cześć kobitki
Wiolu dziękuję za linka

na 78% dziewczynka

wszyscy mówią mi, ze dziewczynka będzie, nie wiem skąd u nich takie przekonanie. Mój mąż już na pierwszym usg w 4t3d widział siusiaka
Emilia to musi być fantastyczne uczucie, aż zazdroszczę
Aniu mój suwaczek dobrze pokazuje, bo one w dniach liczą, a myślałam, że może dziewczyny źle interpretują
Koroneczko a chętnie poćwiczę sobie mój kręgosłup, jak możesz to podeślij mi coś:
markotka1985@wp.pl
Murchinson a ja tam się z biustu akurat cieszę, bo przed ciążą miałam miseczkę A, a teraz piękne i pełne B

nie wiem czy za chwilę nie będzie C

oby na C się skończyło
mamo Izuni a co to za egzamin mąż zdaje?
Nowa to drętwienie od wczoraj już się nie pojawia, ale plecki bolą, oj bolą

w poniedziałek pogadam z lekarzem, może będę mogła na basen chodzić albo jakieś masaże.
Macie już wybrane imiona dla maluszków? Nam udało się dojść do porozumienia w kwestii imienia dla dziewczynki-Iga

bardzo podoba mi się to imię, nie jest oklepane, ani jakieś wymyślne a na tym mi zależało, mamy długie nazwisko, to krótkie imię w sam raz

z imieniem dla chłopca może być batalia, bo mój mąż jakieś dziwaczne wymyśla, np. Pankracy, Hipolit itp...

a ja bym chciała Filip albo Emil.
Rozmawiacie z brzuszkami? Ja dzisiaj zaczęłam pierwszy raz mówić do mojego brzuszka i jakoś tak dziwnie mi było

chyba cały czas nie mogę uwierzyć w to, że rośnie we mnie mały człowiek, bo tyle czasu się staraliśmy, leczenie, operacja, morze wylanych łez, że to wszystko takie nierzeczywiste mi się wydaje. Chyba dopiero jak poczuję ruchy maluszka, to w pełni uwierzę, że jest.