Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 lis 2008, 19:51

syla no moja Martynka mistrzostwo świata a Nicolka naprawde jak modelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

delicja ja to nawet niepomyslalabym ze jak dziecko niezrobi kooopki codziennie to zle...Erykowi sie zdarza niezrobic czasem!!!

katrin ja tez siedze tak po nocach i tez wstaje o 9 a Eryk z racji ze klade Go wczesnie spac to wczesniej wstaje i jezdzi mi po glowie samochodami :ico_oczko:

kolka normalnie ja tez tak chce...ciekawy czy chłopakow tak na czułosci zbiera...ja bym chyba ryczała ze szczescia...boskooooooooo

a teraz spi...ciekawe o ktorej na noc spac pojdzie...niewytrzymal i musial sie kimnac...

a ja mysle nad takim czyms pod choinke http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/t ... sic/285749
tylko niewiem czy juz dokonca nieogłuchne :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-28, 18:53 ]
hektorka gratuluje!!!

kamelek pokaz nam Lenke!!!

syla zobacz jak Martyka sie stroi przed lustrem hihi...chyba dla Eryczka:):)
no to buziak :ico_buziaczki_big:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 lis 2008, 20:50

MRÓWECZKO STROIC TO ONA SIE LUBI ALE TYLKO NA CHWILKE ZARAZ SCIAGA WSZYSTKIE GUMKI KITKI TYLKO JAK SIĘ PERFUMUJE TO NIE ŚCIAGA

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 lis 2008, 21:08

dziewczyny ja to dzis sobie uswiadomilam ze za troche ponad 4 miesiace nasze kwietniaki beda mialy 2 LATA...no niektore za 5...SZOK

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

28 lis 2008, 22:24

hej
Syla, faajne te dziewczyny Ci rosną :-)
Mróweczka no to jak kupisz cos takiego to jesteś dla mnie gościówa :-D Ja na pewno bym tego nie wytrzymała :-D :ico_olaboga: Uuuu
A w tej mojej firmie szefom tak się śpieszyło, żeby mnie się pozbyć, że wysłali mnie przedwcześnie i niepotrzebnie na urlop... A ja umowę mam do 2 grudnia... i teraz muszą mi zapłacić za dwa dni. :ico_haha_01: :ico_haha_01: Dobra i 100 Hehehe

Awatar użytkownika
Blanka26

29 lis 2008, 18:18

Mróweczka, ale super fota w podpisie, no a ztą kupką, to niekoniecznie musi być codziennie, jeśli dziecka nie boli brzuszek, a robi np sam co 2 czy 3 dzień to jest ok. ALe u nas czasem nie ma kupki 4 dni, choć Olcię brzunio nie boli, ale kupka jest tak twarda, że nie chce wyjść :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

01 gru 2008, 11:37

cześć!! No, ale żeście się rozpisały dziewczyny.... Piszcie teraz co robiłyście pasjonującego przez weekend? U nas było trochę gości, trochę my byliśmy w gościach. Jula miała stan podgorączkowy, jest marudna i przekorna w każdej jednej kwestii. Nie ma apetytu, tylko pije i czasem zgrzyta niemiłosiernie zębami. Nie ma kupki, bo podejrzewam owsiki... Jakieś takie objawy ma :ico_wstydzioch: Ale skąd, jak i kiedy? :ico_szoking:
Dziś śniła mi się Caro- że przyszedł już Jej czas...

Mróweczka, extra zdjęcie masz w podpisie. Nie mogę się napatrzeć. Twój Elvisek powinien być modelem. Ja nie mam szans, żeby zrobić mojej małej jakieś fajne zdjęcie, a stroić się ona wyjątkowo nie lubi. A jak już nowy ciuch to w ogóle tragedia. Krzyczy, że jej się nie podoba i jest taka draka, że lepiej nie mówić.
Idziemy chwilkę na dwór, jakoś wiosennie się zrobiło :-)

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2008, 13:39

dziekuje dziewczyny :-D :-D

a ja mam straszne zakwasy i ledwo sie ruszam a to dlatego ze 2 dni bylam na warsztatach tanecznych...a zastalam sie i teraz jak ruszylam doopcie to zakwasiorki mam straszeczne hihi...buziaki:*********

[ Dodano: 2008-12-01, 12:40 ]
kolka u nas odwrotnie...ubrac sie da ale rozebrac nie...nawet w sklepie czapki niezdejmie bo jak probuje mu zdjac to jest awantura...jakby mu chcial ktos ciuchy ukrasc heh

[ Dodano: 2008-12-01, 12:43 ]
a i jeszcze...Eryk byl wczoraj z Tatusiem w kinie na "madagaskar 2"...pierwszy raz w kinie byl hih...jak mama tancowala :-D podobno 70% filmu obejrzal zajadajac popcorn...no ale do konca niedal rady...ale ze tyle wytrzymal...SZOK :ico_brawa_01: widocznie zaciekawilo sie dziecko :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2008, 14:48

MRÓWECZKO ERYŚ W TYCH PRZEBRANIACH BOSKI martynka nie da sie tak przebierać problem jest ja ubrac na dwór najchetniej bez czapki i kurtki by szła
ona bardziej striptiserka niz strojnisia jak na razie potrafi do golasa sie rozebrać

Awatar użytkownika
Blanka26

01 gru 2008, 14:50

hehe weekend, ja nienawidzę weekendów!!!!dwa wrzody w domu od rana do nocy :ico_olaboga: odliczam minuty do poniedziałku :-D
poza tym miałam doła z kupką, ale już nie będę wam pisać, bo musiałabym to samo :ico_placzek: eh.....
Ola grzeczna przy ubieraniu i rozbieraniu, ale za to nie usiedzi minutki na pupie, więc i ja foty ładniej pyknąc nie mogę

Mróweczka och jak ja Ci zazdroszczę tych tańców, ja też chcę.......!!!!!!No i brawa dla Erysia za baję :ico_brawa_01:

kolka owsiki?????a jakie ma objawy??

a my jutro jedziemy do ortopedy na kontrolę

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2008, 14:54

martynka oglada bajki ale z kubusiam puchatkiem a w wekend byłam u siostry z martynka bo nicolka była na biwaku z zuchami urzadzilismy sobie andrzejki pilismy malibu z sokiem ananasowym pycha i ogladalismy horrory bo lubimy bardzo a zwłaszcza ja i szwagier i siostrzeńcy i tak minał wekend oczywiscie jak odbierałam nicolke wjechałam facetowi w samochód bo ja roztrzepus jestem lekki i jak patrze w jedna strone to w druga juz nie zawsze :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: i taka byłam delikatna ze wjechałam a gosciu ani sladu na zderzaku ale był wsciekły bo nawet nie miał za co ściagnać kasy ode mnie :-D :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”