Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2007, 20:58

Z tymi parami to trochę śmiesznie: wpisałam Katarzyna i Krzysztof - wyszło Norman and Claire, wpisałam Kaśka i Krzysiek - wyszło Lancelot and Guinevere, a jak było Kasia i Krzyś to - Shaggy and Scooby :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
To jaką parą w końcu jesteśmy????? :-D

A mój Karol dziś mało spał. Jemu jakoś naprawdę ciężko zasypiać, od zawsze miał z tym problem. A cycki popołudni to też mam flaczki, ale z nich nadal leci mleczko, to przecież studnia bez dna i Karol się najada, a piąstki pakuje do buzi ale wtedy gdy jest zmęczony i chce spać. A dziś to właściwie cały dzień je pakował, a ja już nie wiedziałam jak mu pomóc, żeby zasnął, on nawet cyca dziś nie bardzo chciał i dziś wyjątkowo pełne, jak teraz pociągnie na przykład do 2.00 to mi pękną te moje baloniki :-D

[ Dodano: 2007-08-08, 21:01 ]
A ja tam właśnie zapodałam sobie zapiekaneczkę z ryżem i jabłkami i się objadam. A szwagier z mężem jakiś mecz oglądają więc ja sobie przy komputerku posiedzę.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 21:04

Sikorka, wy poprostu jesteście parą Sikor i Sikorka :-D :ico_brawa_01: i nie ma takiej drugiej :ico_oczko:
Ciekawe o której się obudzi moja gwiazda, bo jak dla mnie to powinna byc juz fest wyspana :-D :ico_olaboga:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 21:06

my za A. tez Lancelot i lady Ginewra...hehe..nie pamietam tego filmu za bardzo, nie kojarze tej pary..A. mówi ze namiętnosć ich połączyła.. :ico_haha_01:

Moja niunia nie obraca sie jeszcze, wiec :ico_brawa_01: dla Hani, natomiast próbuje z brzuszka sie przekręcić, podkłada sobie rączkę po główke i tak jakby sie kolebała na boczek, kto wie, moze któregoś dnia sie zaskoczę!!

Ostatnio zauważyłam, ze strasznie podoba jej sie patrzec do lustra, ponoc tak małe dzieci nie rozpoznają jeszcze siebie, za to mnie na 100% poznaje, uśmiech od ucha do ucha, nawet z wydawaniem głosu... :ico_oczko:

I nie wiem co jest, ale strasznie mamla swoja prawa rączke, jak tylko smoku gdzies wypadnie, od razu ręka ląduje w buzi, czasem nawet smoka wypluwa zeby łapke włożyć... :shock: :ico_noniewiem:

I dostaje kolki, coraz częściej, dziś znów od 17 zaczęła sie wic i dopiero przed 19 przysnęła - masakra, a najgorsze jest to, ze tylko u mnie na rekach jakos sie uspakaja, A. dzis chciał mnie trochewyręczyc bo akurat na spacerze byliśmy, ale ona jeszcze bardziej w ryk :ico_placzek: :ico_placzek:
Nie wiem jak mama sobie z nia poradzi w sobote i niedziele jak ja akurat atak chwyci, a ja to chyba z nerwów tak umrę :558: :553:

zbora ja bym tez nie budziła Hani, jak bedzie głodna to sama sie obudzi, a tak to faktycznie mozesz ja "przeprogramowac" i bedziesz wstawac po 2 razy w nocy..

massumi a ty kładziesz Ulunie na poduszce??

z tym hormonem to ciekawe...ale ja bym nie ryzykowała z powodu pokarmu przyzwyczajenia dziecka do spania ze mna :ico_nienie: potem mogłoby byc drastycznie z odzwyczajeniem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 21:09

Zdjęcie pod tytułem: "Eeee tam mamo...."

Obrazek

[ Dodano: 2007-08-08, 21:10 ]
ladybird23, nie w łóżeczku śpi na płasko, ale czasem mi zaśnie na rogalu do karmienia... i wtedy jej nie przekładam. a to taki flaczek jak mój cyc, więc mozna powiedzieć, że też ma tam w miarę płasko :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-08-08, 21:20 ]
Lancelot i lady Ginewra...hehe..nie pamietam tego filmu za bardzo, nie kojarze tej pary..A. mówi ze namiętnosć ich połączyła..
Błagam Cię - koniecznie musisz obejrzec ten film !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i zobaczyć w nim Richarda Gere i Julie Ormond.
Matko normalnie kocham ich... aktorstwo i urodę...
Ale ja maniaczka filmowa jestem... takie zboczenia po studiach mi zostało... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 21:20

Gosia :ico_olaboga: tylko na weekendy??? :ico_szoking: współczuję...

Sikorka to niezłe kombinacje wpisywałaś...chciałaś oszukać :ico_nienie: taki wspaniały program??? :ico_oczko:

Ladybird23 chyba dzieciaki poznają swoje ciało powoli, bo wszystkie już pchają łapki do buźki. Hania też tak kombinuje...

Massumi :ico_brawa_01: zdjęcie pierwsza klasa!

Ja po kolacji...1/4arbuza i 2ciastka...jedno z jabłkiem i grzebień :ico_wstydzioch: no co???
A Hanka? wielkie oczy zrobiła o 20.30! musiałam ją wyjąć, rozebrać, bo chyba jej za ciepło...zaczęła popłakiwać...no tak ją pomęczyłam troszkę i myślałam, że przyśnie i nic. Dałam jej cyca jeszcze i teraz już chyba spi...?mam nadzieję...Ale w dzień się wyspała chyba, to teraz marudek. Ale, będzie dobrze.
Lecę powoli, myju...i spaćku...przecież wstałam o 6!
Massumino to dawaj tę niespodziankę na dobranoc, bo chcę już powoli iść...

[ Dodano: 2007-08-08, 21:27 ]
Massumi a co do filmu...święta racja...uwielbiam go!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 21:32

no ja tez sprawdziłam tak jak Sikorka i wpisałam pełną nazwe imienia A. i wyszło mi ze jednak jesteśmy Mulder i Scully, a moze i te cos w tym jest... na poczatku naszej znajomosci tez tak sie podchodzilismy jak agenci " Archiwum X", a potem to mozliwe ze jak Lancelot i Ginewra... :ico_oczko:

massumi widziałam ten film tylko ze ja nie mam za bardzo pamiec do filmow, chyba, ze bardzo mnie zaintrygowały, " Rycerz króla Artura" nie bardzo mnie interesował, ja wogóle nie gustuje w takich filmach.
Ale jak ty jestes maniakiem filmowym , to podobnie jak A., on ma tym punkcie hopla, kazdy film widział, kazdego aktora zna itp.

ok to ja juz sie zegnam, juz miałam mały problem zeby tu wejsc, wiec nastepnym razem mogłoby sie nie udac.
Do jutra zycze spokojnych snów, mamusiom i ich dzieciaczkom :516:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 sie 2007, 21:35

cześć kurcze tak dużo piszecie, a ja nie mam kiedy czytać bo albo dzidzi na rączkach albo coś innego robię, a pochwalę sięWam udało mi się wynająć dom, no wiecie jak się cieszę!!! I zrobią remont bo ja nie chcę kasy tylko w zamian za remoncik!!! jestem przeszczęśliwa
a dzisiaj moje dziecko pokazało tatusiowi że jest tylko moje T próbował uspokoić Mateuszka i nic nie skutkowało a gdy ja wzięłam go na rączki to cisza i nie musialoam go przekupować cycem... ale jestem dumna... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2007, 21:36

Ok już mówię tez DOBRANOC I UWAGA:

http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... 6%26sa%3DN

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 sie 2007, 21:37

Maya mmiala dzis problem z zasnieciem na dobranoc i z tego powodu dwie przystawki do cycusia sie odbyly.....ale juz spi wiec mam czas na tt :ico_brawa_01:

Co do ssania palca to powiem Wam ze sie ucieszylam ze wasze dzieci tez tak robią...bo martwilam sie ze Mayka ssie palca bo nie ma smoczka...i nawet myslelismy zeby jej kupic :ico_noniewiem: ....ssie go gdy jest glodna lub zmeczona...i nie da sie tego pomylic ze zwyklym oblizywaniem calych dloni -jak ma to ostatnio w zwyczaju :ico_puknij: (jak ma wenę to oblizuje wszystkie palce pokolei...bleeee)

Dobra..jeszcze wstąpie..ale pozniej..pa

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

08 sie 2007, 22:31

ale to TT mnie wkur........
co do tych paluszkow w buzce to moj Jakub nauczył sie wyjmowac smoczek i wkładac sobie paluszka raz kciuka raz wskazujacego hehe
Zborra co do Filipa to robie to tylko dla niego hehe ........

a zaraz chyba kimonko bo padam
http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”