Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Zimóweczki 2013/2014 ( grudzień, styczeń, luty)

14 lip 2013, 21:19

karo, wszystkiego naj dla Nikosia, też chodzi mi po głowie rowerek biegowy dla Piotrka na drugie urodzinki ;-)

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

14 lip 2013, 21:30

Dzięki Inia :-)
Polecam! Super sprawa, uczy równowagi i potem dzieciaki szybko przestawiają się na "prawdziwy" rower dwukołowy :-) Nasz Nikoś wczoraj nieśmiało siadał i próbował chodzić z nim :ico_oczko: A dziś już całkiem ładnie po mieszkaniu sobie radzi :-)
Wstawię fotkę może jutro to sobie zobaczysz.
A Piotruś jeździ na trójkołowcu??
A powiedz jak tam u Was z pracą Męża? Szuka coś na biegu, czy na razie odpoczywa po przejściach? Trzymam kciuki by szybko coś znalazł i duuużo lepszego! :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2013, 08:29

karo, z pracą męża jest tak, że kopalnię przejął syndyk, dostali zwolnienia i są na 3-miesięcznym okresie wypowiedzenia. Później niby mają dostać umowę zlecenie, ale to dość ryzykowna dla nas opcja, bo idzie zima, a w kopalniach odkrywkowych często w tym okresie są zastoje, więc zostalibyśmy bez grosza. Innej pracy u nas nie znajdzie, tu jest okropne bezrobocie, ludzie latami szukają i nic... a nawet jakby się udało, to zarobi najniższą krajową, a to nawet na nasze stałe opłaty by nie wystarczyło. Aktualnie mąż szuka czegoś za granicą

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2013, 10:48

Hej!

My po śniadanku, po kawce z ciasteczkami, ja niedługo jadę do pracy, a Maksia podrzucam do niani. wczoraj wstałam kompletnie bez sił. Miałam chyba bardzo niskie ciśnienie, bo nie mogłam nawet ręki w górę posnieść, obiad zrobiłam z musu. Po południu już mi przeszło, pojechaliśmy na lody i do kuzyna na kawkę, było miło :-)
Koroneczka, jak w pracy w sobotę?? Uwinęłaś się szybko??
Wađnie nie bardyo, sko}cyzam pryed 15 :ico_sorki: na obiad pojechaliśmy do knajpy bo nie było czasu na gotowanie, była wyczerpana :ico_sorki: ale jeszcze troszkę :-) Rowerek biegowy super sprawa, my Maksiowi kupiliśmy na allegro i to nie był dobry pomysł bo jest troszkę za duży, a są też dostępne mniejsze rowerki, więc kupimy mu pewnie drugi a tamten będzie na później. A Wy jaki macie?
Aktualnie mąż szuka czegoś za granicą
Mocno trzymam kciuki by wszytsko posżło po Waszej myśli :ico_sorki: Musi być dobrze, trzeba być dobrej myśli.

Miłego dnia dziewczynki

Awatar użytkownika
karo-22

15 lip 2013, 10:48

O kurczę, no to rzeczywiście nieciekawie... :ico_pocieszyciel: A gdyby Mąż znalazł coś za granicą, to wyjedziecie wszyscy razem, czy On będzie wyjeżdżał?
Jeju u nas ciężko teraz z pracą niestety...
My też niedawno mieliśmy zawirowania z pracą, bo Mąż zmieniał, ale na szczęście w miarę szybko dostał nową, no i nawet mnie udało się załapać, więc macierzyński będę miała, a teraz rok to szkoda by było nie skorzystać...

Trzymam kciuki by się poukładało po Waszej myśli :-)

Dziewczynki kiedy wizytujecie??
Koroneczka, coś mówiłaś, że na kolejnej wizycie może płci się dowiesz, kiedy?? :-D

Awatar użytkownika
karo-22

15 lip 2013, 10:50

Ahhhh no i stawiam za 10 tygodni :ico_tort: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2013, 13:47

Ja idę 24 na wizytę, będzie to już 18t4d więc pewnie mi powie któż to u mnie mieszka:)

Awatar użytkownika
sylwia78
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lip 2013, 16:38

czesc dziewczynki
Karo 100lat dla synka, a pokazesz rowerek ?bo my wlasnie na etapie szukania dla Szymka ;-)
ja mam wizyte w piątek a już zaczynam lapac stresa bo blisko miesiąc nie widziałam maluszka ,mam nadzieje ze nowy gin zrobi mi usg i w końcu dostane karte ciąży bo już mnie to meczy powoli

no i z nowości to od kilku dni mam wstręt do miesa ,no nie mogę patrzeć,wachac ,dotykać bo od razu mam odruch wymiotny,dzisiaj 3x podchodziłam żeby usmazyc kotlety,ogolnie zywie się chlebem z almette bo tylko to mi wchodzi,no i słodyczami ;-)

Awatar użytkownika
karo-22

16 lip 2013, 18:30

Proszę Dziewczynki nasz rowerek :-) :

Obrazek
Obrazek

To jest Axer (walkie 01), my zapłaciliśmy w sklepie rowerowym 239zł, ale na allegro widziałam, że też są w cenach 150-200 nie patrzyłam już na modele, nie wiem czy wszystkie takie same, czy nie.
W każdym razie nasz Pan od rowerków bardzo Go polecał, a badziewia nie sprowadza do sklepu :ico_oczko: No i On polecił nam trójkołowca naszego, który jest GENIALNY, więc i ten myślę jest dobrym wyborem :ico_sorki:
W każdym razie powiedział nam facet, że wystarczy na kolejne dzieci i jeszcze trzeba będzie je wydać :ico_haha_01: I co do trójkołowca się nie mylił, wcale się nie "zużywa", Nikoś jeździ Nim już dobry ponad rok bez przerwy praktycznie :-) Uwielbia ten rower, nawet przewozi nim obiady z kuchni do pokoju :ico_brawa_01:

Sylwuś, no to fajnie że wizytka niebawem :-) Na pewno wszystko w porządeczku i z Tobą i z Dzidzią :-) Ale rozumiem Twoje zdenerwowanie, ja też każdą się stresuję :ico_sorki:
Ja moją fasolkę widziałam w czwartek :-) A dziś miałam wizytę u mojego starego ginka, wszystko jest w porządku na szczęście, stwierdził, że odpoczynek przyniósł efekty :-) No i też się nieco stresowałam, bo miałam wyniki badań, ale wszystko też w porządku, krew, mocz, wymaz i to co ma być ujemne jest ujemne :-) Hemo 14,4, więc ładnie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karo-22

18 lip 2013, 09:21

Co tam u Was Laseczki?? :-)

U nas upałów ciąg dalszy, fajnie! :-) Ech pojechałabym sobie gdzieś na troszkę, ale niestety w tym roku nie da rady, dopiero za rok coś będziemy planować... Ale mam nadzieję chociaż na jakiś krótki wypad, może do Babci do Gliwic, albo do mojej przyjaciółki do Szczecina, no zobaczymy jak się będę czuć. Z Babcią już się tyle nie widzieliśmy, chętnie byśmy Ją odwiedzili...

Sylwia, jutro wizytka Twoja :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”