monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 gru 2007, 18:27

mnostwo buziakow na te Swieta :ico_buziaczki_big: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2007, 11:09

czesc dziewczyny

ale miałam noc myslałam ze pojade do szpitala :ico_olaboga: brzuszek bolał i do tego kregosłup meczyłam sie do 3 mąz mi masował kregosłup i jakoś usnęłam ale wziełam chyba wczoraj ze 4 nospy. dzis juz troszke lepiej chociaz czasem jeszcze zaboli dobrze ze jutro mam wizyte u lekarza to mu powiem. synek kopie i sie wierci to najwazniejsze.

a jak świeta ja pojadlam troszke ale chciałoby sie wiecej ale niestety zoładek nie pozwala :-) dzis musze troszke przystopowac bo jutro jak wejde u lekarza na wage to sie przeraże ostatnio było razem 10 kg na plusie 3 tyg temu zobaczymy co jutro bedzie.

miłego II dnia świąt pozdrawiam

[ Dodano: 2007-12-26, 10:12 ]
a jutro dwie moje kolezanki beda rozpakowane maja na jutro wyznaczone cesarki ale im zazdroszcze bedą juz miały dzidzie przy sobie

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 09:55

witam was serdecznie moje kochane
wczoraj wrocilam ale bylam tak zmeczona droga ze juz mi sie nie chcialo klikac,dzis mi zeszla prawie godzina zanim wszystko przeczytałam co napisalyscie, i dzialo sie nie malo, swieta minely mi nawet dobrze,moja dzidzia kopie i wierci sie tylko oczywiscie moj odwieczny problem to to ze moj brzuszek cigle taki sam, :ico_olaboga: 4 stycznia ide na kontorle, ja jutro chialam sie wybrac na badanie na przeciwciala ttylko chcialam was zapytac czy musze byc na czczo???????? ja znow od ostatnej wyzyty przytyłam 4 kilo razem to juz 18 razem :ico_olaboga:, kutrcze nie wiem co pisac tak dlugo mnie tutaj nie bylo,potem wkleje zdiecie jak sobie zrobie,caluje was mocno :ico_ciezarowka: papa

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

27 gru 2007, 10:41

HEJ DZIEWCZYNY!!!
I JAK TAM PO SWIETACH?PRZEZ TE PYSZNOSCI PRZYTYLAM PRAWIE 2 KILO! :ico_olaboga: MASAKRA NO ALE TRUDNO BYLO IM SIE OPRZEC...
ALE MI CZAS TERAZ SZYBKO LECI WAM TEZ?MI 10 STYCZNIA ZOSTANA TYLKO 2 MIESIACE :ico_brawa_01: W SUMIE TO MAM TAKIE WACHANIA RAZ SIE CIESZE ZE TYLKO 2 BO MALUSZEK BEDZIE Z NAMI A Z DRUGIEJ STRONY :ico_olaboga: TYLKO 2 MIESIACE CZY JA SOBIE PORADZE I WIZJA PORODU ZBLIZA SIE NIEUBLAGALNIE...MAM MIESZANE UCZUCIA WY TEZ TAK MACIE?

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 10:43

hej dziewczyny
byłam na wynikach a o 16 wizyta dzis u lekarza ciekawe jaki synus duży

kurcze dziewczyny tak sie cieszyłam ze nie miałam jeszcze bóli kregosłupa a teraz od dwóch dni masakra ale boli ze w nocy nie wiem jak mam spać boli mnie tak w dolnym odcinku :ico_olaboga: :ico_olaboga:

czy wy tez miewacie ból kregosłupa ?

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 10:53

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-27, 09:54 ]
to moj brzuszek a w num zuza dzis zaczynamy 29 tydzien

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 10:56

czesc, kobietki :-)
no, święta,święta i po świętach...Czas minął jakos szybko.Niby nic nie robiłam, z zmęczona jestem. Dzis postanowiłam, ze bede leniuchowac. Śniadanko zjadłam jeszcze z mężem, zamierzam tez dzis zjesc mniej. Przedwczoraj myslałam,ze pęknę, naprawdę.
Moja dzidzia jakos często miała czkawkę, poza tym pewnie cieszyła się, ze mamuska zjadła trochę słodkości.

Bóle kręgosłupa jakos jeszcze mnie omijają.

basia24, nie przejmuj się wagą, idziemy, ze tak powiem, łeb w łeb, ja też mam +17. :ico_brawa: Ale na zdjęciu nie wiedac tych kg, tylko brzusio fajowy, i spory nawet. :509: Ja chyba szybciej muszę kupic aparat, wtedy będziemy porównywac...
Ostatnio zmieniony 27 gru 2007, 11:00 przez Dona, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 10:59

basia24, ale śliczniutki twój brzusio :ico_brawa_01:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 gru 2007, 13:20

czesc dziewczynki, och ale to byly swieta.. normalnie wykonczona jestem :-) najlepiej bym spala i spala i spala :-D

mnie tez bardzo czesto boli kregoslup i co najgorsze bardzo biodra bola, w nocy czasmi nie moge sie przekrecic albo w ciagu dnia chodzic, pytalam sie mojego ginka o te wszystkie bole, powiedzial mi ze bol kregoslupa to normalka bo cialo przystosowuje sie i wygina odpowiednio do ciezaru maluszka, ja juz widze roznice jak wygladalam kiedys a jak jestem teraz wpowyginana :-) na bole kregoslupa pomaga mi proste siedzenie,piers do przodu lopatki sciagniete..na dluzsza chwile strasznie nie wygodnie ale pomaga. a na bol bioderek (bo jak to lekarz powiedzial one sie rozszerzaja na boki) pomaga mi cieply termofor,klade sobie w okolicach stawu biodrowego i jakos sobie z tym radze. ale uwierzcie ze mam za soba wiele nieprzespanych nocy, spie jak zajac tak czujnie,wszystko mnie budzi na dodatek trudno sie zasypia :ico_noniewiem:

no dobra dosc narzekan :-D najwazniejsze ze jestesmy szczesliwe, mamy maluszki pod serduszkiem i juz niedlugo bedziemy je tulic w ramionach.. ale jestem :ico_spanko: zaraz chyba w kimonko na 2 godzinki pojde :-) no dobra dziewuszki.. milego grudniowego dnia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 14:10

WItam po Swietach
Unmie ok zaliczylam juz dzisiaj spacerek :-D czuje sie dobrze malutka sie kreci i daje kopniaczki :-D A tak nic ciekawego wiecie co ja chyba jestem jakas nienormalna bo mnie sie nadalc zas bardzo ciagnie :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”