basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 15:21

ale uwierzcie ze mam za soba wiele nieprzespanych nocy, spie jak zajac tak czujnie,wszystko mnie budzi na dodatek trudno sie zasypia

[ Dodano: 2007-12-27, 14:22 ]
ja mam dokladnie to SAMO
dziewczyny napiszcie mi czy jak sie robi badanie na przeciwciala to trzeba byc na czczo bo nie zapytalam lekarki a ona tez mi nic nie mowila pomocy :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 15:21

witam dziewczyny po świętach.
Ja tez w te święta sobie podjadłam ale duzo spacerowalismy z męże więc dobrze się czuję. A dziś z racji takiej, że oboje mamy wolne poszlismy popatrzeć na wózki. No i mamy jeden na oku. wkleję wam stronę tego wózka bo go odnalazłam chcąc porównać ceny z cenami w sklepie. http://www.x-lander.com/xlander/pl/modele/xa/
I w sumie niewiele się cena różni od sklepowej i chyba zdecydujemy się na ten.
Kamila 1982 tez mam takie uczucia jak Ty. Tu z jednej strony strasznie się cieszę i nie mogę się już doczekac a z drugiej boję się porodu i czy sobie poradzę? :ico_szoking: Choć za chwilę myślę sobie, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia - no tak się jakoś pocieszam :ico_oczko:
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 15:23

Basia24 ja tez śpię czujnie jak ten zając i wszystko mnie budzi - nawet jak sąsiedzi wyprowadzaja psa po klatce ja wszystko słyszę.

[ Dodano: 2007-12-27, 14:29 ]
O a tu jest opisany ten wózek. http://www.sklep.urwis.com.pl/product_i ... ts_id=3102
Może Sylwia.O. cos mi podpowie , bo juz miała do czynienia z wózkami. Dziękuję.

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 16:09

zirafka, fajny ten wózek. Może nawet bym go kupiła. Przerażaja mnie tylko gabaryty :ico_szoking: Jak juz pisłam wczesniej mieszkam na 4 piętrze, bez windy :ico_placzek: Rozmawiam z koleżankami i każda mowi co innego na temat wózków. Wczoraj np. doradzono mi, bym nie kupowała wózka głębokiego, tylko spacerówke z tym dodatkowym koszem. No i bądź tu mądra... :ico_olaboga:

Safaryn
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 gru 2007, 16:47

Oj, przeżyłam święta. :-) Dzieci się rozleniwiły przez te trzy dni, ale teraz znowu intensywnie mnie kopią. Sporo mi przybyło w brzuszku i w biuście. :-) J. twierdzi, że teraz można się śmiało do mnie tulić. :ico_haha_01: A w sobotę jadę kompletować wyprawkę, choć właściwie tyle już dostałam ubranek, zabawek etc., że niewiele mi zostało do kupienia....
Pozdawiam was serdecznie :ico_oczko: !

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 17:11

Zirafka. Wózek bardzo ładny. Musisz sama podjąc decyzję co Ci będzie najbardziej odpowiadać ale widzę że sporo marcóweczek chce kupić własnie ten wózek.
Ja bym się na niego niestety nie zdecydowała :ico_noniewiem: Tym wóżkiem napewno łatwoi będzi esię jeździć i skręcać czasami nawet jest to denerwujące bo chce się jechac prosto a na nierównościech wózek sam skręca. Ale Wam dziewczyny moze taki wózek będzie pasował i będziecie bardzo zadowolone. W każdym bądź razie ja mam swoją opinię i moze nie sugerujcie się nią bardzo
Dona pisze:Wczoraj np. doradzono mi, bym nie kupowała wózka głębokiego, tylko spacerówke z tym dodatkowym koszem. No i bądź tu mądra...
Ja się pod tym podpisuję.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 17:37

Ha no i badź tu madrym! Ja tez miałam watpliwości co do tych kółek , ale pan w slepie mi wytłumaczył, że sa one blokowane i w każdej chwili moge sobie je zablokować, że nie będą skręcać kiedy będą chciały. No jeszcze się rozgladniemy ale dzieki za opinię.

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 17:47

dzis dostalam sms od kolezanki ktora tak jak ja miala przejscia bardzo ciezkie w poprzedniej ciazy.
Bylysmy teraz w ciazy tak samo te same tygodnie prawie ona chyba tydzien wiecej miala niz ja.Okazalo sie ze dostala zatrucia ciazowego i swieta przelaezala w szpitalu okazalo sie ze dieta nie pomogla i dzis urodzila corcie.jest zdrowiutka grzecznie spi w inkubatorku i wazy 1180 taka kruszynka ale najwazniejsze ze mamusia i corcia sie dobrze czuja dziewczynki az sie poplakalam :ico_placzek: :-)
co do wozkow to wszystkie sa ladne ale wlasnie zawsze cos wyjdzie jakis problemik :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 18:15

czesc kobiety :ico_ciezarowka: własnie wróciłam od lekarza mój synek wazy 1625 ale kolosik i jest juz główką w dół łożysko piekne jak to powiedział pan doktor widziałam kregosłupik nereczki i pitolka oczywiscie. Pan doktor wystawiał mi zaswiadczenie do ZSU bo konczy mi sie zwolnienie i troszke mósiał nakłamać zeby mnie nie ciągali po komisjach :-D
acha no i mam 11 kg wsumie na + myslałam ze po swietach bedzie duzo wiecej :ico_brawa_01:

nastepna wizyta za 3 tyg

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 18:57

A jako to jest z tym przekręcaniem dzidzi? Do kiedy ma sie przekręcić?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”