Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2008, 09:13

Ja tak tylko na chwilę, powiedzieć że żyję. Szykowanie do wyjazdu w pełni, piorę prasuję, gotuję jadło i wekuję w słoiki. No ale najgorsze, że Karol mi się rozchorował, ma wirusowe zapalenie jamy ustnej, mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i bez problemu wyjedziemy w niedziele.

Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zajżeć do Was przed wyjazdem, choć będzie ciężko, bo w sobote jeszcze mamy imprezę.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

31 lip 2008, 09:23

witam w ten piekny słoneczny dzien ...
my tez zaczynamy pakowanie ..... jutro wyjazd so Sopotu :_))

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 09:56

hejka
nie no wszystkie gdzie wyjezdzaja, albo juz wracaja z wojazy, a ja... :( gdzie tam wrzesien :ico_noniewiem:

Milenka tez je w krzesełku zawsze i wszystko i wie ze jak rano wstajemy to ona idzie do krzesełka a ja robie sniadanie, wie ze jak jest pora deserku i wyciagam go juz z lodowki to ona maszeruje do krzesełka to samo z obiadkiem, kolacje czyli mleczko tylko je w lezaczku ale to juz po kapieli tuz przed spaniem i tak mi jest wygodnie i jej pewnie tez i wszystko w brzuszku sie zdazy poukładac..
a najbardziej mi sie chciało smiac wczoraj jak jechalismy na zakupy, bo Mila cos tam sobie zrobiła i zaczeła płakac i tak płakała ze dałam jej na chwile smoka i mowie jej jak wychodzimy: "Milu idziemy na zakupy ale bez smoka" a ona w mig go z buzi i A do buzi dała i gotowa do drogi :ico_haha_01: takie bystre dziecko :ico_haha_01:

kulka no piekny kawaler z tego naszego Kubusia!!
sikorka coz to znow Karolka dopadło? :ico_olaboga: biedaczek pewnie go wszystko w buzce boli :ico_noniewiem:
glizdunia Miluni wapno dla dzieci bardzo pomaga przy wysypkach i o dziwo pije bez problemu..
zborra nie łam sie tylko szukaj dalej :ico_oczko:

ide teraz z Milu na dwor ale nie wiem jak długo tam wytrzymam bo choc słonce dzis tak nie wali to jednak swar niesamowity.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 10:21

hejka...u nas dzis pochmurnie :ico_noniewiem:
no a ja jeszcze nie pomyslalam ze ja zajadam ostro pomidory i karmie Maye :ico_puknij: ...biegunki dzis juz nie ma narazie....wysypka jest ale jakby zasycha...czekamy na wapno do soboty....

wpadne jak Maya pjdzie spac to dokladniej poczytam...

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

31 lip 2008, 11:43

hej jestem już mi naprawili neta :) u nas dobrze jak na razie, pogoda upał dla mnie trochę za gorąco T grzeczny Mat też, tylko ja w niedzielę wyrwałam zęba i jestem na antybiotyku i przeciwbólowych... bo bez nich to katastrofa :ico_placzek:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 12:28

kate no to super, oby jak najdłuzej sie wam układało a najlepiej caly czas :ico_oczko: bolu zeba wspołczuje, choc sama nie doznałam nigdy takiego prawdziwego bolu co trzeba isc do dentysty, przynajmniej nie pamietam :-)

glizdunia no własnie jak ty jeszcze karmisz Maje to moze te "twoje" pomidory tez jej sie daja we znaki :ico_noniewiem:

a u nas sasiad za płotem wykrył gniazdo szerszeni na drzewie :ico_olaboga: i dzwonił niby po straz a ta mu powiedziała ze nie przyjada bo maja za duzo zgłoszen i jak chce sie tego pozbyc to musi po prywatna firme dzwonic zeby mu to zlikwidowali, słyszałyscie kiedys o takims czyms, bo to normalnie chyba jakis skandal :ico_noniewiem: teraz mial dzwonic drugi sasiad, obym ja nei musiala zajasnic :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 12:44

hej...Maya juz spi..uffff...teletubisie na chamca chciaLA OGLADNAC CHOC JEJ SIE JUZ OCZY ZAMYKALY :ico_haha_01:

Lady,ojoj...szerszenie to nic dobrego,nie wiem jak jest teraz ale nam kiedys do domu 2 razy straz bez proszenia sie przyjechala zlikwidowac gniazdo :ico_noniewiem: ...dzialajcie bo to takie dziadostwo ze szok!

Kate,super ze juz jestes!bol zęba...nie zycze nikomu...daaaawno juz nie mialam ale pamietam z dziecinstwa :ico_chory: ....i swietnie ze uklada sie w rodzinie...oby nie zapeszyc :ico_sorki:

a gdzie reszta dziewczyn?Jagodka,Irmina,Anza....juz dawno ich nie bylo :ico_noniewiem:

a mnie swedzi pupa....mam 8 ugryzien na posladku...nie wiem co mnie tak pokasalo w nocy :ico_zly:

Maya dzis chodzi w swoim pierwszym warkoczyku :-D :ico_haha_01: wiec jest i fotka :ico_oczko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2008, 13:34

Maya jest poprostu śliczna.
A Karolowi już pomału przechodzi, smarujemy buzię maścią i szybko się goją dziąsełka. To w sumie jego pierwsza choroba i myślę, że się uporamy z nią w miarę szybko.
Lecę dalej się szykować :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 14:54

Uroczy ten warkoczyk Majeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wiktor dopiero mi usnął :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Dziewczyny o której wieczorem zasypiają wasze maluchy ? wiktor przez to, że na popołudniową drzemkę chodzi dopiero o 14.-14.30 wieczorem zasypia po 21 :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 16:33

Czesc Kochane Obrazek przepraszam ze tak sie znowu wtracam ,my dzis caly dzien zalatwiania,jezdzenia za tymi szynami :ico_olaboga: ,pojechalismy do Bytomia tam jest taki szpital specjalistyczny ortopedyczny ,i badaja tam dzieci i robia te szyny!!zbadal Wiki tam inny lekarz co sie tym zajmuje i hmmmmm oglada dotyka i mowi ze jest ta szpatlawosc kolan,ale rowniez dobrze moze sama zniknac lub i nie lepiej za wczasu dzialac dac te szyny zeby Wikunia miala ladne nozki ,koszt uwaga 500zl :ico_szoking: myslalam ze zeslabne na miejscu,bedzie to wygladac tak :
na stupce bedzie sznurowany sandałek od tego pociagniete na gore usztywnione szyny i u gory wiazane czyli na udzie,calosc nogi bedzie calkowicie sztywna :ico_placzek: (jak moj krecioszek to przezyje??)pokazywal nam to na zdjeciu ten facet,i nastepny hicior czekac na to trzeba do 3 tygodni :ico_olaboga: i do przymiarki tego ustrojstwa z Wiki,zadzwonia kiedy!!
Oczywiescie z tamtad wyszlismy i poryczalam sie strasznie bo dalej nie wyobrazam sobie mojeg pedziwiatra w tym :ico_placzek:
wiem ze to dla jej dobra musze to przezwyciezyc i byc silna!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”