci się na brzuch to zaraz zaczyna plakać, że mu się nie podoba i tak w kółko go przekręcam a on dalej na brzuch. Szał można ostać. A w szczególności upodobał to sobie w porze zasypiania !!!!!
Magdzinka - smutno mi że musisz już wrócić do pracy, ja jeszcze na szczęście mam urlop - do 25 lipca. Ale wyobrażam sobie jak będę to przeżywać jak będę go musiała zostawić najpierw z mężem w lipcu, a potem od sierpnia do żłobka
. Cóż ale niestety jak Ty muszę wrocić do pracy, bo pieniążki się przydadzą, a jakbym poszła na wychowawczy to btm nic nie dostała.
kelly - witaj wśród nas,
myszka_f, - zdjęcie z szczebelkiem jest super mały gryzaczek z Twojej córeczki
Iza - cieszę się, że Mirelka tak ladnie zniosła szczepienie
lutówki - Tobiasz też ostatnio mało sypia w dzień, wczoraj usypiał 1,5 godziny w lóżeczku a spał wyobraźcie sobie 15 minut
. Ja myślałam, że obiadek sobie nastawię a tu nic.
W piątek wraca mój mężuś. Strasznie za nim tęsknię. I powiem Wam, że jest strasznie ciężko z takim małym dzieckiem w domu samemu. Mąż wraca z pracy około 17.00, więc zawsze zajął się Tobisiem po południu - a teraz ja się nim zajmuję cały dzień sama i czasami normalnie padam. Jak Tobiaszek zaśnie już na noc to wtedy dopiero mam trochę odpoczynku.
Dziewczyny - mój Tobiaszek je o wiele więcej niż Wasze dzidzie. Jak pisałyście Wasze maluszki jedzą 4 - 5 razy dzienie. A mój Tobiasz czasami potrafi jeść 8 razy dziennie po około 100 do 130 ml. O zgrozo jakiego ja mam głodomora !!!!!, Jutro u pediatry dowiem się czy to normalne