hej dziewczynki
tibby za 4 miesiąc!

Ale to leci masakra
Misiu to jestem bardzo ciekawa kogo nosisz w brzuszku:-)
Miejmy nadzieje,ze sie dowiem jutro oby
monikaA88 Mi juz tez tak sie dzieje,na szczęście poduszka jeszcze pomaga aczkolwiek dopiero raz spałam z nia jak mnie tak kośc łonowa bolała,a takto czuje,ze nonono robi sie coraz cięższa,ale ja znajduje jeszcze na to sposoby a jak sie nie najem na noc to wogóle prawie brzuszka nie czuje bardziej wiązadła jak sie naciagaja kiedy chce sie przekręcić,rano jak wstaje np to brzuszek mi jakos jeszcze nie ciąży nawet siedze z podkulonymi nóżkami no i mam w brzuszku tak 84/85cm nie wiem czy to duzo czy mało,ale juz nie ukryje brzusia
I kochanie jestes ode mnie wyzej 2 tyg,ale super bo blizej do zobaczenia malucha i za 23 tydzień
A i kochana odliczanie sie tobie zaczeło więc tam nasza
Tibby cię serdecznie zaprasza bo juz jestes wpisana
Kupilam sobie wczoraj maslo kakowe Na brzuch
a jak sie nazywa?
bo ja zaczełam uzywać intensywną pielęgnację z GARNIER body tak pieknie pachnie szybko sie wchłania i brzusio mam nawilzony bo swędzi skóra już
Dziś na obiadek robimy piersi nadziewane z kurczaka w cieście francuskim, pieczone ziemniaczki i trochę suróweczki.
oo jaaa wyslij chociaż po kawałeczku na maila ciooo ?
u nas też zimno się zrobiło i pada deszcz,
u nas dokładnie to samo,i siedzimy w domku
mierzy któraś z was ciśnienie sobie regularnie za dnia?
Ja mam prawie cały czas 50/90 ,100,80 niskie mam

a jak mi położna mierzy jest ciut wyższe,ale ja mam niedoczynnośc nadnerczy to i mam przez to niższe cisnienie... ciekawe jakie jutro bede miała,ja codziennie słabiutka kawusie pije bo bym zasneła chyba