Uwaga...mam newsa!!!
HANIA SIĘ OBRACA SAMA NA BRZUSZEK!!!
Normalnie jestem taka dumna, że pęknę zaraz!!! i wieczorem, żebyście nie myślały, że to bujda...jak J wstawi film do neta, to wstawię link!!! po prostu nie mogę z radości
Massumi dzięki za życzonka!!! A z ubraniem na wesele na pewno sobie poradzisz..Zawsze możesz poubierać się w kilka zestawów, pokazać zdjęcia a my Ci powiemy, co naszym zdaniem leży najlepiej
Ja już ciuszki za małe posortowałam...dziś dołożyłam kolejną porcję...i wyciągam większe, bo ostatnio coś wyciągnęłam wydawało mi się, że jeszcze za duże, a tu już w sam raz i niebawem za małe będzie
Glizdunia widzisz...jedna kupa, a ile nieszczęścia..tak to już jest! ale ważne, że dziś masz już swoje złote dziecko! i oby jak najdłużej!
Sikorka może masz rację? ale kurczę, ona potem tak łapczywie je i ulewa...A laktator już dawno w szafie stoi, nie używam go bo cycki już się przyzwyczaiły. W miarę...Karolek śliczny z rana!
Ladybird23 to miłego pracowitego dnia! ale nie rób za dużo...co za dużo to niezdrowo...Zobacz jaki ja się leń zrobiłam i bierz przykład...
Gosiu nic nie mów o słodyczach...

ja też pochłaniam ciasteczka...
My dziś ok. Po 9 poszłyśmy na spacer z babcią i na chwilę do cioci...po powrocie kulałam się z młodą na łóżku, a teraz niby zmęczona, niby oczy zamyka, a już uśmiechy mi posyła spod smoczka i gaworzy...no pięknie!!!
Ewcikmówisz kalkulator miłosny...hehehe...no to ja i J przypominamy

Romea i Julię

..., a Hania i Hubcio Muldera i Scully

niezłe
A Tu Hanka dziś....