Oj tak .Tylko nie wiem czy ja będę jeździć w ty roku.Mamy w planach jechać na 3 dni z mała ale wtedy tylko P by jeździł.Nie wiem czy dałabym rade zostawić małą na cały dzień z dziadkami.U nas śnieg sypie i wszędzie biało... szkieletorek już niedługo snowboard i narty - nie mogę się doczekać
Wczoraj nie wiem czy pisałam oddaliśmy narty do smarowania itp. Jutro przyjeżdża szwagier z Francji i on z siostra też jeżdżą z nami , tylko że on jako jedyny na desce jak u was właśnie.
A gdzie wy jeździcie ?
Nie słyszałam o czymś takim ani lekarka mi nie mówiła nic takiego.A dziewczyny, które stosują dietę bezmleczną mam pytanie Dlaczego raz się zaleca dietę, a raz wystarczy takie coś, bo już się pogubiłam?
heheh świetna mała a mąż chyba zaspanypokaż Wam zdjęcie z rana
heheheh nie no minka świetna .kwiatunio ale Izunia jest fajna. A jaka zaskoczona, że widzi aparat. Identycznie jak mój Alanek, tylko zobaczy aparat i od razu zdziwienie Pokaże wam:
Moja pewno nie rozumie jak wasze, ale już nie raz wzięłam wieczorem aparat by rano gdy jest bardzo rozgadana i śmieszka zrobić jej zdjęcie.I co gada sobie ,śmieje się a jak tylko chce jej zdjęcie zrobić to nic a nic nie wyciągnę od niej .Jak schowam to od razu nawija.
Byłyśmy na spacerku , spotkał nas deszczyk ale nam to nie straszne bo mamy folię więc wcale się nie spieszyłam do domu a małej się dobrze spało.
Zaraz jedziemy na kawę z małą i P do rodzinki . Chyba ten schemat spanie karmienie zabawa nie dla mnie bo my jesteśmy straszne włóczykije i ciężko jest się trzymać tego twardo.Może jak będzie większa to się to troszku zmieni .