Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

23 gru 2007, 18:39

HEJ DZIEWUSZKI!!!
ZYCZE WAM WSZYSTKIM KOCHANE WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA!!!
:682: :682: :682: :682: :682: :682: :682: :682: .

OD TEGO LAZENIA PO MIESCIE TO MNIE STRASZNIE BOLA WIEZADLA I BRZUSZEK TWARDNIEJE :ico_olaboga: JUTRO IDE DO LEKARZA NA KONTROLE PO SZPITALU BO MIALAM SIE ZGLOSIC ZA 2 TYGODNIE. MAM NADZIEJE ZE WSZYSTKO JEST DOBRZE. DAM WAM ZNAC.
TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO U NAS STRASZNIE MROZ TRZYMA BRRR

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

24 gru 2007, 00:49

czesc marcoweczki
ja dzis tylko na chwile,strasznie zmeczona jestem cale popoludnie w garach i jeszcze jutro mam troche do zrobienia.takze juz dzis skladam wam kochane marcoweczki najlepsze zyczenia,bo jutro moge nie dac rady zajrzec.
Zdrowycz i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Błogosławieństwa Bożego w nadchodzącym Nowym Roku 2008

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2007, 09:49

Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,
Wokół się wszyscy ludzie weselą.
Spłynęła z niebios dla nas nowina-
Najświętsza Panna powiła Syna.
I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy
Polską kolędę Mu zaśpiewajmy.
Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy
Mocą, radością serca jednoczy

Wystrojonej choinki
Wesolutkiej minki
Gorącego serduszka
Pełniutkiego brzuszka
Oraz opłatka białego
Z rodziną łamanego
kochane Marcóweczki życze Wam tego z serca całego

[ Dodano: 2007-12-24, 10:34 ]
jakas zła dzis jestem bo tescie sobie wymyslili kolacje na 18 a ja mówiłam ze u moich rodziców jest o 19 bo siostra tez najpierw idzie do tesciów na 16.30 a moi rodzice bedą na nas czekac sami. kurcze co roku to samo tescie maja jeszcze dwóch synów wiec sami nie beda a wiadomo ze mi bedzie przykro ze moi rodzice sa tak długo sami :ico_zly: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-24, 10:35 ]
juz mi sie odechciało tych świąt

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2007, 12:04

Jak obyczaj stary głosi według ojców naszych wiary,
pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska,
która świeci dziś o zmroku,
doprowadzi Cię szczęśliwie do spotkania w Nowym Roku!

:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

24 gru 2007, 12:57

HEJ!
BYLAM U GINA WSZYSTKO OK. IDE 11 STYCZNIA NA USG. JUZ NAWET NIE ROBIE SOBIE NADZIEJI ZE SIE DOWIEM KOGO TAM MAM W BRZUSZKU HE HE. BO JA MAM TAKIE SZCZESCIE ZE TYM RAZEM PEWNIE ZNOWU SIE TAK OBROCI ZE NIE BEDZIE WIDAC-CHOCIAZ Z DRUGIEJ STRONY BEDE MIALA NIESPODZIANKE :ico_haha_01:
ZOBACZYMY
JESZCZE RAZ ZYCZE WAM WSZYSTKIE MARCOWECZKI WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO 2008ROKU!!!

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 gru 2007, 12:59

czesc dziewczynki..ale naklikalyscie...pozniej Was doczytam jak bede miala chwilunie

WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA..PACHNACYCH CHOINKA..W BIALYM SNIEGU.. W RODZINNEJ I CIEPLEJ ATMOSFERZE...

ZYCZY CALA MOJA RODZINKA :-)

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2007, 13:10

Witam, marcóweczki. Ja tez dzis tylko na chwilę. Własnie prawie skonczyłam przygotowania do swiąt. Troszkę poszłam na tzw. łatwiznę i niektóre rzeczy, tzn. jedzonko kupiłam gotowe (np. paszteciki, ciasta). Nie chciało mi sie uruchamiac całej produkcji dla 2 osób. Ale za to wczoraj z męzem zrobilismy różniaste pierogi.

Moj szkrabik w brzuchu szaleje bardzo, to bardzo dobrze, tylko czasami wkłada gdzies swoje kończyny. A ja czuje sie tak sobie, ciągle boli mnie ten cyc i łapią skurcze. no i psychicznie nie jest łatwo, zwłaszcza, że święta mnie rozczulają i zawsze płaczę.

Kochane dziewczyny! Życzę Wam spokojnych, ale radosnych Świąt Bożego Narodzenia, duzo miłosci, zdrówka, a także wielu łask od Dzieciątka Jezus :ico_buziaczki_big: . :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2007, 13:33

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
no i radość będzie wszędzie!

wszystkim życzę dużo, dużo, dużo zdrowia i niech nadchodzący Rok 2008r. będzie dla was rokiem pełnym szczęścia. :mikolaj: :682:

[ Dodano: 2007-12-24, 12:41 ]
a my teraz kończymy ( się ) uszka tzn mężulek je lepi, ja ugotowałam barszczyk czerwony, urobiłam sałatkę i mamy makowca i sernik. Na balkonie stoi bigos więc raczej głodować nie będziemy tym bardziej, że na wigilię idziemy do moich rodziców a poźniej zgladniemy do teściów. A jutro rodziców zaprosimy do siebie i tak zleci.
A mały dziś chyba czuje, że się coś dzieje i przeciaga się cały czas. I najbardziej mnie kłóje z lewej dolnej strony brzucha tam gdzie ma nóżki. Śmiejemy się z mężem, że pewnie pazurkami nie drapie hihihi.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

24 gru 2007, 16:45

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny -
grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba.

Obrazek

Witm dziewczyny. Ja od rana zapracowana. I sałatkę robiłam i dwa ciasta jeszcze małemu musiałam zupę ugotować i zaraz sie muszę szykować na wigilię. Jedziemy do teściów na 17 a potem w domciu z moimi rodzicami na 19. Także plan dzisiaj napięty jest

[ Dodano: 2007-12-24, 15:47 ]
Macie dziewczyny jeszcze ode mnie po prezencie :ico_oczko:
Obrazek
Niech każda sobie po jednym weźmie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2007, 12:30

Hej hej dziewczyny.
Witajcie w Boże Narodzenie
Wczoraj to się tak najadłam, że nie mogłam w nocy spać a i niuniek był bardzo rozbrykany. :-D
Prezentów dostalismy dużo i nasze prezenty też sprawiły dużo radości rodzinie. A dziś już muszę trochę się oszczędzać z jedzeniem bo ja tak dalej podzie to pobiję tu rekord :ico_oczko: . Choć strasznie mi smakuje barszcz z grzybkami. Pozdrawiam.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”