wspaniale że już jesteś w domuanetka607

uważaj na siebie i swoją córcię. Ciesze się, że wszystko dobrze i planujesz kolejny pobyt w szpitalu podczas porodu

ps. wczoraj zakupiliśmy łóżeczko http://allegro.pl/item717298490_lozeczk ... gryka.html

wspaniale że już jesteś w domuanetka607
będę mocno trzymać kciuki!!na 18 jedziemy ogladac mieszkanko. pisalam wam juz kiedys ze tu mamy problemy. tamto jest blizej centrum i tansze. moze sie uda
rzeczywiście dodatkowe szuflady ale i miejsca więcej...też nie mam zbyt dużej powierzchni bo tylko 42 m2 całego mieszkania.podoba mi się bardziej model Łóżeczko Max firmy Drewex, ale jest za duże na mój metraż:(
no to trzymam kciuki za negocjacje. Ja mam upatrzone 2 modele ale zakup planuje w przyszłym m-cu.negocjuję teraz ceny wózka... może uda się go kupić. bardzo bym chciała:)
tak słyszałam i widziałam w sklepie takie poduszki. Są podobno wygodne w ostatnich m-ch ciąży do spania. Potem przydają się dla malucha i do karmienia.koleżanka, o której wspominałam. ta, która urodzila teraz w sierpniu poleciła mi poduszkę w kształcie litery C. mówi, że to naprawdę rewelacyjna sprawa. nie wiem czy coś o tym słyszałyście... może macie. ja dziś zakupiłam.
totalnie się na tym nie znamMi lekarz powiedział, że te pierścienie stosuje się gdy jest już otwarta szyjka. ale to różnie bywa. Sama nie wiem co o tym myśleć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość