Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 sie 2007, 12:07

a ja ciągle podchodze do kompa by zlozyc Jakubkowi zyczonka ...i zapominam :ico_wstydzioch: :ico_puknij:

Kubus...rosnij nam zdrowo :ico_buziaczki_big: ...... :ico_brawa_01: dla mamusi....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 13:23

Uwaga...mam newsa!!! HANIA SIĘ OBRACA SAMA NA BRZUSZEK!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Normalnie jestem taka dumna, że pęknę zaraz!!! i wieczorem, żebyście nie myślały, że to bujda...jak J wstawi film do neta, to wstawię link!!! po prostu nie mogę z radości :509: :520: :521: :524: :523: :526: :527: :529: :528:

Massumi dzięki za życzonka!!! A z ubraniem na wesele na pewno sobie poradzisz..Zawsze możesz poubierać się w kilka zestawów, pokazać zdjęcia a my Ci powiemy, co naszym zdaniem leży najlepiej :ico_haha_01:
Ja już ciuszki za małe posortowałam...dziś dołożyłam kolejną porcję...i wyciągam większe, bo ostatnio coś wyciągnęłam wydawało mi się, że jeszcze za duże, a tu już w sam raz i niebawem za małe będzie :ico_szoking:

Glizdunia widzisz...jedna kupa, a ile nieszczęścia..tak to już jest! ale ważne, że dziś masz już swoje złote dziecko! i oby jak najdłużej!

Sikorka może masz rację? ale kurczę, ona potem tak łapczywie je i ulewa...A laktator już dawno w szafie stoi, nie używam go bo cycki już się przyzwyczaiły. W miarę...Karolek śliczny z rana!

Ladybird23 to miłego pracowitego dnia! ale nie rób za dużo...co za dużo to niezdrowo...Zobacz jaki ja się leń zrobiłam i bierz przykład...

Gosiu nic nie mów o słodyczach... :ico_wstydzioch: ja też pochłaniam ciasteczka...

My dziś ok. Po 9 poszłyśmy na spacer z babcią i na chwilę do cioci...po powrocie kulałam się z młodą na łóżku, a teraz niby zmęczona, niby oczy zamyka, a już uśmiechy mi posyła spod smoczka i gaworzy...no pięknie!!!
Ewcikmówisz kalkulator miłosny...hehehe...no to ja i J przypominamy :ico_szoking: Romea i Julię :ico_szoking: ..., a Hania i Hubcio Muldera i Scully :-D niezłe

A Tu Hanka dziś....
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 13:48

A u mnie ten link się nie otwiera... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-08-08, 13:57 ]
OOO już mam ja tez z mężem Mulder i Scully - Zbora, Gosia- to dobrze wróży waszym dzieciaczkom :-D

Hanusia jakaś taka zamyślona :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-08-08, 13:59 ]
Aaaaaaa mój teściu to Lancelot :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2007, 14:12

i my jesteśmy - wrócilismy ze spaceru ok 3 godzinnego .. ufff...może pół paczki spaliłam ..ale był średni krecony :-D na spacerku - hyhyh- teraz po kupie !! ufff ... i słabym cycu -..coś nie chce jesc dziś - i dalej maruda ... :ico_olaboga: juz sama nie wiem - chyba trzeba go połozyc spac! ..i spi ..pisze na raty
dla Hanusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak w zegarku - skończyła 3 m-c i OOO :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 14:16

Gosia A, u mnie też piersiątka jak woreczki .... oczywiście puste, a mała ssie paluchy... więc co butla nie??? :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 14:18

A ja mam wyrzuty, że wcześniej się tak z Hanią nie kładłam...

Massumi a mój brat to... :ico_szoking: Shaggy i Scooby :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

A Hanka chyba podekscytowana nową umiejętnością, bo tez zasnąć nie mogła...Wreszcie padła...ale pewnie niedługo się głodna obudzi...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 14:23

Ja już się boję, aż mnie cycuchy bolą.... kurcze sama nie wiem niby dużo piję, ale może nie to co trzeba.... :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-08-08, 14:25 ]
a jak Ty się z Hanią nie kładłaś??? Do obracania??? :ico_szoking:
Ostatnio zmieniony 08 sie 2007, 14:27 przez massumi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2007, 14:26

massumi - jak nic - ja mam bebilon 1 ... nie smierdzi jak bebiko !!! fakt droższe ..ale co tam .. u mnie tez pustki - oszukałam go 60 ml ... a jak nic wszamał by więcej ... teraz spi ... obudzi sie i spróbujemy z cycami jeszcze raz i butla - zrobie 120 ... trudno ... ale na wieczór będą pełne :-D ... u mnie Zbora - nad ranem z cycykami to samo - twarde , że spac nie mogłam i wkońcu przeciekły :-D jeden :-D no ale po południu pustki ..nie rozumiem tych cycków - ale młody ładnie ściaga wynika z tego - pamiętaj massumi - że dwa karmienia - wystarcza na danie przeciwciał małej - tyle juz wystarcza - więc nie martw sie - witaminiki i przeciwciała dostanie!! a reszta zeby sie najadła :-D

[ Dodano: 2007-08-08, 14:27 ]
o to samo miałam zapytac - jak sie kładałas z Hania ?? nie łapię ??

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 14:29

Gosia A, oj mam taką nadzieję... kurcze no częściej przystawiać już nie mogę.... bo oznaczałoby to łażenie lub leżenie z Ulką przy cycu całą dobę.... :ico_oczko: :-D
A Miłosz po 5 mięsiącu właśnie był na bebilonie... i odpukać jeszcze nigdy poważnie nie chorował i nigdy nie brał antybiotyku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Więc co polecam... :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2007, 14:34

massumi, - ja sie męczyłam przez 3 tygodnie - przystawiała, przystawiałąm ...mały wył- ja tez w nerwach - bo ten sie rzucał ..ech ..i co??? zrobiło sie wiecej????? NIE!!! piłam więcej wody ,herbatek, piwa karmi i piwa :-D i co ??? nic ..więc stwierdziam, że dość męczenia siebie i dziecka i kupiłam .. i zdecydowanie lepiej ..teraz próbowałam zmnieszyć sztuczne - bo myslałm, ze więcej w cycach ..i jaki mam efekt??? - to dzisiejszy - mały w nerwach i ja tez zmęczony jego krzykiem ... bo on nie płacze - tylko krzyczy .... więc przygotowuje sie juz butla na pobudke ... nie bede meczyc dziecka

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”