Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 13:50

anetka607
wspaniale że już jesteś w domu :ico_brawa_01: :ico_sorki:
uważaj na siebie i swoją córcię. Ciesze się, że wszystko dobrze i planujesz kolejny pobyt w szpitalu podczas porodu :ico_brawa_01:

ps. wczoraj zakupiliśmy łóżeczko http://allegro.pl/item717298490_lozeczk ... gryka.html :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2009, 14:16

anetka607, witaj w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dbaj o siebie i małą, dużo odpoczywaj a z pewnością następna wizyta w szpitalu będzie w grudniu na poród :-D
Mam też pytanie, już na spokojnie, jak to się stało, że Cię wzięli do tego szpitala? I jak bardzo się ta szyjka Ci skróciła. Ja jutro mam kolejną wizytę u lekarza, no i jak zwykle mam stracha :ico_noniewiem:

anusiek, śliczne łóżeczko :-D Widać, że stabilne i duży plus za szufladę. :ico_brawa_01:

barbapuppa, mam nadzieję, że ta córcia będzie grzeczniejsza i nie zmasakruje Ci tak mocno brzuszka :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 14:56

hej dziewczyny! uwazajcie na swoje brzuszki :ico_sorki:
i trzymajcei dzis za mnie kciuki!!! na 18 jedziemy ogladac mieszkanko. pisalam wam juz kiedys ze tu mamy problemy. tamto jest blizej centrum i tansze. moze sie uda :ico_sorki: :ico_sorki:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

31 sie 2009, 15:06

witam wszystkie ciężarówki:) ale przede wszystkim Anetkę, dobrze, że już jesteś... :-D
i to koniec problemów... zobaczysz:)

anusiek gratuluję już zakupu łóżeczka, mam wybrane podobne łóżeczko
http://allegro.pl/item713677816_lozeczk ... ml#gallery
ale mało miejsca w mieszkanku, więc odkładam jeszcze ten zakup:) podoba mi się bardziej model Łóżeczko Max firmy Drewex, ale jest za duże na mój metraż:(

negocjuję teraz ceny wózka... może uda się go kupić. bardzo bym chciała:)
http://allegro.pl/item722219827_chicco_ ... ml#gallery
na ten model jestem już zdecydowana, ale w tym przypadku odpowiada mi też bardzo kolor.

barbapuppa - uważaj na swój brzuszek! :-D te dzieci rozrabiają od samego początku :-D

Shiva nie martw się, wszystko będzie dobrze. 20 sierpnia urodziła synka moja koleżanka. dopiero na kilka dni przed jej porodem dowiedziałam się, że od 27 tygodnia miała jakiś pierścień czy coś na szyjce... bo miała problemy właśnie. a potem zero problemów. chodziła, pracowała i nie leżała do ostatnich dni... może nawet lepiej jak coś założą i nie każą Ci leżeć... sama nie wiem... . w każdym razie w jej przypadku sprawdziło się to świetnie.

teraz lepiej wezmę się za obiad. bo mąż to wyrozumiały i mogłabym nie robić, ale brata zaprosiłam więc nie wypada.... zamówić pizzę :ico_szoking:

póki co pozdrawiam Was, pa :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 15:22

na 18 jedziemy ogladac mieszkanko. pisalam wam juz kiedys ze tu mamy problemy. tamto jest blizej centrum i tansze. moze sie uda
będę mocno trzymać kciuki!!
podoba mi się bardziej model Łóżeczko Max firmy Drewex, ale jest za duże na mój metraż:(
rzeczywiście dodatkowe szuflady ale i miejsca więcej...też nie mam zbyt dużej powierzchni bo tylko 42 m2 całego mieszkania.
negocjuję teraz ceny wózka... może uda się go kupić. bardzo bym chciała:)
no to trzymam kciuki za negocjacje. Ja mam upatrzone 2 modele ale zakup planuje w przyszłym m-cu.

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

31 sie 2009, 15:26

a i jeszcze jedno...
koleżanka, o której wspominałam. ta, która urodzila teraz w sierpniu poleciła mi poduszkę w kształcie litery C. mówi, że to naprawdę rewelacyjna sprawa. nie wiem czy coś o tym słyszałyście... może macie. ja dziś zakupiłam.

http://www.allegro.pl/item717217137_pod ... ml#gallery

pozdrawiam raz jeszcze:)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2009, 17:28

dorotaczekolada, trzymamy kciuki za to mieszkanko :-)

meg, fajne łóżeczko i powodzenia przy negocjacjach cenowych :-D Co do poduchy, to jeszcze nad tym nie myślałam :ico_wstydzioch: ale wygląda zachęcająco.
Mi lekarz powiedział, że te pierścienie stosuje się gdy jest już otwarta szyjka. ale to różnie bywa. Sama nie wiem co o tym myśleć :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 17:29

koleżanka, o której wspominałam. ta, która urodzila teraz w sierpniu poleciła mi poduszkę w kształcie litery C. mówi, że to naprawdę rewelacyjna sprawa. nie wiem czy coś o tym słyszałyście... może macie. ja dziś zakupiłam.
tak słyszałam i widziałam w sklepie takie poduszki. Są podobno wygodne w ostatnich m-ch ciąży do spania. Potem przydają się dla malucha i do karmienia.

[ Dodano: 2009-08-31, 17:30 ]
Mi lekarz powiedział, że te pierścienie stosuje się gdy jest już otwarta szyjka. ale to różnie bywa. Sama nie wiem co o tym myśleć
totalnie się na tym nie znam :ico_noniewiem: ale nie martw się na zapas Shiva :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2009, 17:32

anusiek, postaram się :ico_wstydzioch:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

31 sie 2009, 18:14

Dziewczyny, czy któraś z Was używa może takiej lub podobnej szczotki do kurzu? widziałyście to może u jakiś znajomych, u kogoś w rodzinie...
http://www.allegro.pl/item728248883_szc ... uster.html

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”