donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

03 sty 2013, 21:12

ja juz po wizycie i u mnie OK..
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ziolo a Ty jak się czujesz?

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2013, 21:43

witam :)

i stawiam tort z okazji 4 urodzin Szymka :-D

Obrazek
:ico_tort: :ico_urodzinki: 100 lat!

monika
Super wieści!

tibby jak tam po wizycie?

zioło jak się czujesz?

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

03 sty 2013, 23:03

Malgorzatka , donatka26 dziekuje,ze pytacie. Czuje sie nie najlepiej. Nie wiem czy antybiotyk wogole zaczal dzialac, ale jest odrobinke lepiej. Modle sie tylko,zeby do niedzieli sie poprawilo, bo w poniedzialek juz powrot do pracy.
Dobranoc

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

04 sty 2013, 11:21

witam się.
rzadko będe bo coś mi lapek świruje i działa zaledwie kilka minut po czym siada... na weekend oddajemy go do naprawy, więc nie wiem kiedy bede. postaram się sztbko na wypłatę kupic muszkę, to może do dużego i starego kompa choć zasiądę by z wami popisać.

ja byłam na wizycie. fajnie przebiegła, szybko.
zrobił mi cytologię i podrażnił mi szyjkę i trochę plamiłam, ale powiedział, że tak może być i się tym nie martwić. na szczęście na wieczór plamienie ustało. jeszcze z rana widzę, że wkładka delikatnie brudnawa, ale to nie krew, ani brąz, tylko przybrudzony śluz. grunt, że już to badanie mam za sobą.

potem lekko mi słabo było, ale wytrzymałam. powiedział, że ruchy są możliwe i to mogło być to, więc czekam na wyraźniejsze znaki od maluszka.
nast. wizyta za 2,tyg. sama się zdziwiłam, że tak szybko.

i przez święta przytyłam tylko 100g, więc jestem happy i oby tak dalej. jeszcze zdążę przytyć na końcowych miesiącach, więc mi teraz nie spieszno.
jutro zaczynamy 4 miesiąc w okienek, więc już dziś w razie co stawiam :ico_tort:

pozdrawiam i może do usłyszenia zaś.
przepraszam, że tylko o sobie.

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

04 sty 2013, 16:05

Witajcie dziewczyny :-)
Dawno mnie nie było i niejestem na bierząco ale doczytam was i wszystko nadrobię.
ziolo,- strasznie współczuje zapalenia ucha ja w pierwszej ciazy tez miałam i myślałam że nigdy nie przejdzie ale pobrała leki i było ok i powiem Ci że bez nich w ogóle mogło Ci nie przejść.

tibbi, ja jak miałm cytolegie to dokładnie przechodziłam to tak samo troszkę plamiłam nie ma to żadnego wpływu na dzidzię.

Co u mnie ja w środę miałam wizytę i USG połówkowe było bardzo fajnie bo mój mąż był zemną i miał okazjie zobaczyć dzidzę jest już spora bo ma chyba 460 g noi poznaliśmy płeć to będzie dziewczynka :-)))

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

04 sty 2013, 16:07

donatka26 ,- 100 lat dla synka

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2013, 18:24

witam :)

ja dziś mam lenia, nic mi się nie chce, same nudy,
placek upiekłam, jutro jadę po tort , muszę rano posprzątać, bo po południu przyjadą goście do Szymka,

a i stawiam :ico_tort: za 14tydzień :-)

milutka pisała na fb, że urodziła :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co u mnie ja w środę miałam wizytę i USG połówkowe było bardzo fajnie bo mój mąż był zemną i miał okazjie zobaczyć dzidzę jest już spora bo ma chyba 460 g noi poznaliśmy płeć to będzie dziewczynka :-)))
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
donatka26 ,- 100 lat dla synka
dziękuję :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

04 sty 2013, 22:16

Ogromnie gratulacje dla milutka.
Ja Juz w domku. Oliwierek spiewal sie Na medal w podrozy. Jak wrocilismy do domu to plakal chyba ze dwie godziny. Bardzo teskni za moja siostra. Moj maz wroci z pracy pozno w nocy.
Ja zdarzylam jeszcze pojsc do lekarza. Uspokoil mnie. Zmienil jednak masc Na krople, tez zawiera antybiotyk. Jest tez bezpieczny w czasie ciazy. Powiedzial, ze nie powinnam sie martwic. Chyba takiego lekarza potrzebowalam. Wysluchal mnie. Siedzialam u niego ponad pol godziny chociaz mial duze opoznienie. Jestem nareszcie spokojna.
MusZe jutro zajac Oliwierka, zeby tak nie plakal za moja siostra. Bardzo mi go szkoda. Zreszta ja sama jestem z nia zzyta. W czerwcu do nas przyjezdza. Na zamiar studiowac I bedzie z nami mieszkac. Juz sie doczekac nie moge. Oli bedzie w siodmym niebie.
Dobranoc moje drogie

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

05 sty 2013, 10:50

hej :-)

ziolo szybkiego wyleczenia zapalenia ucha zycze !

kaczorek super ze z dzidzia wszystko dobrze i gratuluje corci :-)

donatka :ico_brawa_01: za 14 tydz. :-D

milutka :ico_brawa_01: ze :ico_dziecko: juz na swiecie :-) Gratuluje! duzo zdrowa dla Was!

moj maluszek dzis od 5 rano rozrabia i kopie mamusie na calego :-) alez ja go kocham :-) zaraz zabieram sie za sprzatanie :ico_odkurzanie: i :ico_duzepranko: :-)
stawiam juz dzis :ico_tort: za 23 tydz. :-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2013, 15:11

hej wszystkim

Nie wchodziłam do was bo mi laptop szwankuje,raz sie wyłancza potem chodzi i znowu wyłancza to go nie włanczałam jakis czas a jak wczoraj chcialam do was zajzeć i cos naskrobac kolezanka moja przyjechała po mnie autkiem i zabrala do siebie i dopiero mąz mnie przywiuzł poszedł robic obiadek a ja sobie poodpoczywam :ico_oczko:

Przede wszystkim dziewczynki wielkie brawa za wizyty i za zdrowe maluszki :ico_brawa_01:

kaczorek gratulacje córeczki :ico_brawa_01:

tibby no to mamy to samo widze z laptopem :ico_noniewiem:

donatka26za 14tc :ico_brawa_01: MonikA88 za 23tc,ale to leci :ico_szoking: :ico_brawa_01:

A chorowitkom życze zdrówka Ziolo zdrowiej kochana oby jak najszybciej :ico_sorki:

A ja mam połówkowe w poniedziałek na ok 8 rano jedziemy z mężem mam nadzieje,ze gin pozwoli wejść mężowi,bo jak nie to zrobie borute :ico_noniewiem: Ale już sie stresuje :-)

Moje maleństwo dokazuje juz codziennie a dzis to nawet o 7 rano dało mi znać hehe a po pęcherzu jak daje jak sie tam usadowi a mi sie chce do tego siusiu to ledwo dobiegam do ubikacji heh :-)

miłego dnia kochane

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”