Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

31 sie 2009, 18:26

Witam Grudniowe Mamuśki 2009:)

Z przyjemnością dołączam do Was :ico_haha_01: Termin mam na 17 grudnia, więc pewnie częściej tu będę zaglądać:-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2009, 18:57

inia1985, witamy, witamy :-) Wpadaj do nas jak najczęściej. Opowiedz tez coś o sobie.
meg, niestety nikt u mnie nie używał tego typu szczotek, więc niestety nie mogę Ci doradzić :ico_noniewiem:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 19:28

inia1985, witamy sredecznie :-) opowiedz cos o sobie i o swojej dzidzi :-)
no u mnie z mieszkanka nicic,na darmow wogole jechalam. babka umowila sie z kilkoma osobami i wogole nie przyjechala a telefon ma wylaczony :ico_zly: niepotrzebnie czas tracilam :ico_zly: ale nie martwie sie bo wiem ze w koncu cos znajdziemy odpowiedniego :ico_oczko:
teraz mezus na jazdach a ja bede szykowac synka do kapieli. potem mam nadzieje ze troche odpoczne...

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2009, 19:35

dorotaczekolada, ta kobieta jakaś nieodpowiedzialna :ico_zly: Skoro się z kimś umawia to powinna przyjść :ico_puknij: Ale masz rację, na pewno coś fajnego znajdziecie. Głowa do góry :-)

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

31 sie 2009, 19:40

inia1985 witam również :-)

dorotaczekolada widocznie tak miało być :ico_haha_02: podoba mi się Twoja postawa, nie to, to inne. powodzenia w dalszym szukaniu:)

Dziewczyny mam pytanie, przegapiłam coś czy Mikusia nadal się nie odzywa???

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2009, 20:07

meg, ja też już się bardzo martwię o Mikusię :ico_placzek: Najgorsze, że nie mamy z Nią innego kontaktu :ico_olaboga: Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku i po prostu wyjechała na wczasy. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 20:54

Witam Grudniowe Mamuśki 2009:)
witamy :ico_brawa_01:
inia1985
napisz coś o sobie :-) oczekujesz chłopczyka czy dziewczynki?
no u mnie z mieszkanka nicic,na darmow wogole jechalam. babka umowila sie z kilkoma osobami i wogole nie przyjechala a telefon ma wylaczony niepotrzebnie czas tracilam
jakaś walnięta ta babka.
ale nie martwie sie bo wiem ze w koncu cos znajdziemy odpowiedniego
bardzo dobre podejście. Napewno tak będzie :-)
Dziewczyny mam pytanie, przegapiłam coś czy Mikusia nadal się nie odzywa???
niestety nie odzywa się :ico_noniewiem: mam nadzieję, że się odezwie niedługo...szkoda że nie mamy do Niej innego kontaktu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
inia1985

31 sie 2009, 21:25

napisz coś o sobie :-) oczekujesz chłopczyka czy dziewczynki?
Dobre pytanie :-) nie wiemy niestety... Ostatnie USG miałam w zeszły czwartek, ale niestety obraz był jakiś niewyraźny, więc oprócz tego, że nie było mowy o zobaczeniu płci dzidziusia, to jeszcze nie do końca wiadomo czy wszystko jest ok, bo nic nie było praktycznie widać. Lekarz wpierał mi, że to pewnie przez stosowanie środków na rozstępy (których nie używam :ico_haha_01: )... Burak i tyle :ico_oczko: Ale wierzę, że wszystko jest dobrze, bo bobas ruchliwy, a ja czuję się całkiem nieźle :-) A tak w ogóle to nam obojgu marzy się dziewczynka, więc pewnie będzie chłopak :-D
dorotaczekolada, powodzenia przy szukaniu mieszkania, znam ten ból - w maju się przeprowadzaliśmy i też nie było łatwo, ale watro było być cierpliwym.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 21:43

czwartek, ale niestety obraz był jakiś niewyraźny, więc oprócz tego, że nie było mowy o zobaczeniu płci dzidziusia, to jeszcze nie do końca wiadomo czy wszystko jest ok, bo nic nie było praktycznie widać. Lekarz wpierał mi, że to pewnie przez stosowanie środków na rozstępy (których nie używam )...
niepoważny ten lekarz niech sobie lepiej wymieni sprzęt :ico_puknij:..i głowę
ja używam kremu na rozstępy (specjalnej serii dla mam) i wszystko było widać jak na dłoni...

Ja czekam na Synka :-) to nasze pierwsze upragnione dzieciątko :ico_brawa_01:
Ale wierzę, że wszystko jest dobrze, bo bobas ruchliwy, a ja czuję się całkiem nieźle
napewno jest dobrze :-)
tak w ogóle to nam obojgu marzy się dziewczynka, więc pewnie będzie chłopak
no to trzymam kciuki za dziewczynkę :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-31, 21:51 ]
wracam do oglądanie filmu, bo będę musiała oddać płytki a filmów nie obejrzę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985

31 sie 2009, 21:55

niepoważny ten lekarz niech sobie lepiej wymieni sprzęt :ico_puknij: ..i głowę
lepiej głowę :ico_oczko: ogólnie jest taki nieprzyjemny... Mąż był pierwszy raz ze mną na tej wizycie i jak mu wcześniej mówiłam, że jest gburowaty, to nie za bardzo mi wierzył, teraz sam miał się okazję przekonać. Zmieniłabym Go, ale jest całkiem dobry i jakoś tak przyzwyczaiłam się do Niego, choć mógłby być milszy :ico_haha_01:

To będzie też nasze pierwsze Misiątko :-) no i tak nie do końca planowane :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”